20/9/11

Στήριξη στους Τ/κ απο την Ισλαμική Διάσκεψη

Στήριξη στους Τ/κ απο την Ισλαμική Διάσκεψη

Τη στήριξή του στους Τουρκοκύπριους και το ψευδοκράτος εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης Εκμελεντίν Ιχσάνογλου κατά τη συνάντηση που είχε με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερρογλου, στη Νέα Υόρκη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ιχσάνογλου είπε ότι η Ισλαμική Διάσκεψη θέλει να ενισχύσει τις σχέσεις ψευδοκράτους και μελών της Οργάνωσης και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιήσει παράνομη επίσκεψη εντός Νοεμβρίου στα κατεχόμενα.

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Ερογλου είπε ότι οι σχέσεις ψευδοκράτους και μελών της Ισλαμικής Διάσκεψης θα ενισχυθούν ενώ ευχαρίστησε τον κ. Ιχσάνογλου για τη στήριξή του.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται ο Σύμβουλος του Τ/κ ηγέτη Κουντρέτ Οζερσάι συναντήθηκε με το Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ Λυν Πάσκοε, με τον οποίον συζήτησαν τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά τη συνάντηση Οζερσάι – Πάσκοε συζητήθηκε ακόμα και το θέμα της έναρξης γεωτρήσεων στην ΑΟΖ της Κύπρου και η συνάντηση των δύο ηγετών με τον ΓΓ του ΟΗΕ τον Οκτώβριο.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/25107 

3 σχόλια:

  1. Αν ήθελε να εκφράσει την στήριξή του στους Τ/κύπριους, το πρώτο που θα ζητούσε είναι να φύγουν οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις, μαζί με τους εποίκους. Ό,τι άλλο στηρίξει, δεν αφορά στον τ/κυπριακό λαό, αλλά στους κατακτητές και δυνάστες του και στο εγκάθετο κράτος-μαριονέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι οι φίλοι τών Αράβων καί εχθροί τών Ισραηλινών νά μάς αφήσουν κανένα σχόλιο; Ποτέ μου δέν κατάλαβα τήν φιλοαραβική πολιτική τών ελληνικών κυβερνήσεων. Οι Αραβες είναι μουσουλμάνοι καί πάντοτε υποστήριζαν καί θά υποστηρίζουν τήν τουρκική πολιτική.

    Έπρεπε εδώ καί χρόνια νά προσανατολιστούμε πρός μία φιλοϊσραηλινή πολιτική. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια`"απτη" ενδειξη της "Αραβικης υποστηριξης" στον Εληνισμο .αλλα τι περιμεναμε δεομενου οτι οι Αραβες θα θεωρουν τους Τουρκος αδελφους τους ως ,μελη της "Uma"(μουσουμανικη κοινοτητα πιστων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.