30/8/11

Γ. Καρατζαφέρης: «Συνεχείς απόπειρες τουρκοποίησης της Θράκης»

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό
Για «συνεχείς απόπειρες τουρκοποίησης της Θράκης» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον Πρωθυπουργό.
Ακολουθεί το ο πλήρες κείμενο της ερώτησης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.:
«Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς προκλητικών ενεργειών στη Θράκη από πλευράς Τουρκίας, με πρόθεση την άτυπη αναγωγή της περιοχής σε επαρχία της.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δήλωση του κ. Μπαγίς σύμφωνα με την οποία, "(...) Δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή", την επίσκεψη της συζύγου του κ. Ερντογάν με συνοδεία Τούρκων γιατρών για ομαδικές περιτομές μουσουλμανοπαίδων, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση από το υπουργείο Υγείας, την ύποπτη υπερδραστηριότητα της τουρκικής τράπεζας Ziraat κτλ.
Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν Μαντατζή, σε ομιλία του στο χωριό Σέλερο, κάλεσε ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα να υποστηρίξει στις επόμενες εκλογές το υποστηριζόμενο από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής νέο κόμμα "Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας". Ο ίδιος δε, μόλις πριν μια εβδομάδα, ανακάλυψε και "Τούρκους" σε Κω και Ρόδο…
Πρόσφατα εξάλλου, ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, δήλωσε την πρόθεσή του να μεσολαβήσει ώστε "οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη", όπως τους χαρακτήρισε, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων μέσω της Ziraat στην Κομοτηνή, υποκαθιστώντας και σε αυτό το ελληνικό κράτος στην περιοχή».

3 σχόλια:

  1. Τους τελευταίους μήνες;;;

    Εγώ πάλι κάτι είχα ακούσει και παλαιότερα.

    Επί Ντόρας μάλιστα είχε γίνει και άκρως μυστική πτήση αεροσκάφους των Τουρκικών αερογραμών,νύχτα,στο αεροδρόμιο της Καβάλας με τρείς ''επιβάτες''.

    Αυτό το γνωρίζω προσωπικά,δίχως να το έχω διαβάσει πουθενά ή να μου το είπε κάποιος, και είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουρκία Τουρκοποιεί Μουσουλμάνους.

    Εμείς γιατί δεν Ελληνοποιούμε Χριστιανούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης για πρώτη φορά θα σπάσει το δικομματικό μονοπώλιο και θα ξεσηκώσει τον Ελληνικό λαό στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 στην πρώτη ομιλία πολιτικού ηγέτη άλλης πολιτικής δύναμης εκτός ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στο Βελλίδειο κατά την διάρκεια της ΔΕΘ. Ο μεταπολιτευτικός αποδικομματισμός είναι πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.