8/9/11

Πάγκαλος: Γεύμα με τους μειονοτικούς βουλευτές και δήμαρχους Δεν έγινε πολιτική συζήτηση, ούτε οικονομική

Νίκος Χασαπόπουλος
Ίσως είναι η πρώτη φορά που μετά το τέλος του ραμαζανιού υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη προσκαλούν μειονοτικούς βουλευτές, αλλά και δημάρχους για γεύμα και μάλιστα στο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας.


Το γεύμα οργανώθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο και σ΄ αυτό πήραν μέρος η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζής οι δύο βουλευτές του ΠαΣοΚ κκ. Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μανατζή και μειονοτικοί δήμαρχοι από τη Θράκη.

Το γεύμα συνέπεσε με την ψήφιση στη Βουλή της δημιουργίας τζαμιού στον Βοτανικό, αλλά δεν έγινε γι΄ αυτόν τον λόγο. Απλώς, όπως «Το Βήμα» πληροφορείται, η κυβέρνηση διά του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου ήθελε να προσκαλέσει τους μειονοτικούς σε γεύμα με την ευκαιρία του τέλους του ραμαζανιού.

Πολιτική συζήτηση δεν έγινε, ούτε οικονομική, παρά μόνον συζητήσεις για προβλήματα (ύδρευσης και άρδευσης, μεταφορών, ηλεκτροδότησης κτλ.) που έχουν οι δήμαρχοι στην περιοχή τους, τα ίδια, δηλαδή, προβλήματα έχουν και άλλοι δήμοι ανά την Ελλάδα.http://www.tovima.gr

Η Εφημερίδα Βirlik αναφέρεται στην θετική αποδοχή της απόφασης της ψήφισης του Νόμου απο την Ελληνική Βουλή η οποία επιτρέπει την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό  και σημειώνει με νόημα 
Οι εκπρόσωποι της μειονότητας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τόσο για την συνάντηση όσο και για τις αποφάσεις  που λήφθηκαν κατά τη συνάντησης αυτή για το μέλλον.

4 σχόλια:

  1. "δεν εγινε πολιτικη η οικονομικη συζητηση". Δηλαδη τοτε τι εγινε και τους πληρωσαμε και το γευμα στο
    Μ.βρεττανια ενω οι συμπολιτες μας μπαινουν καθε ημερα στην σειρα για να φανε απο συσσιτιο.Α ρε παγκαλε!
    Δηλαδη πληρωσαμε το γευμα στα φιδια την ωρα που τους χαριζαμε χωρο για το τζαμι τους και δεν συζητησαμε το ποια ειναι η σταση αυτων που τρωνε στην Ελλαδα και υπονομευουν την χωρα ταυτοχρονα.
    Ακομα μια φορα.Α ρε παγκαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπρᾶβο κύριε Πάγκαλε, ὅπου φαῒ πρῶτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και προφανώς αυτά τα πληρώνει το κρατικό ταμείο. Βγάζω έρπητα σκεφτόμενος ότι συμβάλλω κατά κλάσμα έστω του λεπτού στις μπουκιές του ελληνικού ατυχήματος που ακούει στο όνομα Πάγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.