14/7/11

13 Tούρκοι στρατιώτες νεκροί σε συμπλοκή με το ΡΚΚ! Αναμένεται συλλυπητήριο τηλεγράφημα της Ντόρας και του Γιώργου!!!

Ανάμεσα στους τραυματίες και ο διοικητής του τάγματος
Ο Ερντογάν εξερχόμενος της σύσκεψης ασφαλείας, που έγινε στο γραφείο του Πρωθυπουργού μετά την πολύνεκρη επίθεση του ΡΚΚ
Δεκατρείς Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συμπλοκής ομάδος ανταρτών του ΡΚΚ με μονάδες του τουρκικού στρατού στην περιοχή Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης 7 στρατιώτες, από τους οποίους οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Μετά το γεγονός αυτό ο πρωθυπουργός Ερντογάν διέκοψε το πρόγραμμά του στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεψε εσπευσμένως στην Άγκυρα, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Ισίκ Κοσανέρ, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Μπεσίρ Αταλάι, τον υπουργό Εσωτερικών, Ναΐμ Σαχίν, τον Γενικό Διοικητή της Στρατοχωροφυλακής, Νετζντέτ Οζέλ και τον αρχηγό της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν.
Οι αντάρτες έστησαν ενέδρα σε μονάδα του τουρκικού στρατού που έκανε έρευνες στην ύπαιθρο, στην κωμόπολη Μπαϊράμπασι, της επαρχίας Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τα πρώτα πυρά των ανταρτών έπεσε νεκρός ένας στρατιώτης και ένας τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια έγινε μάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αντάρτες επικράτησαν του στρατού, καταφέρνοντας να σκοτώσουν άλλους 12 στρατιώτες και να τραυματίσουν επτά.
Στο πεδίο της μάχης οι αντάρτες άφησαν πέντε νεκρούς, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο Φιράτ.
Οι συμπλοκές συνεχίζονται...
Eν τω μεταξύ ο Τούρκος αρχηγός του Στρατού Ξηράς, Erdal Ceylanoğlu, και ο Γενικός Διοικητής της Στρατοχωροφυλακής, στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ, μετέβησαν εσπευσμένα στο Ντιγιαρμπακίρ, για να επισκεφθούν τους τραυματίες και να παρακολουθήσουν από κοντά την επιχείρηση καταδίωξης των Κούρδων ανταρτών.
Από τους νεκρούς, οι τρεις ήταν μόνιμοι υπαξιωματικοί και οι λοιποί κληρωτοί οπλίτες.
Σημείωση: για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο μας, υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη πολύνεκρη επίθεση του ΡΚΚ εναντίον τουρκικού φυλακίου στο Σεμντινλι, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, είχε αποστείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον ομόλογό της, Αλί Μπαπατζάν.

12 σχόλια:

  1. To εθνικο συμφερον επιβαλει την αμεση ενισχυση των κουρδων αγωνιστων εναντια στον ξοινο εχθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Αναμένεται συλληπητήριο τηλεγράφημα της Ντόρας και του Γιώργου!!!<

    Θα μου επιτρέψετε: Το λαϊκίζειν ουκ ανδρών σοβαρών. Όλοι θα στείλουν συλλυπητήριο τηλεγράφημα, ΠτΔ και αρχηγοί κομμάτων. Δεν κοστίζει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΙΣΧΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ??? ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!!!.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011Η Πολυεθνική Ταξιαρχία SEEBRIG (South East Europe Brigade) για 4 χρόνια στην Ελλάδα.
    Share

    Πραγματοποιείται σήμερα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, στη πόλη του Τύρναβου (Στρατόπεδο “ΣΧΟΙΝΑ”), η Τελετή της Επίσημης Εγκατάστασης της Διοίκησης της Ταξιαρχίας SEEBRIG (South East Europe Brigade) στην Ελλάδα, η αλλαγή Προεδρίας της PMSC (Politico Military Steering Committee) της SEDM-CC (South Eastern Europe Defence Ministerial Coordination Committee) καθώς και η αλλαγή Διοίκησης της Ταξιαρχίας.

    Tην προεδρία της PMSC αναλαμβάνει ο κ. Jiuseppe COCCΙGA, (Υφυπουργός Άμυνας της Ιταλίας) ο οποίος παραλαμβάνει από την κ. Avgustina TZVETKOVA (Υφυπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας), ενώ Διοικητής της Ταξιαρχίας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Zdravko POPOVSKI (ΠΓΔΜ) ο οποίος παραλαμβάνει από τον Ταξίαρχο Zyber DUSHKU (Αλβανία).

    Η αλλαγή έδρας της Ταξιαρχίας πραγματοποιείται κάθε τέσσερα έτη. Η Ταξιαρχία θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το 2015.

    Στη SEEBRIG συμμετέχουν ως Κράτη - Μέλη η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η ΠΓΔΜ, η Ρουμανία και η Τουρκία.

    Ως Κράτη - Παρατηρητές συμμετέχουν η Ουκρανία, η Σλοβενία, η Βοσνία - Ερζεγοβίνη, η Κροατία και ΗΠΑ.





    ΠΗΓΗ: Η Πολυεθνική Ταξιαρχία SEEBRIG (South East Europe Brigade) για 4 χρόνια στην Ελλάδα. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/seebrig-south-east-europe-brigade-4.html#ixzz1S6GEdGoZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρχισαν τα οργανα?
    συλληπητηρια για ποιον?
    απελευθερωτικο αγωνα δε κανουν οι κουρδοι? δεν ειναι τρομοκρατες...
    εκτος αν ηταν τρομοκρατης και ο Κολοκοτρωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To εθνικο συμφερον επιβαλει την αμεση ενισχυση των κουρδων αγωνιστων εναντια στον ξοινο εχθρο.

    Το εθνικό συμφέρον θα το δείτα ΕΔΩ .. http://vimeo.com/22433888 .. αλλιώς υπάρχει κι ο πενταδάκτυλος για την εκτόνωση!

    Όσο το διαίρει και βασίλευε θα το παίζουν σαν κομπολόη οι Ροτσιλδικοί τραπεζίτες για τα υπαρξιακά τους συμφέροντα, σημένει ότι έχουν μέσω των ΜΜΕ έλεγχο στη διαχείρηση των ενστίκτων της αμάθειας!

    Κι από υποδαυλιστές ΔΟΞΑ τον Γιαχβέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .. απελευθερωτικο αγωνα δε κανουν οι κουρδοι? ..

    Κάπως έτσι απελευθερωθήκαμε κι εμείς με τα αεριτζίδικα Ροτσιλδικά δάνεια.

    .. Τράπεζα της Ελλάδος:?
    Η σιωπή είναι χρυσός; .. http://vimeo.com/22433888 ..

    Η ιστορία του ιδιωτικού τραπεζοοικονομικού συστήματος καλά κρατεί.

    Πάντως και τον Κολοκοτρώνη τον βάλανε φυλακή, τον δε Οτσαλάν τον έχουν μέσα ως ενέχυρο μ εγγύηση, μέχρι να μπούν σε τάξη τα χρεολύσια.

    Το ίδιο παιχνίδη σε διπλό ταμπλό που παίξανε μεταξή Έλλάδας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τώρα το συνεχίζουν στα απομηνάρια της, πάντως την υποθήκη για τα χρεωλύσια της Ελλάδας τα έχουν εξασφαλισμένα από τους 300 θερμοπυλιώτες τους!

    Ο Καρισκάκης δεν τ΄ ανέχθηκε και πήγε δοξασμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθε τουρκος "στρατιωτης" )τα εισαγωγικα μπαινουν γιατι οι τουρκοι ειναι τοσο στρατιωτες οσο ηταν πραγματικοι στρατιωτες και τα μελη των Waffen-SS και για τους ιδιους λογυς) που σκοτωνεται απο τους Κουρδους δεν θα ειναι διαθεσιμος για επιχειρησεις εναντιον της Ελλαδας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Χρήστο Βούλγαρη

    Αν περιμένεις στο έτσι "γιατρειά", ζήτω που καήκαμε, τζογούλα μου! :)
    Έχουν μπόλικο πράγμα εκείνοι και δεν θα πείραζε, αν "οι ήρωες δεν είχαν πάψει να πολεμούν σαν Έλληνες"...από το '40/44 και μετά. Οι σημερινοί δεν αντέχουν ούτε το καψόνι στον στρατό. Άσε που κοιτάζουν να τον αποφύγουν, όπως ο διάβολολος το λιβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως ...να στείλουν συγχαρητήρια και στον Νταβούτογλου γι΄αυτό που είπε για την Κύπρο; Αντε ντέ, τι κάθονται..Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.