20/7/11

Συνάντηση Νταβούτογλου με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Με τον υπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, συναντήθηκαν σήμερα, Τρίτη, στην Άγκυρα οι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Μεχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή», αναφέρει ότι οι βουλευτές «ενημέρωσαν τον Αχμέτ Νταβούτογλου σχετικά με τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης»
.www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΤΗΝ ANKARA ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoğlu συναντήθηκε με τους βουλευτές της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, Ahmet Hacıosman και Çetin Mandacı.Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν έπειτα από την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Δυτική Θράκη τον περασμένο Μάρτιο, ο Υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu.Οι δύο μειονοτικοί βουλευτές, ενημέρωσαν τον υπουργό για τα προβλήματα των μελών της Τουρκικής Μειονότητας.
Ο κος Davutoğlu, στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Θράκη είχε δώσει σημαντικά μηνύματα προς τα μέλη της "Τουρκικής Μειονότητας".

Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός, Davutoğlu είχε ζητήσει από την "τουρκική κοινότητα", ενωμένοι να προστατέψουν την γλώσσα, την θρησκεία και τον πολιτισμό τους και επωφελούμενη από τις καλές σχέσεις που επικρατούν μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, να ανοιχτούν προς την Ευρώπη.

4 σχόλια:

  1. Τουρκομογγόλια δώστε χεραιτήσματα στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ANKARA ποιά είναι; Και οι κύριοι Ahmet Hacıosman και Çetin Mandacı δεν είναι Έλληνες υπήκοοι; Ας κρατάμε τους τύπους. Μην εκτουρκίζουμε μόνοι μας τα πάντα.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε. Τσέλιο

    Θεωρείς Ελληνα υπήκοο κάποιον που μιλά για Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης; και ας φέρει όποια ιδιότητα θέλει

    Αν έγραφα Αγκυρα, αλλάζοντας τα στοιχεία του άρθρου της Φωνής της Τουρκίας (σύνδεσμος στην επικεφαλίδα του άρθρου ΣΤΗΝ ANKARA ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ) -βασικού οργάνου της προπαγάνδας της Τουρκίας- θα το έκανα Ελληνοπρεπές;

    Να εκτουρκίσω τί την πρωτεύσουσα της Τουρκίας; Αρνήθηκα ποτέ ην Ελληνική παρουσία στην πόλη αυτή και σε όλη την Ανατολία;

    Το πρώτο μέρος της ανάρτησης γιατί παραγνωρίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.