7/9/11

Θέμα χρόνου η ιρανική επανάσταση λένε οι ΗΠΑ

Τη βεβαιότητά του ότι «Αραβική Άνοιξη» θα φτάσει και στο Ιράν, εξέφρασε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ και πρώην διευθυντής της CIA, Λίο Πανέτα.
 


Σύμφωνα με τον ίδιο η επανάσταση στο Ιράν είναι θέμα χρόνου συμπληρώνοντας ότι το ιρανικό μεταρρυθμιστικό κίνημα παίρνει μαθήματα από τις εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, την Τυνησία, τη Λιβύη και τη Συρία.
 
"Πιστεύω ότι είχαμε αποδείξεις αυτού το πράγματος στις τελευταίες εκλογές στο Ιράν ότι υπάρχει, δηλαδή, ένα κίνημα μέσα στη χώρα με τις ίδιες ανησυχίες που βλέπουμε παντού" είπε. "θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αναγκαία βήματα για να στηρίξουμε τις προσπάθειες αυτές, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να αναλύουμε κάθε κατάσταση ώστε να μην υπάρξει αρνητικός αντίκτυπος και να υπονομευτούν οι συγκεκριμένες προσπάθειες" πρόσθεσε ο Λίο Πανέτα.

4 σχόλια:

  1. "θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αναγκαία βήματα"

    Δηλαδή να μπουκάρετε ΚΑΙ στο Ιράν!
    Να προσέχετε μην σας βγουν όλα ξινά και δεν ξέρετε απο πού να ξαναβγείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ange-ta, σιγά μη μπουκάρουν: live and let die, που έλεγαν και οι GnR...

    Τί βίαιες που είστε εσείς οι γυναίκες, πα, πα, πα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Σκύρο την αφήνουν για το τέλος??? Εκεί δε μπορούν! ΤΙ ΠΩΣ να τα βάλουν με τη διαφθορά των ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΡΑΣΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΒΑΤΩΝ! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ με το ΕΦΕΤΕΙΟ στη ΧΑΛΚΙΔΑ ακόμα και οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ από την ΤΑΥΛΑΝΔΗ κι αλλού, θα ζητάν να κάνουν έφεση ΕΚΕΙ γιατί θα το μάθουν ΟΤΙ από κει πέρασε ΚΑΙ ο Καλούσης με τι “μεζούρα του ύψους του δικού του δίκιου” και η Μπουρμπούλια ΚΑΙ ο εκπρόσωπος δικηγόρος τις Μ. Μ. Λαύρας με το σκάνδαλο τις Σκύρου, ΕΧΟΥΝ αφήσει ΓΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, μπορεί να επιλεχτεί κι ο Εισαγγελέας κι ο Πρόεδρος στην ΕΔΡΑ που με την παρρησία τους περί δικαίου αίσθημα και ζήλο εξασκούνται στο ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ τις ΔΙΚΑΟΒΑΣΙΑΣ των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ για την κατάχρηση Δημόσιας, Δημοτικής, και ιδιωτικών περιουσιών, μπορούν με σιγουριά και ΧΩΡΙΣ προφυλακτικούς ενδοιασμούς να εμπιστευθούν την ΤΥΦΛΑ της

    Έχουν και ΤΟΥΣ δια της σιωπής δωκούντες στη συναίνεση της διαιώνισης του ΕΠΙΒΑΛΟΜΟΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ των ΚΟΠΡΑΝΩΝ, στο κάτω κάτω, το λόγο τον έχουν οι λογοδοτούντες συνταγματολόγοι στα βόλια των κόπρανων των ΑΙΓΩΝ ΤΙΝΩΝ τσοπαναραίων, όπως Ω!!! Συνταγματολόγος, κι Ω!!! Συνταγματολόγος, γιατί το χλαπάκιασμα με το συμψηφισμών σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ διαφορετικό από τα γαριδάκια, .. προσέξτε στο (1+30") κι ας μη ξέρουν να παίζουν ούτε φλογέρα αλλά ούτε και να κάνουν το “τσιμπούκι τις ειρήνης”

    Μα θα μου πει κανείς τώρα μας απειλούν οι Τούρκοι!!! ΕΕΕ!!! λες γιαυτό .."..γενική εἶναι η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." ή ελλείψει ΚΡΕΜΑΛΑΣ!.

    Τι ΄χες Γιάννη τι ΄χα ΠΑΝΤΑ αφού ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο! Που παίζει ΚΑΙ για το ΚΚΕ, τι να κάνει ο “καημένος”, ποιανού χατήρι να χαλάσει, των ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ? του Δασάρχη ή του Περιφερειάρχη Δασών, του κ. Σανιδά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξέρει τι λέει ο Πανέτα

    απλώς δέστε την δυσαρέσκεια των νέων κατά του καθεστώτος Αχμαντινετζάντ την τελευταία διετία

    αρκεί η σπίθα

    το Ιράν ίσως θα κτυπηθεί λίγο μετά την έναρξη της εξέγερσης όταν η μάζα θα είναι έτοιμη προς καταλήψεις και το μουλάδικο καθεστώς κάνει το λάθος να κινητοποιήσει στρατιωτικές δυνάμεις στα πλαίσια στρατιωτικής αντίδρασης στο κτύπημα που αναγκαστικά θα αντιπαρατεθούν με τους διαδηλωτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.