24/10/11

Κάστρο κατά ΝΑΤΟ για το θάνατο του Καντάφι

Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, χρεώνοντάς του τη «δολοφονία» του Μουαμάρ Καντάφι.
Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, χρεώνοντάς του τη «δολοφονία» -όπως αναφέρει- του Μουαμάρ Καντάφι και συμπληρώνοντας ότι οι πράξεις του για την ανατροπή του πρώην Λίβυου ηγέτη «παραπέμπουν σε γενοκτονία, η οποία είναι το πιο δόλιο όργανο καταστολής στην ιστορία».
Όπως αναφέρει, ο Καντάφι «τραυματίστηκε σοβαρά από τα πιο σύγχρονα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ που σταμάτησαν και εξουδετέρωσαν το όχημά του, συνελήφθη ζωντανός και δολοφονήθηκε από άνδρες τους οποίους όπλισε αυτός ο Οργανισμός».
«Η σορός του εκτέθηκε ως ένα τρόπαιο πολέμου, μια συμπεριφορά που παραβιάζει τις πιο στοιχειώδεις αρχές του Ισλάμ και άλλων θρησκευτικών πεποιθήσεων στον κόσμο», συμπληρώνει ο 85χρονος πρώην ηγέτης της Κούβας.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του έναντι της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ο Κάστρο τονίζει ότι «οι εγκληματικοί στόχοι του ΝΑΤΟ αποκαλύφθηκαν στη Σερβία το 1999, όταν οι χώρες αυτού του ολέθριου Οργανισμού έστειλαν τα στρατεύματά τους στηρίζοντας τους αποσχιστές Κοσοβάρους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. "...ο Κάστρο τονίζει ότι «οι εγκληματικοί στόχοι του ΝΑΤΟ αποκαλύφθηκαν στη Σερβία το 1999, όταν οι χώρες αυτού του ολέθριου Οργανισμού έστειλαν τα στρατεύματά τους στηρίζοντας τους αποσχιστές Κοσοβάρους»".

    Και 105 χρονών να φτάσει αυτός, το πνεύμα του θα συνεχίσει να είναι το ίδιο ακμαίο γιατί είναι φτιαγμένος από άλλο μέταλλο ηγέτη και όχι σαν τούς σημερινούς γιάπηδες - μπούληδες που βγαίνουν από τα παραβάν τών ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.