15/7/11

Δεύτερη κινεζική αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα Μελετούν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τουριστικό γραφείο

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΚινέζων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μelongda Group, ΗenryQin, η οποία πραγματοποιεί επαφές στο ψευδοκράτος με σκοπό τη διερεύνηση δυνατοτήτων για την πραγματοποίηση επενδύσεων στα κατεχόμενα, επισκέφθηκε χθες τον «υπουργό τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού», Ουνάλ Ουστέλ. Σε δηλώσεις του ο Ουστέλ υπενθύμισε ότι αυτή είναι η δεύτερη αντιπροσωπεία από την Κίνα που υποδέχεται εντός μίας εβδομάδας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.
Πρόσθεσε ότι προσδίδουν μεγάλη σημασία στην Κίνα, ως μέρος των εργασιών που κάνουν για ανοίγματα σε νέες αγορές, υπογραμμίζοντας ότι ως «υπουργείο», είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι τους αναλογεί για να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες που θα μεταβούν από την Κίνα στα κατεχόμενα για επενδύσεις.

Ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ανοίγματος ενός τουριστικού γραφείου του ψευδοκράτους στην Κίνα. Ο Ουστέλ ανέφερε ότι αφού αξιολογήσουν τις προοπτικές που υπάρχουν στην Κίνα και διεξαγάγουν τις εργασίες τους για μετατροπή της σε μια νέα αγορά, σκοπεύουν όπως τον επόμενο χρόνο αρχίσουν οι ναυλωμένες πτήσεις και από την Κίνα.

Σε δηλώσεις του κατά τη συνάντηση, ο ΗenryQin ανέφερε ότι επιθυμούν όπως προβάλουν την «Τ.Δ.Β.Κ.» η οποία δεν είναι γνωστή στην Κίνα. Ανέφερε ότι αφού ξεπερασθεί το πρόβλημα της εξασφάλισης θεώρησης εισόδου των Κινέζων τουριστών από την Τουρκία, μέσω της οποίας θα μεταφέρονται οι τουρίστες στο ψευδοκράτος, τότε θα αρχίσουν να μεταφέρουν τουρίστες στο ψευδοκράτος.

Εξάλλου, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα ΓΚΙΟΥΝΕΣ, γράφει ότι η αντιπροσωπεία Κινέζων επιχειρηματιών, έγινε χθες δεκτή και από τον «πρωθυπουργό», Ιρσέν Κουτσιούκ.
 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 15/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.