2/7/11

Επαφές των ΗΠΑ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

ΣΕ ΜΙΑάλλη εξέλιξη επιβεβαιώθηκε πως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Αιγύπτου έχουν επαφές με την αμερικανική Κυβέρνηση. Η Αμερικανίδα υπουργός των Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ συνεχίζουν την προσέγγιση των περιορισμένων επαφών με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους στο πλαίσιο της μετάβασης στην Αίγυπτο.
«Με την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της Αιγύπτου είναι προς όφελος των ΗΠΑ να συνομιλούν με όλες τις πλευρές που είναι ειρηνικές και έχουν δεσμευθεί να μην καταφύγουν στη βία και οι οποίες σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις εκλογές για το κοινοβούλιο και την προεδρία», εξήγησε.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων δήλωσε ότι η οργάνωση είναι ανοιχτή στις επαφές με την Ουάσιγκτον. «Επιθυμούμε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε ένα πλαίσιο σεβασμού», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μαχμούντ Γόζλαν. «Αποδοκιμάζουμε εδώ και καιρό την πολιτική που ασκούν οι ΗΠΑ στην περιοχή υποστηρίζοντας τους δικτάτορες σε βάρος του λαού, ενώ οι ΗΠΑ είναι η χώρα την οποία απεχθάνονται περισσότερο οι Άραβες γι’ αυτό το λόγο, πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά επεσήμανε ότι αν οι ΗΠΑ επιθυμούν πραγματικά να σεβαστούν τις αξίες μας και να υποστηρίξουν την ελευθερία, όπως λένε ότι θέλουν να κάνουν, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 01/06/2011

1 σχόλιο:

  1. "Επαφές των ΗΠΑ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους"

    Επαφές το λένε τώρα; Ύστερα από τόσο πατρονάρισμα, μάλλον για εφαψίες τούς κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.