5/9/11

Επίθεση hacking σε Theregister.co.uk, Vodafone, Telegraph, Acer, National Geographic από την ομάδα Turkguvenligi



Μία πολύ γνωστή βρετανική ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας, η The Register δέχτηκε επίθεση hacking από την ομάδα Turkguvenligi. Εκτός από αυτήν την ιστοσελίδα η ομάδα hackers παραβίασε και τις ιστοσελίδες γνωστών εταιρειών: VodafoneTelegraphAcerNational GeographicUps.com,betfair.com.
Η ομάδα hackers γνωστοί με το όνομα «TG Hacker’, εκτέλεσαν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας την τεχνική DNS Hijacking. Παρόλα αυτά όμως η ιστοσελίδα The Register είναι ακόμη <…>
προσβάσιμη μέσω της πραγματικής IP (68.68.20.116) από αρκετά μέρη του κόσμου.
Οι «TG Hacker’ έχουν παραβιάσει και άλλες ιστοσελίδες στο παρελθόν, γνωστών εταιρειών όπως η Microsoft, η Dell , η Zdnet, η F-Secure, η Adobe κ.α. Μπορείτε να δείτε εδώ το ιστορικό παραβιάσεων.
Το μήνυμα που «ανέβασαν» στις ιστοσελίδες ήταν: «h4ck1n9 is not a cr1m34. Sept. We TurkGuvenligi declare this day as World Hackers Day – Have fun icon wink Επίθεση hacking σε Theregister.co.uk, Vodafone, Telegraph, Acer, National Geographic από την ομάδα Turkguvenligi h4ck y0u».

1 σχόλιο:

  1. πολυ καλη σελιδα το register ειμαι αναγνωστης του πολλα χρονια,ειχε κανει ρομπα του τουρκους σε αρθρα τοτε με την απαγορευση χρησης του youtube και τον ομοφυλοφιλο κεμαλ πουσταφα.Σιγα την επιθεση παντως γεμισε ο τοπος σκριπτ κιντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.