19/8/11

Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ!

"Δεν ήταν άσκηση ειδικών δυνάμεων του Στρατού, αλλά της ... Στρατοχωροφυλακής"!
Σας ομιλεί και σας γράφει πράκτορας της ΜΙΤ  ο οποίος διείσδυσε στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο (Ινφογνώμων) με σκοπό να υποβαθμίσει τις τουρκικές προκλήσεις, να αποσιωπήσει  γεγονότα που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.
Εχω άμεσες σχέσεις με  λιβανέζικο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, του οποίου τα στελέχη έχουν εμπλακεί με διάφορες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στο παρελθόν.Και όλα αυτά υπό την κάλυψη δήθεν «εθνικών» απόψεων και προσεγγίσεων. Αποστολή μου είναι  να «αποκοιμηθούν» οι πολίτες και να γίνει εφικτή η περίφημη «ελληνοτουρκική προσέγγιση», βασικά η δορυφοροποίηση της Ελλάδας.Αποσιωπώ και υποβαθμίζω γεγονότα  όπως αυτό της πρόσφατης άσκησης κατάληψης ελληνικού νησιού 

Εκμεταλλεύομαι το ΓΕΕΘΑ που εδώ και ένα χρόνο περίπου,κωφεύει  όπως συνηθίζει εσχάτως, προκειμένου να μην «ανακατέψει τα νερά». Άλλωστε τελευταία έχει πέσει και σε επανειλημμένες γκάφες. 
Είμαι υπο παρακολούθηση πολύ στενή  ειδικά εν όψει την κλιμάκωσης της έντασης που αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου και τα μηνύματα που εκπέμπονται "από την άλλη πλευρά του Αιγαίου"Μην ανησυχείτε όμως κάποιοι αγρυπνούν συλλέγουν πληροφορίες για την ενημέρωση σας είστε σε καλά χέρια
Κύριε Μανώλη Κωστίδη δεν θα συμφωνήσω μαζί σας, δεν περιμένω καμιά συγνώμη έχω αποδεχτεί ότι η φυσική ηλιθιότητα αποτελεί το απόλυτο όπλο στα χέρια όσων την κατέχουν και ομολογώ την αδυναμία μου να τους αντιμετωπίσω.

8 σχόλια:

  1. Θυμάστε τότε στις αρχές της προβολής τους πόσο πανηγύριζαν οι διάφοροι "νοικοκυραίοι" για τα "ηθικά" τούρκικα σήριαλ...πολλοί από εδώ με΄σα έκαναν το ίδιο!ω της ανοησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)"Σας ομιλεί και σας γράφει πράκτορας της ΜΙΤ ο οποίος διείσδυσε στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο (Ινφογνώμων) με σκοπό..."

    Καλά σε είχα υποψιαστεί :) Εις θάνατον! :)

    2)Νομίζω ότι πρέπει να τα δούνε όλοι ψύχραιμα τα πράγματα και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Ακρίτα ή στον Infognomon.
    Έγινε μια άσκηση στη Τουρκία οκ. Ότι άσκηση κι αν ήταν...ρε παιδιά συγνώμη εσείς που το γράψατε, οι Τούρκοι δεν κάνουν τις ΕFES και όλες τις μεγάλες αποβατικές ασκήσεις κάθε χρόνο? Ποια πρόβα τζενεράλε και ποια ιδιαίτερη βαρύτητα της συγκεκριμένης άσκησης για απόβαση κτλ κτλ? Την έχουν ανάγκη? Στις ΕFES λίγα πλάνα αν δει κάποιος αμέσως αντιλαμβάνεται ότι δεν χρειάζεται τελική πρόβα πριν γίνει πράξη. Τα δοκιμάζουν όλα. Ήδη έχουν κάνει πολλές φορές και μια ακόμα τι έγινε αν ήταν όντως τέτοια άσκηση που ΔΕΝ ήταν.
    Το γεγονός είναι άλλο. Η λανθασμένη βολή με τραυματισμό τόσων ανθρώπων...είτε ήταν από πυροβόλο είτε από όλμο. Ότι κι αν ήταν. Φανερώνει ερασιτεχνισμό στην εκπαίδευση. Μια εκπαιδευτική βολή δεν έχει τόσο σημασία αν είναι επιτυχής ή μη επιτυχής μπροστά στη περίπτωση να τραυματιστούν στρατιώτες. Τα μέτρα ασφαλείας σε βολές είναι το Α και το Ω ακόμα και σε Αφρικανικό στρατό. Υπάρχουν υπαξιωματικοί εκπαιδευτές και τουλάχιστον ένας αξιωματικός επόπτης. Αυτοί όλοι τι κάνανε όταν ρυθμίζονταν οι συντεταγμένες πριν τη βολή? Στο κάτω κάτω οι άλλοι μπορεί να ναι πρωτάρηδες στρατιώτες και να μην ξέρουν. Αυτός που εκπαιδεύει έχει την ευθύνη. Μπάχαλο. Άλλη μια απόδειξη της ποιότητας τους.
    Δεν θέλω να υποτιμήσω τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από τη μια(είναι σφάλμα να υποτιμάς τον αντίπαλο) αλλά από την άλλη αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με αρκετά άλλα μας δείχνουν ότι οι Τούρκοι έχουν αδυναμίες.
    "Νικηφόρος: Ρε συ αυτοί είναι χειρότεροι από μας. Πυροβολιούνται μεταξύ τους
    Μίμης: Ώρε κοίτα ποιοι μας κάνουν τσαμπουκάδες στο Αιγαίο". Το βλέπαμε και γελούσαμε κι έγινε πράξη τελικά.
    Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε για τις δικές μας ένοπλες δυνάμεις. Πάντως παρά τα δικά μας χάλια και τις περικοπές ακόμα δεν φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε "Μάλτα γιοκ" να ναι καλά οι "αντιπαραγωγικοί".
    Χρειάζεται συνεχής αθόρυβη επαγρύπνηση.
    Τώρα αν μετά απ' όλα αυτά συνεχιστεί η υπερβολή των κυρίων που το γραψαν...τι να πω...αφού το παραδέχθηκε ο Ακρίτας για τον εαυτό του δεν μένει παρά να το παραδεχτώ κι εγώ...
    Ναι αγαπητοί φίλοι, είμαι κι γω πράκτορας της ΜΙΤ (σε άκρως απόρρητη αποστολή) σε Ελληνική πανεπιστημιακή σχολή με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών για τα νέα μυστικά λαχανικά που σχεδιάζουν να ναι ιδιαίτερα χορταστικά προκειμένου να βοηθήσουν στη δίαιτα κάποιων πολιτικών της κυβέρνησης. Μόλις φωτογραφίσω τα τελικά σχέδια με την ειδική κατασκοπευτική μηχανή μου και πάρω το πτυχίο θα βάλω ΤΝΤ και θα ανατινάξω τις εγκαταστάσεις (με 2-3 καθηγητές μέσα δεμένους που μου ρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή).
    Ακρίτα, μην τους παρεξηγείς.
    Κάποτε σε ένα τρελοκομείο εισήχθη εσπευσμένα σε κατάσταση αμόκ ένας τρελός που φώναζε "Είμαι ο Μέγας Ναπολέων, είμαι ο Μέγας Ναπολέων!"
    Τι ενέσεις τι το να τι το άλλο ο τύπος δεν ηρεμούσε. Ε του βάλανε ζουρλομανδύα και τον χώσανε σε έναν θάλαμο. Μπαίνει μέσα ο διευθυντής ψυχίατρος και ρωτάει τον ασθενή ήρεμα:
    -Οκ είπες ότι είσαι ο Μέγας Ναπολέων. Πως το ξέρεις ότι είσαι?
    - Το ξέρω
    - Ε πως το ξέρεις?
    - Μα το ξέρω
    -Εντάξει, αλλά πως το έμαθες ρωτάω
    Ο τρελός αγριεμένος εντελώς φώναξε:
    -Μα άνθρωπε μου, το είπε ο θεός ότι είμαι ο Μέγας Ναπολέων!Είσαι τρελός? Δεν ξέρω ποιος είμαι?! Αφού μου το είπε ξεκάθαρα ο θεός!
    Ο γιατρός τα χασε και πριν προλάβει να μιλήσει, του πεσε το μπλοκάκι σημειώσεων από τα χέρια και παράλληλα από το διπλανό κελί ακούστηκε:
    "Ψέμματα λέει! Εγώ δεν του πα τίποτα να ξέρεις!"
    Οπότε Ακρίτα μετά τους πράκτορες της ΜΙΤ, που ξέρεις μπορεί να ανακαλύψουν και τους Νεφελίμ που ζουν ανάμεσα μας! Πάντως εμένα μου ρχεται στο μυαλό ένας Νεφελίμ ονόματι "Gademus Gademakakis" :);)

    Φιλικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριτα
    Συνεχισε αυτο που κανεις και μη επιρεαστεις απο τιποτα.Η δουλεια σου πολλες φορες με ξενισε και εμενα οσον αφορα την σταθεροτητα σου και την συνεχεια και συνεπεια που σε διακρινει μεχρι το σημειο πολλες φορες να σε παραλληλιζω με ανθρωπινη Πατριωτικη...μηχανη.Λες και εισαι ...προγραμματισμενος για αυτην την δουλεια χωρις καμμια απολυτως παρεκληση εκτος που...αριστεριζεις λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ινφογνώμων ενοχλεί.

    Δεν είναι εργαλείο γενικόλογησης αντίδρασης ή παιδαριώδους παράθεσης γελοίων επιχειρημάτων ή κονσερβοποιημένης ατάκας. Παράγει εθνικό έργο.

    Όταν σηκώνεις πολύ ψηλά τον πήχη, δημιουργείς ένα αγεφύρωτο χάσμα από το κατεστημένο.

    Δεν σου έκανε εντύπωση Ακρίτα ότι, ακόμα και η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο επίθεσης(...) περί "στρατηγικής", είναι copy-paste από συγκεκριμένο κείμενο του Ινφογνώμωνα;...
    (και μετά άντε να μη μου κολλήσει το "Ινφογνώμων=manual. Τέλος.")
    Όταν χρησιμοποιούνται με κακόβουλο τρόπο σωστά επιχειρήματα, το μόνο που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά είναι η κατηγοριοποίηση:
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/08/blog-post_3859.html?showComment=1312648560484#c5663838686113073593
    Ινφογνώμων=manual. Τέλος.
    (το είπα και ησύχασα)

    Μην ανησυχείς. Οφείλουμε όλοι να έχουμε πίστη και αφοσίωση στις υπηρεσίες του κράτους και στη Δικαιοσύνη. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε ως φανταστικό το ενδεχόμενο κάποιοι να χρησιμοποιούν την καρέκλα τους είτε για να εξυπηρετήσουν μια παράγκα είτε για να βλέπουν 'με κλειστά μάτια' τον διπλανό τους να το κάνει. Αυτό θα ήταν ενέργεια υπονόμευσης του πολιτεύματος και κατάργησης του Συντάγματος με ψυχολογική βία. Συνεπώς τζάμπα θυμώνεις και στεναχωριέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει επίσημα δημοσιευθεί στο ΠΑΡΟΝ και δεν διαψεύσθηκε, ότι τα τουρκικά σήριαλ προωθούνται από το τουρκικό υπουργείο πολιτισμού (sic!).

    Για έναν παλαιότερο (σε ηλικία) φαίνεται τόσο περίεργο να βλέπουμε τουρκικές τηλεοπτικές σειρές το 2011, όταν σε άλλες εποχές που δεν υπήρχε ούτε η εισβολή στην Κύπρο με τους 1.800 "αγνοουμένους" (παρά την πάροδο τόσων αιώνων, αυτή η φρικτή απάνθρωπη διαχρονική νοοτροπία του τουρκομογγόλου δεν άλλαξε. Ζούμε στον 21ο Αιώνα και οι φρικαλέοι τούρκοι παραμένουν τούρκοι, ήγουν κτηνώδεις και θρασύδειλοι υπάνθρωποι, που βιάζουν, λεηλατούν, καταστρέφουν, που δολοφονούν ανήμπορους να αμυνθούν αιχμαλώτους!), τον ακήρυχτο πόλεμο από το 1974 και τόσες άλλες αφορμές, επιμένουν τα καθάρματα που διοικούν την τηλεόραση και τα ΜΜΕ να μας προβάλλουν - χωρίς μεταγλωτισμό - τα τούρκικα σήριαλς.

    Από το 1974 βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους τούρκους, αλλά όλοι σχεδόν ομνύουν στην διαβόητη . . . . . Ελληνοτουρκική φιλία. Που την βλέπουν;

    Τι έπαθε η Ελλάδα μας; Πως κατήντησε έτσι;


    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να είμαστε καθαροί, δεν σήκωσα κανένα πήχη, δεν έχω καμιά μα καμιά άλλη ενημέρωση εκτός απο αυτά που μου προσφέρει το διαδίκτυο.Ισως διασταυρώνω κάτι απο πολλές πλευρές αυτή είναι μια μικρή διαφορά. Ισως το παιδευω περισσότερο έτσι με δίδαξαν να κάνω απο μικρός.

    Όμως ολάκερη δημοσιογραφική ομάδα να καταφέρεται (και) εναντίον μου λέγοντας και εμένα (ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Δημοσιογραφίας και Κοινωνίας) πράκτορα της ΜΙΤ και έμμισθο υπάλληλο εργολάβου ξεπερνάει τα όρια της φαιδρότητας.

    Παρέθεσε την γνώμη σου, τα επιχειρήματα σου και άσε τον αναγνώστη να βγάλει την δική του άποψη.Απλά όμορφα και δημοκρατικά

    Ούτε θυμώνω ούτε χολώνομαι. Η συνέπεια και η συνέχεια αποτελεί απόδειξη στο έργο του καθενός. Είναι σημαντικό σε μια συλλογική προσπάθεια να αναδεικνύεσαι μέσα απο αυτήν, απο το αποτέλεσμα της και όχι αυτή να υπηρετεί τα δικά σου ταπεινά κίνητρα.

    Είμαι εδώ για τον Αρχηγό για να μπορέσει εκείνος που αξίζει να παλέψει καλύτερα για το Έθνος και τον Ελληνικό Λαό, σε αυτόν δίνεται δύναμη.

    Εγω ότι άξιζα το πήρα από την ζωή, το περίσσιο είναι ψεύτικο , το λιγοστό ντροπαλό και εγώ ποτέ δεν θα καμαρώσω για κάτι που δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακρίτα, σέβομαι την άποψή σου.

    ΥΓ1. Για να μη νοιώθεις... μοναξιά, σε ενημερώνω ότι και εμένα κάποιοι με έχουν... κακοχαρακτηρίσει επειδή για κάποιον ανεξήγητο, μυστήριο, άρα σκοτεινό λόγο απέκτησα πρόσβαση, με τη συνεργασία αλλοδαπών δυνάμεων, του Βενζεβούλ και των Νεφελίμ, σε δημοσιευμένη πληροφορία αναρτημένη στο... http://et.diavgeia.gov.gr/...

    Μεταξύ μας, μιλάμε για... top secret πηγή, την οποία γνώρισα μέσω του James Bond: απέκτησε στυτική δυσλειτουργία (λόγω χολιστερίνης από τις πολλές μπριζόλες, πανσέτες, κτλ που τρώει) και, σε αντάλλαγμα των πληροφοριών που μου δίνει από το http://et.diavgeia.gov.gr/ και άλλα δημοσίως διαθέσιμα έγγραφα, πηγαίνω εγώ στη θέση του για να καλύψω ανάγκες γυναικών που τον ποθούν...

    ΥΓ2. Όπως έγραψε κάποτε ένας ανώνυμος φίλος του ιστολογίου:
    "Και να ξερεις οτι οι της επαρχιας κατοικουντες και αναλογα συμπεριφερομενοι πετροβολανε για να κατεβασουν καρπους και να ντερλικωσουν μονο τα δεντρα τους που εχουν καρπους,τα αλλα τα προσπερναν αδιαφορα."

    Ινφογνώμων=manual. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιου είδους επιθέσεις, συνήθως απορρέουν είτε από εμπάθεια, είτε από κάποια αγωνία (αλήθεια τι να φοβούνται αυτοί;;)
    Η εμπάθεια, καμιά φορά είναι πιό δυσδιάκριτη απ΄ότι η αγωνία.
    Αν μάλιστα μιλάμε για αγωνία συγκάλυψης ενοχών, τότε...οι ατσαλοσύνες μπορεί να φτάσουν ως την γελοιοποίηση.
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα Ακρίτα.
    Οταν σε κατηγορούν να θυμάσαι τους Λόγους του Λυσία "Πολλώ χάρι έχω τω κατήγορω, όστις μοι παρεσκέυασεν τον αγώνα τούτο..."
    Καλή συνέχεια, Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.