5/9/11

Το ‘μυστικό’ όπλο,που χτυπά μέσα…από κοντέϊνερς,σαν κι αυτά στο Μαρί!

Rocket 1 1623334c1 Το μυστικό όπλο,που χτυπά μέσα...από κοντέϊνερς,σαν κι αυτά στο Μαρί! (βίντεο)
Διαστάσεις θρύλου αρχίζει να προσλαμβάνει πλέον η υπόθεση των κοντέϊνερς με τα εκρηκτικά που σκόρπισαν το θάνατο στη ναυτική βάση της Κύπρου. Για το περιεχόμενο αυτών των κοντέϊνερς που προορόζονταν για τη Συρία έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα ,η αξιοπιστία των οποίων όμως δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Το πιο εντυπωσιακό σενάριο όμως έχει να κάνει με το “μυστικό” ρωσικό όπλο Club-K! Τι είναι αυτό; Οι Ρώσοι έχουν κατασκευάσει ένα πυραυλικό σύστημα το οποίο όπως θα δείτε στο πραγματικά εντυπωσιακό βίντεοβρίσκεται μέσα σε κοινά κοντέϊνερς! Αυτά τα κοντέϊνερς μπορούν να φορτωθούν σε εμπορικά πλοία,σε φορτηγά ή σε τραίνα και από εκεί να εκτοξεύσουν τους πυραύλους τους οι οποίοι αν πιστέψουμε τις πληροφορίες έχουν βεληνεκές 400 χλμ.! Οι πύραυλοι μπορούν να καταστρέψουν κάθε στόχο,ακόμη και αεροπλανοφόρο.

Δείτε στο βίντεο πως λειτουργεί το σύστημα,μέσα από τα κοντέϊνερς. Τώρα αν τα κοντέϊνερς που βρέθηκαν στη Κύπρο περιείχαν το Club-K; Αυτό θα παραμείνει πληροφορία σε επίπεδο μύθου,θρύλου ή τέλος πάντων μιας πληροφορίας που δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί.

2 σχόλια:

  1. Και μετά τι? πάμε για ραδίκια? ή μες το καμπριολέ για κάνα καφέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ασχολούμαστε λέω ΄γω και λίγο με
    ΜΙΝΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ή λίγο πιο καυτά θέματα
    όπως αυτά των ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΗ περιφράξεων καταπατημένων ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΩΝ δασών?

    Γιατί οι απότοκες αποφάσεις παραπλανήσεων των Δικαστηρίων στιρηγμένες σε ψευδή στοιχεία και ψευδομαρτυρίες δείχνουν ΜΟΝΟ το πόσο
    ευλογημένος ΤΟΠΟΣ είναι η ΧΩΡΑ τις ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ οι ΑΙΡΕΤΟΙ, ως ΚΑΙ οι Δημόσιοι ΚΑΙ οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του ΛΑΟΥ του Βασιλείου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.