21/9/11

Τους είπε και «μαλ...» Πέταξε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο τους Σκοπιανούς

Πρωτοφανές επεισόδιο, με αρνητικούς πρωταγωνιστές Σκοπιανούς δημοσιογράφους, που επιχείρησαν να διαλύσουν εκδήλωση ευρωβουλευτών, έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκραγεί ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής του Φιλελεύθερου κόμματος, Γιώργος Χατζημαρκάκης, και να πετάξει έξω τους ταραξίες, αποκαλώντας τους μάλιστα «μαλ...».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το opinionpost.gr, η ιστορία έχει ως εξής: Με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του ALDE Jelco Kacin και Γιώργου Χατζημαρκάκη, διοργανώθηκε ακρόαση το βράδυ της 20/09 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα «Ελευθερία του λόγου και του τύπου στην ΠΓΔΜ».
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ινστιτούτων, μεταξύ άλλων και ο τέως εκπρόσωπος της Ε.Ε., Erwan Fouere, εκπρόσωποι των διπλωματικών αποστολών, καθώς και δημοσιογράφοι από διάφορα ΜΜΕ των Σκοπίων.
Πριν ξεκινήσει η συζήτηση του πάνελ, τρεις δημοσιογράφοι από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της ΠΓΔΜ προκάλεσαν αναταραχή στην εκδήλωση, λέγοντας ότι πρόκειται για μια «αντί-μακεδονική», «αντιδημοκρατική» και «αντιφιλελεύθερη» εκδήλωση.
Ο κ. Kacin έκανε έκκληση να σταματήσουν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι τις προκλητικές εκφράσεις και υποσχέθηκε ότι θα τους δοθεί ο λόγος μετά το τέλος της συζήτησης του πάνελ.
Οι δημοσιογράφοι εξακολούθησαν να διακόπτουν τη ροή της συζήτησης, με αποτέλεσμα ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, Γ. Χατζημαρκάκης, να τους επισημάνει ότι παραβιάζουν τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους ζητήσει να αποχωρήσουν από την αίθουσα.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=147247 

10 σχόλια:

  1. Ζωγραφισε ο Γιωργαρος......
    τους το κολησε το επιθετο...
    ολη η Ευρωπη ξερει την λεξη και ολη η Ευρωπη θα τους αποκαλει μαλακες απο δω και περα θα το δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ οὐσία εἶναι ὅτι ὅπου δὲν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. konion, με τη ζωστήρα έπρεπε να τους πάρει στο κυνήγι για τατουάζ: την κρατάς από την ουρά και αφήνει το σημάδι του κεφαλιού όπου πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω γιατί τα κάνει αυτά ο Χατζημαρκάκης αλλά πρόκειται για μέγα λαμόγιο που αποκάλεσε τους Έλληνες "ηλίθιους και διεφθαρμένους",προσπαθεί δε σε κάθε στιγμή να αποδείξει πόσο Γερμανός είναι...το αστείο είναι ότι ενώ αποκάλεσε εμάς έτσι πιάστηκε να έχει αντιγραμμένο το 70% του διδακτορικού του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον συγκεκριμένο Γερμανό κύριο μάλλον τον πείραξε που μπήκαν "βαλκάνιοι","απολίτιστοι" στο γερμανικό άντρο παρά κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο ότι φαίνεται οσο και να` θέλουν οι Σκοπιάνοι δεν μπορουν να κρύψουν το αντιδημοκρατικό πολιτικό τους πολιτισμό (50 χρόνια “μαθητείας” είναι αυτα για να μην πάμε παραπίσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάλι αυτός ο χατζη-αποτέτοιος μου φαίνεται κάπως ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος), δηλαδή δεν παρακολούθησε κανείς τις συνεντεύξεις του πρόπερσι που η γερμανική κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ μας είχαν καταξεφτιλίσει;
    Μόνο εγώ προβληματίστηκα τί είδους ραγιά είναι αυτός ο Χατζη-αποτέτοιος;
    Ο άνρθωπος έκανε μία χάρη στο κόμμα του (το γερμανικό εννοώ φυσικά) με το να βγαίνει σε συνεντεύξεις και να κατηγορεί τους Έλληνες, ενω θα μπορούσε να κρατηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.
    Αργότερα έμαθα ότι τον πρότειναν και για 'γερμανό επιτετραμμένο/ επίτροπο' στην Ελλάδα εκείνη την εποχή...χα!
    Και τώρα ποιος ξέρει τί είδος ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ πάντα συμφέροντα υπερασπίστηκε, ΣΙΓΑ μην το έκανε από πατριωτικά συναισθήματα ή για την καλή του την καρδία! Εγώ τέτοιον τύπο 'βλάκα' πολιτικού δεν έχω γνωρίσει ακόμη, μόνο κάτι ξεχασμένους στην Νεοελληνική Ιστορία που έδωσαν την ψυχή τους και πέθαναν ζητιάνοι (Νικηταράς, Πλαστήρας κ.α) έτσι, για μία Ελένη που αποδείχθηκε ίσως 'πουκάμισο αδειανό' που θά' λεγε και ο ποιητής ο νομπελίστας μας. Εκείνος ήξερε για ποιο λόγο τον πλήγωνε η Ελλάδα όπου και να πήγαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.