5/9/11

21/3/1998 : Ελευθεροτυπία - Ελληνος Εγκώμιον

LIFO

6 σχόλια:

  1. "Ελληνος εγκωμιον" (!)

    Ακομα γελανε με την ζητιανο-κουλτουρα της Αριστερο-προοδευτικης Προδοσιας και τον εγκληματικο Εθνομηδενισμο μας.

    Μια χαρα συνεχιζουμε να κοροιδευουμε και να ξεφτιλιζουμε τον εαυτο μας.

    - Ν. Λυγερός, "Νέο Casus Belli"
    http://www.lygeros.org/lygeros/7797-gr.html

    - Ν. Λυγερός, "ΑΟΖ, Λιβύη και Στρατηγική Διαπραγμάτευσης"
    http://www.lygeros.org/lygeros/7761-gr.html

    - "Ο Β. Μαρκεζίνης ενώνει τα κομμάτια του παζλ των πολλαπλών κρίσεων υπό το πρίσμα των διεθνών εξελίξεων. Αποκλειστική συνέντευξη-ορόσημο στο Αντίβαρο!"
    http://www.antibaro.gr/node/3313

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι και να πεις για την Ε είναι λίγο

    στηρίζουμε την αλλαγή έγραφε κάποτε η Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟ - Ελλήνων Εγκώμιον

    «...Κουράγιο πατριώτες και αυτή η υποτίμηση θα περάσει, γιατί κανένας δεν μπορεί να μας υποτιμήσει ! ...»

    Κανένας δεν μπορεί να μας υποτιμήσει ; Δεν χρειάζεται να κοπιάσει κανείς, το πετυχαίνουμε μια χαρά και μόνοι μας, σχεδόν το πετύχαμε. Κι αυτό το «πατριώτες» αναρωτιέμαι που χωρά σε μια νοοτροπία [τρόπου του νου, τρόποι σκέψης και συνακόλουθα και συμπεριφοράς] «δε βαριέσαι» «θα δούμε τι θα γίνει», γιατί τελικά είμαστε μάγκες (!)

    Τελικά δεν είμαστε, αυτό αποδεικνύεται σήμερα. Ότι συμβαίνει και ότι έρχεται, από κεκτημένη ταχύτητα ίσως, είναι αποτέλεσμα ενεργειών του παρελθόντος, άρχισαν να κινούνται τα γρανάζια του μηχανισμού της καταστροφής κάποια στιγμή, πρώτα το ένα, μετά το άλλο, μετά όλα μαζί. Όχι δεν φερθήκαμε ως οι ευφυέστεροι, αλλά ως αμνήμονες, αδιάφοροι στα ατελείωτα εγκλήματα που συντελέστηκαν, ηλίθιοι χειροκροτητές των πάρτυ στυλ Ολυμπιακών Αγώνων, χαρούμενοι και αδαείς ακόλουθοι της πορείας μας προς τον Οικονομικό και Κοινωνικό ΘΑΝΑΤΟ Μας.

    Είχαμε μπροστά μας την βόμβα που πλέον μετρά δευτερόλεπτα μέχρι να σκάσει στα χέρια μας, ήταν βέβαια μασκαρεμένη ως δώρο, με περιτύλιγμα και φιόγκο. Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε αυτό το κουτί τι περιέχει ; Να το ανοίξει, να δει, το μέγα δώρο της Ανάπτυξης, της Ασφάλειας, της Ελληνοτουρκικής Φιλίας, της Προόδου ;

    Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε επιβαρύνει το Δημόσιο, δεν έχουμε υπάρξει χειροκροτητές, έχουμε δει και βλέπουμε και βιώνουμε συνειδητά και χωρίς παράπονο ίσως τον αγώνα της ύπαρξης στον Ιδιωτικό επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι από εμάς νιώθαμε ξένοι απέναντι στην υποκουλτούρα που είχε κατακλύσει τα πάντα, νιώθαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, νιώθαμε Έλληνες ξένοι μέσα στην Ελλάδα. Σήμερα να νιώσουμε δικαιωμένοι ή ηλίθιοι ; Άραγε τα κομματόσκυλα έχουν Πατρίδα, ή είναι απαραίτητα αξεσουάρ του κεφαλαίου και των ορέξεων των αγορών ; Μήπως τελικά ο Έλληνας δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, δεν δικαιούται να είναι «μάγκας» ; Απλά γιατί αδικεί τον εαυτό του και τον τίτλο που φέρει όταν επιθυμεί και χαίρεται να αποκαλείται με όρους που υποκρύπτουν πονηριά και επιβίωση εις βάρος των άλλων, των ηλίθιων ; Λέω, μήπως... Ίσως.

    Γιατί τελικά οι στατιστικές της ΕΕ και οι «σοφοί» των Βρυξελλών που τότε χλεύαζε ο αρθρογράφος της Ε, μια χαρά το εξήγησαν το «Ελληνικό θαύμα». Δεν ήταν θαύμα, ήταν – και είναι – Τραύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν: 21/3/1998 είναι το σωστό , καθώς ήταν ημέρα Σάββατο και όχι 21/3/1988 που αναφέρει η επικεφαλίδα, διότι ήταν ημέρα Δευτέρα.
    Κατά δεύτερον:πού ταιριάζει το άρθρο της ελευθεροτυπίας με τα links,που αναφέρει ο Δημόκριτος, καθώς είναι διαφορετικό να είσαι Ακαδημαικός-άρα λες και ότι θες, που φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση του διακεκριμένου καθηγητού είναι σωστά όσα λέει και διαφορετικό να είσαι πολιτικός, άρα έχεις άλλες συνιστώσες,χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους πολιτικούς για τίποτα.
    Κατά τρίτον:το ελληνικό θαύμα δεν υπάρχει,υπάρχουν ΄Ελληνες που μας θλίβουν και μας απογοητεύουν καθημερινά και καλό είναι να αρχίσει καθένας από τον εαυτό του, μήπως συνολικά δούμε ποτέ ως χώρα καλό, για τα παιδιά μας... ρε γαμώτο!
    Κατά τέταρτον:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραφεις maria:

    "... Κατά δεύτερον:πού ταιριάζει το άρθρο της ελευθεροτυπίας με τα links,που αναφέρει ο Δημόκριτος, ..."

    Απλα - τα αναφερομενα αρθρα υπογραμμιζουν πως η διαχρονικη πια Σοσιαλο-Αριστερη νοοτροπια του Μαμμοθρεφτου ψευτη και Νεο-Ραγια απατεωνα ειχε σαν αποτελεσμα την ολικη καταστροφη που βιωνουμε στον τοπο μας.

    Η θα απαλαγουμε μια και καλη απο τις αυτοκαταστροφικες νοοτροπιες, η θα παραμεινουμε στην ιστορια ως προοδευτικοι ζητιανο-τζαμπατζηδες και αμαθης κρετινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.