23/7/11

Θέλει ο ΤουρκοΜογγόλος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Ακολουθεί άρθρο του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού  Μπαϋράκ, πρόκειται για την φωνή των Τουρκοκυπρίων όπως αναφέρει .Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται- απο την μέρα της ίδρυσης του- για το Όργανο της Προπαγάνδας του Φασιστικού Τουρκικού Κράτους και Παρακράτους στην Κύπρο.
Η Παρακάτω ανάρτηση αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όλους τους φυσικά ηλίθιους που μας  κατηγορούν  ότι αναμεταδίδουμε την προπαγάνδα του Τουρκικού Κράτους

ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΠΣΙΟΥΚΙΟΥ 

Δύο ειδικές μνημονευτικές τελετές πραγματοποιήθηκαν για τους μάρτυρες του χωριού Τοπσιούκιου και τους μάρτυρες που έπεσαν στην περιοχή Σερταρλη.

Η πρώτη τελετή έγινε εις μνήμη των εννέα μαρτύρων του χωριού Τοπσιούκιου που σκοτώθηκαν ενώ υπερασπίζονταν το χωριό τους κατά των Ελληνοκυπριακών επιθέσεων το 1974 ενώ η δεύτερη μνημονευτική τελετή έγινε εις μνήμη όσων ‘έπεσαν στην περιοχή Σερταρλη.

Μιλώντας κατά την εκδήλωση ο "πρωθυπουργός" Ιρσέν Κιουτσούκ επεσήμανε ότι χάρι στις θυσίες των μαρτύρων ένα έθνος εγκαθιδρύθηκε στα εδάφη αυτά.Δεν θέλομε να δούμε μιά άλλη μετανάστευση ή άλλους μάρτυρες, δήλωσε ο πρωθυπυργός Κιουτσούκ.


Ο κ. "πρωθυπουργός" πρόσθεσε επίσης ότι θέλομε να ζήσωμε στα εδάφη αυτά σε ειρήνη και ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει αυτό πραγματικότητα.http://www.brtk.net/

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ???ΘΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΧΑΤΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.