26/7/11

11.312 Ελληνες προδότες, αλλά και Θερμοπύλες, Κωνσταντινούπολη, Βόρειος Ηπειρος, Κύπρος

Της ΝΤΙΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ
Τους Ελληνες των αρχαίων χρόνων και την Ελλάδα ως εκ των κυρίων φιλοσοφικών και εθνικών οντοτήτων-φραγμάτων στην επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη επικαλείται συχνότατα ως ιδεολογικό του άλλοθι ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ στην «αποστολή» του ως ενάρετος Ναΐτης σταυροφόρος, υπερασπιστής των Ιουδαιοχριστιανικών αξιών.

Στο 1.516 σελίδων μανιφέστο του που ευρέως κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο με τίτλο «2083 - Μία ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας», εντοπίζει και στην Ελλάδα τού σήμερα τους «συμμάχους» και τους «εχθρούς», αλλά και καταγράφει πιθανούς στόχους σε μία κλιμάκωση του πανευρωπαϊκού πολέμου εναντίον της επεκτατικής συνωμοσίας των «μαρξιστών-ισλαμιστών της Ευρωπαϊκής Ενωσης». Δεκάδες οι σχετικές αναφορές, μόνο η λέξη «Ελλάδα» αναφέρεται 87 φορές και πολλές περισσότερες τα παράγωγά της, τόσο σε συνδυασμό με την τρέχουσα και ιστορική ευρωπαϊκή πραγματικότητα, αλλά και μονομερώς απέναντι σε Τουρκία, Αλβανία και λοιπούς κατονομαζόμενους ως «φορείς του παγκόσμιου Τζιχάντ», έναντι του οποίου επίσης το Ισραήλ αναδεικνύεται ως πολύτιμος και άξιος να στηριχθεί σύμμαχος.

**ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Συνασπισμός κατηγοριοποιούνται ως εχθροί «πολιτισμικοί Μαρξιστές/ αυτοκτονικοί ανθρωπιστές/ καπιταλιστές υπέρ της παγκοσμιοποίησης». Η Νέα Δημοκρατία θεωρείται «ουδέτερη».

***Ανάμεσα στους έχοντες ακροδεξιά ιδεολογική συνάφεια και διατηρούντες τρέχουσα ή δυνητική συμμαχία στην Ευρώπη, στην Ελλάδα φιγουράρουν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) και, εξωκοινοβουλευτικά, η Χρυσή Αυγή, η Πατριωτική Συμμαχία, η Ελλάς-Αντεπίθεση και το Ελληνικό Μέτωπο.

Οφείλουμε την επισήμανση: Επιλεκτική ερμηνεία ιστορικών αναφορών, στατιστικά στοιχεία αμφίβολης εγκυρότητας, συστηματική καταγραφή «πρακτικών επιχειρησιακών λεπτομερειών» για πιθανές ένοπλες επιθέσεις ή δολιοφθορές εναντίον προγραμμένων φυσικών ή υλικών στόχων, αποτελούν στοιχεία ιδεολογικών παρανοϊκών φληναφημάτων που, σπαράγματά τους, τουλάχιστον κατά καιρούς, έχουν γίνει αντικείμενα επίκλησης από πρόσωπα προσκείμενα σχεδόν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Μέσα και έξω από την Ελλάδα. Είναι άραγε ο Μπρέιβικ, ως νέος Ηρόστρατος, ο πρώτος «εκδηλωθείς» εκπρόσωπος μιας εξελισσόμενης νεοναζιστικής πανευρωπαϊκής συνωμοσίας; Πολλοί έχουν επικαλεστεί το δηλητηριώδες μίγμα των εκπεφρασμένων ιδεών του. Εκείνος όμως έδρασε. Εάν τελικά πρόκειται για έναν άρρωστο νου, επί χρόνια παγιδευμένο σε έναν σιωπηλό κόσμο μίσους που διατηρούσε η αίσθηση της «αποστολής», ας το εξακριβώσουν οι ψυχίατροι.

Γράφει ότι οραματίζεται μία Ιουδαιοχριστιανική Νέα Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Παραθέτει και χάρτη. «Διαιρεί» την Αλβανία (20%, η Βόρειος Ηπειρος υπέρ της Ελλάδας), όλη η Θράκη (και η Κωνσταντινούπολη), Ιμβρος, Τένεδος και Δυτική Μικρά Ασία αποδίδονται στην Ελλάδα (εδώ μπαίνει και η φωτογραφία της κίτρινης σημαίας με τον Βυζαντινό Δικέφαλο). Από τη Βόρεια Κύπρο διώχνονται Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι. Περιορίζονται στην κεντρική Ανατολία.

Η Συνθήκη της Λωζάννης
Μία από τις αιτίες του αντιτουρκικού του μένους: «Τα δικαιώματα των λίγων επιζώντων της ελληνικής Γενοκτονίας είναι αντικείμενο επαίσχυντης άρνησης. Η Συνθήκη της Λωζάννης συνεχώς παραβιάζεται. Ακόμα και οι συχνές εισβολές της Τουρκίας στον εναέριο χώρο και στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας (που υπολογίζονται σε εκατοντάδες ετησίως) μπορούν να θεωρηθούν αντανακλάσεις της πολιτικής εξόντωσής της. Αν για τους Τούρκους ηγέτες οι Ελληνες δεν έχουν δικαίωμα να ζουν, δεν έχουν κανένα δικαίωμα...». Επίσης, όμως, εκφράζει συμπαράσταση στους Κεμαλιστές εθνικιστές επίδοξους πραξικοπηματίες του δικτύου Εργκένεκον στην Τουρκία, κριτικάροντας και τα λάθη στην τακτική τους που οδήγησαν στη σύλληψη και την αποτυχία τους.

Αποστασιοποιούμενος από την εκδοχή του... παραδοσιακού Ναζί, καλεί τους Ευρωπαίους να στηρίξουν «τον αγώνα του Ισραήλ κατά του Τζιχάντ». Ζητάει την κατεδάφιση του Τεμένους Αλ Ακσα και του Θόλου του Βράχου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και την ανέγερση στη θέση τους του Τρίτου Ναού του Σολομώντος, αλλά και την απέλαση όλων των «Σύρων Αράβων», όπως αποκαλεί τους Παλαιστίνιους από Δυτική Οχθη, Γάζα και Ιερουσαλήμ. Επικαλείται ιδεολογική συγγένεια με την ισραηλινή σιωνιστική Δεξιά και Ακροδεξιά, κατονομάζοντας τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, το Λικούντ του Μπενιαμίν Νετανιάχου, το Yisrael Beiteinu του Αβιγκντορ Λίμπερμαν και τα υπερορθόδοξα-υπερεθνικιστικά Shas και Leumi.

Οταν ξεσπάσει η -μακροπρόθεσμη, σε βάθος δεκαετιών -αντι-ισλαμική εξέγερση στην Ευρώπη, η Ελλάδα τοποθετείται χαμηλά στη λίστα των πρωταρχικών στόχων, με Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία πρώτες. Σχετικό το σχόλιό του: «Εχει εξακριβωθεί ότι στη χώρα, όπου ο κόσμος εναντιώνεται περισσότερο στη μετανάστευση, την Ελλάδα, δεν υπάρχει επιτυχημένο αντιισλαμικό κόμμα, αλλά σε δύο από τις τρεις Σκανδιναβικές χώρες όπου ο κόσμος αντιτίθεται λιγότερο στον εξισλαμισμό υπάρχουν τέτοια κόμματα, έστω μετριοπαθή».

Ο «πόλεμός» του περιλαμβάνει οργανωμένα σαμποτάζ εναντίον ζωτικών στόχων, όπως η ενέργεια, σε σχετική λίστα στην Ελλάδα αναφέρει τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και τον «Δημόκριτο». Παρουσιάζει δε τις λεπτομέρειες σχεδίου σαμποτάζ, με μαζική αποστολή δεμάτων με στοιχεία άνθρακα σε άτομα που αποκαλεί «προδότες κατηγορίας Α και Β» -στην Ελλάδα τους υπολογίζει σε 11.312 άτομα! Στη Γερμανία έχει... προγράψει 82.820, στη Γαλλία 65.650 και στη Βρετανία 62.216 «προδότες». Αλλά, επιφυλάσσεται πως «Δανία, Ελλάδα, Φινλανδία, Ισλανδία και ενδεχομένως και η Ιταλία θα έπρεπε να εξαιρεθούν από τη λίστα»...

Αλλη λίστα απαριθμεί τους «ετοιμοπόλεμους συντηρητικούς στη Δυτική Ευρώπη». Με πληθυσμιακά στοιχεία του 2009, υπολογίζει ότι πανευρωπαϊκά 4.071.207 «συμπαθούντες» υπάρχουν στις αρχές ασφαλείας των χωρών (1%), ενώ υπάρχουν και 407.120 «ένοπλοι ιδιώτες πατριώτες», το 0,1% του πληθυσμού. Για την Ελλάδα, οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 112.000 ένστολοι αμειβόμενοι από το κράτος και 11.200 ιδιώτες.

Την παραπάνω λίστα εμπλουτίζει με την ιστορική αναφορά στους 300 του Λεωνίδα: «Στις Θερμοπύλες, μία δύναμη ενός εκατομμυρίου Περσών έχασαν από 20.000 στρατιώτες, όμως απέτυχαν να αφοπλίσουν μόλις 300 Σπαρτιάτες. 13 εκατομμύρια οπλισμένοι και νομιμόφρονες Ευρωπαίοι θα αντιστέκονταν ακόμα σκληρότερα. Αυτό το υποσχόμαστε». http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=296432

2 σχόλια:

  1. ΕΕΕ!!! αφού θα του ρίχνανε και λίγο λάδι στις απόψεις του, επόμενο ήταν να λειτουργείσαι σαν ανεξέλεγκτος πύραυλος, σαν αυτούς που δημιουργούν παράπλευρα θύματα!

    Και βέβαια αν ήταν μουσουλμάνος θα τον είχαν ήδη εντοπίσει επιλεκτικά με όλα τα εφόδια παρακολούθησης του ΕΝΕΡΓΟΝ κατά των επίδοξων τρομοκρατών, κάποιοι πάντως τον γούσταραν, και τώρα θα κάνουν την πάπια σαν αρκούδες σε χειμέρια νάρκη!

    Αλλά και οι απόψεις του για την Ελλάδα ταιριάζουν στους ιδιώτες τραπεζίτες της Τράπεζας της Αγγλίας αεριτζίδες δανειοδότες, του απελευθερωτικού αγώνα, και ανεξέλεγκτους ιδιώτες τραπεζίτες της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Κι έχουμε χρόνια κυβερνήσεις που τους σιγοντάρουν ακόμα, ΚΑΙ για τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό ΕΛΒΕΤΙΑ!!! Η οποία Ελβετία με επιστολή της στην κυβέρνηση αναρωτιέται γιατί η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται γι αυτό!

    "..Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με την απροθυμία που δείχνει από το 2005 το ελληνικό κράτος να συνάψει διμερής συμφωνία με το ελβετικό κράτος προκειμένου να ελέγξει ..

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=124356577658356&id=1156161321&ref=notif&notif_t=like

    "Κι ακόμα υπάρχουν αγανακτισμένοι που διστάζουν να υπογράψουν για την Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους (www.elegr.gr)

    ΕΔΩ!!!
    http://www.gopetition.com/petition/43171/sign.html

    "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΕΙΝΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.