27/9/11

Αυτό είναι νόμιμο και ηθικό κ. Παπανδρέου;

O βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, υπέβαλε την παρακάτω ερώτηση στην Βουλή: Σε μία εποχή που η βιωσιμότητα των Ελληνικών Τραπεζών στηρίζεται στον δανεισμό και στις στερήσεις των Ελλήνων Πολιτών , η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, …. , σύμφωνα με δημοσιεύματα, δείχνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, χορήγησε μέσω Μ.Κ.Ο. , διεθνή συνέδρια που διοργάνωσε ο αδερφός του Πρωθυπουργού κ. Ανδρέας Παπανδρέου.

Τελευταία «μεγαλόπνοη» απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας η μετεγκατάσταση του Καταστήματος της Β. Όλγας , από Β. Όλγας και Μπότσαρη σε κατάστημα στην Β. Όλγας και Αναλήψεως. Δηλαδή μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω. Επειδή οι συνθήκες της λειτουργίας και η δυσκολία του Τραπεζικού μας συστήματος είναι γνωστές . Επειδή οι πελάτες και οι συναλλαγές με τις Τράπεζες έχουν μειωθεί δραματικά. Επειδή το νέο Κατάστημα είναι πολύ κοντά στο προϋπάρχoν και δεν καλύπτει στην ουσία καμμία ανάγκη. Επειδή στην περιοχή, σε μικρή απόσταση υπάρχουν άλλα τρία καταστήματα και καλύπτονται οι ανάγκες των καταθετών και της Τράπεζας. Επειδή η συγκεκριμένη Διοίκηση ανέλαβε την Τράπεζα το 2009 με κέρδη 160 εκ. ευρώ και «κατάφερε» μέσα σε ενάμιση χρόνο να έχει ζημίες 500 εκατ. Ευρώ.
 Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην μετεγκατάσταση του καταστήματος Β. Όλγας;
Ποιοι έδωσαν την εντολή, ποιος ο αριθμός της απόφασης και ποιοι είχαν την επίβλεψη των έργων;
Σε ποιο ύψος ανέρχεται το μηνιαίο μίσθωμα;
Η μίσθωση έγινε με διαγωνισμό ή με ανάθεση;
Σε ποιο ύψος ανέρχονται οι παρεμβάσεις και ο εξοπλισμός του εν λόγω καταστήματος;
Είναι σε γνώση της Πολιτικής Ηγεσίας οι ενέργειες της Διοίκησης της Τράπεζας;
Παρασκευή , 23η Σεπτεμβρίου 2011
Όπως όμως αποκαλύπτει το taxalia, ιδιοκτήτριά του ακινήτου φέρεται να είναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ.
Ποιά είναι η κ. Αλεξίου; Πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού, Αντρίκου, ο οποίος έχει νυμφευθεί την κόρη της Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας.
Αληθεύουν όλα αυτά; Θα κάνει καμία ανακοίνωση ο κ. Μόσιαλος;
Πηγή: Αντινιούζ

3 σχόλια:

  1. Κλέφτεεες κλέφτεεες κλέφτεεες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και πεντακόσια εκατομμύρια" (δραχμές)
    Τάδε έφα ο μακαρίτης Ανδρέας, (για κάποιον άλλον βέβαια, κάποιον διοικητή ΔΕΗ τότε μου φαίνεται, τα δικά του όμως δεν πιάνονταν, ήταν... ηγεμονικά δικαιώματα), αλλά σόϊ πάει το βασίλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν έχεις το μαχαίρι και το καρβέλι στα χέρια σου, ό,τι γουστάρεις βαφτίζεται και νόμιμο και ηθικό.
    Πάντως, "αρχή άνδρα δείκνυσι.." Και η παροχή εξουσίας σε κάποιον, είναι ένας τρόπος για να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα του. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.