1/9/11

Νταβούτογλου: Απειλεί με «Σχέδιο Β» τον ΟΗΕ και το Ισραήλ!

Ξιφούλκησε εναντίον «δικαίων και αδίκων» για μια ακόμη φορά ο Νταβούτογλου απειλώντας και πάλι το Ισραήλ, αλλά και τον ΟΗΕ. Η Τουρκία δεν θα δεχτεί καμία παράταση όσον αφορά την έκδοση του πορίσματος του διεθνούς οργανισμού, σχετικά με το επεισόδιο του Μαβί- Μαρμαρά, δήλωσε ο «πολύς» Τούρκος ΥΠΕΞ, καταλήγοντας, ότι η ημερομηνία κατάθεσης του πορίσματος, θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία που η Τουρκία θα περιμένει για να λάβει την επίσημη συγνώμη του Ισραήλ!

Το πόρισμα του ΟΗΕ αναμενόταν να εκδοθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, αλλά το Ισραήλ ζήτησε να καθυστερήσει η έκδοσή του για έξι μήνες. Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ΟΗΕ έχει αποδεχτεί δύο φορές την ισραηλινή πρόταση και έχει αναβάλει την έκδοση του πορίσματος.
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε έξι μήνες», δήλωσε ο Νταβότουγλου. «Η ημερομηνία έκδοσης του πορίσματος είναι η τελική ημερομηνία για μας. Θα ακολουθήσουμε το ‘σχέδιο Β’, αν το Ισραήλ δεν απολογηθεί», κατέληξε Νταβούτογλου, απειλώντας ευθέως το Ισραήλ.

Το σχέδιο Β των Τούρκων, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει διπλωματικό πόλεμο κατά του Ισραήλ, σε κάθε δυνατό επίπεδο, ποινικές διώξεις κατά Ισραηλινών στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, διακοπή της… ανύπαρκτης πλέον στρατιωτικής συνεργασίας Ισραήλ – Τουρκίας.
http://www.defence-point.gr/news/?p=18506 

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.