7/7/11

Όσο καλύπτουν οι βουλευτές ο ένας τον άλλον, τα φαινόμενα βίας και προπηλακισμού δεν πρόκειται να κοπάσουν!

Επιστολή Δ.Παπαδημούλη στον Φ.Πετσάλνικο για τα αναδρομικά βουλευτών
Στο θέμα του αιτήματος βουλευτών για την καταβολή αναδρομικών επανέρχεται με νέα επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Ο κ. Παπαδημούλης υπενθυμίζει ότι με παλαιότερη επιστολή του προς τον κ. Πετσάλνικο, ζητούσε τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των πρώην ή και νυν βουλευτών που ζητούν αναδρομικά.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής, το παραπάνω αίτημα διατυπώθηκε εκ μέρους του μετά από την σχετική δημόσια δήλωση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραβοκύρη, που υποστήριξε ότι αν διατυπωθεί επίσημο αίτημα του Κοινοβουλίου και με επίκληση λόγων δημοσίου συμφέροντος, τότε και αυτός ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συμφωνήσει με την για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των προσώπων που προσφεύγουν στο δικαστήριο.
«Με βάση τα παραπάνω», καταλήγει η επιστολή, «σας ζητώ να ορίσετε το συντομότερο δυνατό, μια συνάντηση μαζί σας με αντικείμενο τις σχετικές πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει ή προγραμματίσει για το σημαντικό αυτό ζήτημα, με γνώμονα την ανταπόκριση στο πιεστικό λαϊκό αίτημα για διαφάνεια και δικαιοσύνη».
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.