29/9/11

Ο άνθρωπος-κλειδί για την ασφάλεια του Ισραήλ στην Αθήνα

Amos Gilad israel 300x180 Ο άνθρωπος κλειδί για την ασφάλεια του Ισραήλ στην Αθήνα Ταξίδι αστραπή και επίσκεψη με μεγάλη σημασία είναι αυτή του Άμος Γκιλάντ στην Αθήνα!
Ο Διευθυντής του Πολιτικού και Στρατιωτικού Γραφείου του υπουργείου ‘Αμυνας του Ισραήλ, ο ουσιαστικός σύμβουλος ασφαλείας του Ισραήλ, έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με την ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Αυτή η επίσκεψη αυτές τις ημέρε που το καζάνι της νοτιοανατολικής Μεσογείου βράζει, με τη Τουρκία να προκαλεί Ισραήλ,Κύπρο και Ελλάδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαία.

Οι επαφές που έχει μέχρι στιγμής ο κ.Γκιλάντ με Έλληνες αξιωματούχους και στην Ελλάδα αλλά και στο Ισραήλ ,έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους Έλληνες συνομιλητές του κυρίως για το επίπεδο πληροφόρησης και ενημέρωσης που έχει για θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.Και αυτές οι γνώσεις είναι πολύ χρήσιμες τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του κ.Γκιλάντ για τη Τουρκία είναι ενδεικτικές: “η Τουρκία έχει πολλά να χάσει αν ακολουθήσει μια εξτρεμιστική πολιτική”.
http://www.onlycy.com
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.