16/7/11

«Θα πληρώσουν υψηλό τίμημα» Προειδοποιήσεις Ερντογάν μετά τη θανάσιμη ενέδρα Κούρδων στον τουρκικό στρατό

Οι Κούρδοι αντάρτες «θα πληρώσουν υψηλό τίμημα», προειδοποιεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν την επομένη του θανάτου 13 Τούρκων στρατιωτών σε ενέδρα αυτονομιστών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σε ορεινή περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ.


«Δηλώνω ευθέως στην τρομοκρατική οργάνωση και στα παρακλάδια της ότι δεν θα πρέπει να περιμένουν καμία κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους μας μετά από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες. Αν θέλουν ειρήνη, ένα πράγμα μπορούν να κάνουν: να καταθέσουν τα όπλα» τόνισε.

«Αν αρνηθούν να καταθέσουν τα όπλα, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν θα σταματήσουν και η διαδικασία [συμφιλίωσης] δεν θα προχωρήσει» προειδοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας μας είναι ισχυρές [...] και πιστεύω ότι θα τους κάνουν να το πληρώσουν ακριβά» συνέχισε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό, στη σύγκρουση σκοτώθηκαν επίσης επτά αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ), το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Άγκυρα, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4642882

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ???.ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ??? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ερντογάν μάλλον δεν ξέρει τί τον περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμελισμός Τουρκίας. Το 2011 θα γίνει νέο 1821. Στο τέλος όσοι και να πεθάνουν θα ελευθερωθούν. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα ιρακ-αφγανισταν τους περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ Μ Ε Λ Λ Ο Ν ΤΗΣ TÜRKİYE CUMHURİYETİ ΕΙΝΑΙ Ο Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Σ ΕΜΠΤΥΣΜΟΣ ΚΑΙ Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.Η ΑΙΩΝΙΑ Λ Ο Ι Δ Ο Ρ Ι Α ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α Σ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΟΜΗΘΗ ΚΑΙ ''ΑΝΕΓΕΝΝΗΘΗ'' Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΩΝ,Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ,Η ΟΣΜΑΝΙΚΗ/ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλον οι Τουρκοι θα πληρωσουν ακριβα την καταπιεση που εξασκουν στους Κουρδους και ο ερντογαν ουτε μπορει να φανταστει ποσο ακριβο θα ειναι το τιμημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα σωστά. Εμείς όμως με τον παραδώσαντα, νυν αντιπρόεδρο, τον Οτσαλάν, τι κάνουμε εδώ; Με αυτόν στα ανώτατα κλιμάκια, θα έχουμε σχέσεις με το νέο αυτόνομο κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.