26/8/11

Στην Δυτική Θράκη ο Αλί Μπαμπατζάν

θα περάσει το Μπαϊράμι Ραμαζανιου του στην Δυτική Θράκη ο Αλί Μπαμπατζάν, υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας με αρμοδιότητα την οικονομία και αντιπρόεδρος της ΚυβέρνησηςΣύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαμπατζάν θα μετάσχει στο ναμάζι (προσευχή) του Μπαϊραμιού στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής.


Ο Αλί Μπαμπατζάν ο οποίος αναμένεται να έρθει μια μέρα πριν το Μπαϊράμι, θα μετάσχει, μάλιστα, σε γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμήν του στην Ροδόπη.

Ο Τούρκος υπουργός μετά την επίσκεψη του στην Δυτική Θράκη και το ναμάζι στο Εσκί τζαμί, επ΄ευκαιρία των 9 ημερών αργίας στην Τουρκία, αναμένεται να επισκεφτεί την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.http://turkishgreeknews.org/

3 σχόλια:

  1. Ἀφοῦ τοῦ δίνουμε visa, καλῶς πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ konion

    Δεν είναι θέμα βίζας. Δεν είμαι μάλιστα καθόλου βέβαιος ότι χρειάζεται βίζα, αφού ταξιδεύει με διπλωματικό διαβατήριο.

    Το πρόβλημα είναι ότι από το 2005, που εγκαινιάστηκαν οι επισκέψεις των Τούρκων επισήμων στην Δ. Θράκη, αυτή κατέστη μέρος της τουρκικής επικράτειας.

    Μόνο φέτος, μετά από 90 χρόνια, επέτρεψαν οι Τούρκοι να επισκεφθεί Έλληνας υπουργός την Ίμβρο. Εμείς γιατί έχομε ελεύθερες τις περιοδείες των Τούρκων ανά την Ελλάδα, όταν μάλιστα δεν επιδεικνύουν την πρέπουσα συμπεριφορά; Μετά την επίσκεψη Μπαμπατζάν στην Δ. Θράκη, όπου συμπεριφέρθηκε σαν Τούρκος προς Τούρκους μέσα στην Τουρκία, έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως persona non grata και να μην επιτραπεί άλλη επίσκεψη Τούρκου επισήμου εκεί. Να είσαι βέβαιος ότι πάλι τα ίδια θα κάμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τουρκία Τουρκοποιεί τους Μουσουλμάνους.

    Εμείς γιατί δεν Ελληνοποιούμε τους Χριστιανούς-Ορθόδοξους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.