5/9/11

Λεκτική σύγκρουση μεταξύ Κύπρου-Τουρκίας

Λεκτική σύγκρουση μεταξύ Κύπρου-Τουρκίας

Αντιπαράθεση μεταξύ της υπουργού Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και του Τούρκου ομολόγου της, σημειώθηκε στη διάρκεια ενημέρωσης του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που έγινε στην Πολωνία.

Ο κ. Νταβούτογλου διατύπωσε για άλλη μια φορά τις θέσεις της Άγκυρας για το θέμα των ερευνών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Η κ. Μαρκουλλή έλαβε το λόγο και αφού αναφέρθηκε στις απειλές της Τουρκίας, ζήτησε από τους Ευρωπαίους ομολόγους της ενώπιον και του κ. Νταβούτογλου να ληφθούν μέτρα από την ΕΕ για να αποφευχθεί η υλοποίηση οποιασδήποτε απειλής.

Όπως ανέφερε η κ. Μαρκουλλή στο ΡΙΚ, ο κ. Νταβούτογλου αντέδρασε και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση. Οι θέσεις της Τουρκίας είπε ήταν ξεκάθαρες όπως ξεκάθαρες ήταν και οι θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/24215 

3 σχόλια:

  1. Ο Έλλην ΥΠΕΞ έλαβε τον λόγο; Και αν ναι, τι είπε; "Μαμά";
    Πάντως η κ. Μαρκουλή τα τιμάει τα στριγκάκια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι κακό η γυναίκα να φοράει στριγκάκια -αν φοράει, εσείς ξέρετε προφανώς, αλλά ο άνδρας και δη στρατιωτικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέθεσα ότι ο αναγνώστης θα καταλάβαινε το πικρό μου χιούμορ. Και φυσικά δεν είναι κακό να φοράει στριγκάκια - αν φοράει - η γυναίκα και η κάθε γυναίκα. Το καρφί παει στους άντρες που από κάτω φοράνε στριγκάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.