5/7/11

Δύο επιθέσεις εναντίον τούρκων στρατιωτών

Τη ζωή τους, από πυρά αγνώστων, έχασαν σήμερα το πρωί δύο Τούρκοι στρατιώτες στην πόλη Γιουκσέκοβα στη νοτιαανατολική Τουρκία. Την ίδια ώρα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας μετέδωσε πως εξερράγη βόμβα σε δρόμο της πρωτεύουσας της χώρας Άγκυρας προκαλώντας ζημιές σε στρατιωτικό όχημα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν θύματα.



Οι δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν την ώρα που έφευγαν από το σπίτι τους στην πόλη Γιουκσέκοβα της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Συγκεκριμένα οι επιθέσεις σημειώθηκαν στην επαρχία Χακάρι, στα σύνορα του Ιράν με το Ιράκ, που βρίσκεται στο επίκεντρο των συγκρούσεων ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τα μέλη του κουρδικού αυτονομιστικού κόμματος ΡΚΚ.

Την ίδια ώρα, έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας Αγκυρας την ώρα που περνούσε από το σημείο εκείνο στρατιωτικό όχημα, μετέδωσε το Ανατολή.

Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, από την έκρηξη που σημειώθηκε σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας με κρατικά και στρατιωτικά γραφεία, δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός NTV ανέφερε πως η έκρηξη πιθανότατα προκλήθηκε από μικρή βόμβα σχεδιασμένη να προκαλέσει μεγάλο θόρυβο αλλά ελάχιστη ζημιά.
http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.