29/8/11

Πρωτοφανές «θρίλερ» στα Σκόπια με το θάνατο Έλληνα κτηνοτρόφου

Μία πρωτοφανής ιστορία που αγγίζει τα όρια του θρίλερ και θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγα 24ωρα στο έδαφος των Σκοπίων.Ντόπιοι κτηνοτρόφοι όχι μόνο παρακρατούν τη σορό ενός Έλληνα κτηνοτρόφου που άφησε την τελευταία του πνοή στα Σκόπια, υπό αδιευκρίνιστες μάλιστα συνθήκες, αλλά ζητούν και λύτρα για να την επιστρέψουν!
Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε περάσει τα σύνορα στην περιοχή Βορεινό της Πέλλας μαζί με έναν εκ των δύο υιών του αναζητώντας το κοπάδι τους που είχε εξαφανιστεί.  Όταν έγιναν αντιληπτοί από Σκοπιανούς κτηνοτρόφους, τους περικύκλωσαν και με άγριες διαθέσεις άρχισαν να τους ρωτούν γιατί βρίσκονταν εκεί.

Αν και εξήγησαν πατέρας και υιός ότι αναζητούσαν το κοπάδι τους, ξέσπασε άγριος καυγάς. Λίγες στιγμές μετά, ο άτυχος 67χρονος κτηνοτρόφος έπεφτε νεκρός στο έδαφος. Ο υιός του μετά από κάποιες ώρες επέστρεψε στο ελληνικό έδαφος σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας καθώς φέρει πληγές και κτυπήματα.

Σύμφωνα με τον άλλο υιό του άτυχου 67χρονου κτηνοτρόφου, οι Σκοπιανοί άρχισαν να τους κτυπούν με μανία με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον πατέρα του και να τραυματίσουν τον αδερφό του. Οι Σκοπιανοί, από την άλλη, ισχυρίζονται ότι ο 67χρονος σκόνταψε και έπεσε, ενδεχομένως μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Σε κάθε περίπτωση, η στάση τους είναι τουλάχιστον προκλητική καθώς αρνούνται να παραδώσουν τη σορό του 67χρονου ζητώντας λύτρα ύψους 15.000 ευρώ για ζημιές που προκάλεσε ο ίδιος και ο υιός του στα κοπάδια τους…

5 σχόλια:

  1. Αὐτὰ ἂς τὰ βλέπουν ὅσοι ὀνειρεύονται φιλίες τῶν λαῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αχοληθεί κανείς από το κράτος άραγε ή πέρα βρέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η konion είπε...
    Αὐτὰ ἂς τὰ βλέπουν ὅσοι ὀνειρεύονται φιλίες τῶν λαῶν.

    Λέο κι εγώ!
    ΠΙΕΣ τώρα και το κόνιο υπόθαλψης αναπτέρωσης τις μισαλλοδοξίας μεταξύ των λαών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταστροφική δήλωση Δελαβέκουρα:

    «Ανοιχτός» σε συνάντηση με τον Ν.Γκρούεφσκι ο Πρωθυπουργός

    Κάτι τέτοιο ισούται με ανεπανάληπτο λάθος. "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο απέχει η ψοφοδεής Ελλάδα από το Ισραήλ! Εκείνο έστειλε μία ομάδα κομάντος στο Έντεμπε και απελευθέρωσε τους αιχμαλώτους των τρομοκρατών.

    Η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο στα Σκόπια; Εμένα μού λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.