9/10/11

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Χ. Καστανίδη με το σύνθημα: Δεν σας θέλει ο λαός, ελικόπτερο και μπρος!!!

Καστανίδης και Μαγκριώτης, σαν Μαυρογιαλούροι, σε ασκήσεις σοσιαλιστικής γυμναστικής, στα κάγκελα, ενάντια στο "ξεπούλημα" του ΟΛΠ

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Χ. Καστανίδη 
Ομάδα φοιτητών αποδοκίμασε το βράδυ του Σαββάτου τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός είχε πάει να παρακολουθήσει την προβολή κινηματογραφικής ταινίας. Φοιτητές που είχαν δική τους εκδήλωση σε κοντινή απόσταση πληροφορήθηκαν την παρουσία του και εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου κρατώντας πανό.

«Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερο και μπρος», φώναξαν οι φοιτητές, ενώ πέταξαν και γιαούρτια.
Το περιστατικό καταδίκασαν με δηλώσεις τους ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και Θεόδωρος Καράογλου.
«Δίνουμε μια μάχη με αυταπάρνηση. Είναι γεγονός πως σε αυτή τη μάχη υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιδρούν, που θίγονται από τα οικονομικά μέτρα. Θα συνεχίσουμε, όμως, αυτή την προσπάθεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αντισταθούν στον αγώνα της χώρας και θα ήθελα το φοιτητικό κίνημα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή με την κριτική του, διότι για τη νέα γενιά γίνεται αυτή η προσπάθεια», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης.
Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι είναι αντίθετος με περιστατικά βίας και με την αντίληψη «όλοι είστε ίδιοι», ενώ ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι στις δύσκολες ώρες που ζούμε πρέπει να πρυτανεύσει ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός και οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες από όποιον και σε όποιον απευθύνονται.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

5 σχόλια:

  1. Tι να περιμένει κανείς από ανθρώπους, που για μια βουλευτική καρέκλα, δέχονται να τους γιαουρτώνουν; Υπάρχει γι αυτούς η λέξη αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμός;

    Επί πλέον, δίνουν το κακό παράδειγμα, περνούν άσχημο μήνυμα στον λαό. "Δέξου όποιο προπηλακισμό, όποιον εξευτελισμό, αρκεί να μπορείς να τα 'κονομάς"! Το παν για το χρήμα. Κάνουν πολλαπλή ζημιά αυτοί οι αλήτες και πρέπει να φύγουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Διαφθείρουν τους πολίτες, εκτός του ότι τους κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά, συγγενείς του γνωστού λαικού ήρωα του θεάτρου σκιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί».
    Πλάκα πλάκα αυτό το σύνθημα με προσθήκη μερικών στίχων ακόμα και συνοδεία μπουζουκιού ή ποντιακής λύρας θα γίνει μεγάλο σουξέ :) Δεύτερη έκδοση με συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας για μας τους νεότερους :) Πως το λένε να δεις…θα ναι «πιασάρικο».
    Εγώ βάζω τους στίχους. Δέχομαι διορθώσεις και προσθήκες. Όποιος ξέρει μουσικά όργανα(μπουζούκι, ποντιακή λύρα ή ηλεκτρική κιθάρα) να βάλει τη μουσική. Τίτλος: «Μια νύχτα μαγική»(Ελλαδίτικη έκδοση με μπουζούκι), κάποιος ποντιακός τίτλος (με ποντιακή λύρα), «HELLenic night»(Heavy metal και σε αγγλικό στίχο ). «Magic night»(σε αγγλικό στίχο ανάλαφρη «πιασάρικη» pop έκδοση για Eurovision). Στιχουργός: Infognomonpolitics fans. Συνθέτης: Infognomonpolitics fans.
    Μια νύχτα μαγική
    «Ποιος σε πήρε Ελλάδα να ξερα
    Και θα τον «εσκότωνα»
    Μια εποχή που η Μέρκελ μας τα πρήζε μονότονα
    Ώσπου….(διακοπή)
    Μια νύχτα μαγικοτραγική, σαν την Αργεντινή, κραυγή δυνατή θα ακουστεί
    Μια νύχτα Ελληνική να δούμε τον Έλληνα ποιος θα τον συγκρατεί
    Μια νύχτα Ελληνική, η Ελλάδα ξανά Ελληνική
    Θα ρθει η στιγμή, κάπου στη Βούλη, θα τρέχουν σαν φοβισμένοι ποντικοί
    Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί
    Με κρατημένη αναπνοή, σαν την Αργεντινή, να δούμε αν στο Chinook το φορτίο θα χωρά να μπει
    Μια στιγμή μοναδική, σαν την Αργεντινή, θα δούμε σου λέω το Χιούι που όμορφα θα απογειωθεί
    Μια μέρα φωτεινή, σαν την Αργεντινή, θα δούμε νέα ανατολή
    Επιτέλους η Ελλάδα θα χει λυτρωθεί
    Αχ αυτοί οι άτιμοι θέλουνε συνθήματα
    Δεν είναι ώρα για αναστεναγμούς και κλαψουρίσματα
    Θέλουνε συνθήματα
    Γιατί και οι Έλληνες νεκροί θα σηκωθούν από τα μνήματα!» ντιν ντιν άλααα άνοιξε κι άλλη μπουκάλα! :)

    Αν και φαίνεται στο βίντεο ότι πιθανότατα οι περισσότεροι προέρχονται από συγκεκριμένες νεολαίες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είπαν πολλές αλήθειες. Καλό θα ήταν βέβαια να μην έλεγαν κάποιες συγκεκριμένες εκφράσεις αλλά πάντα υπάρχουν οι πιο θερμόαιμοι. Όταν λοιπόν εκεί που κάθεται ένας πολιτικός και βλέπει μια ταινία, «μπουκάρουν» κάποιοι νεαροί φωνάζοντας διάφορα συνθήματα θα πρέπει να αναρωτηθεί μέσα του(ανάμεσα στα άλλα) ποια πολιτική εφαρμόζουν ως κυβέρνηση και αντιδρά αυτός ο κόσμος έτσι. Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Η λαϊκή εξέγερση που αργά ή γρήγορα θα ρθει (αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση) θα ναι δίκοπο μαχαίρι. Πολλοί οι λόγοι. Ωστόσο ο λαός βρίσκεται και θα βρεθεί ακόμα περισσότερο σε μια κατάσταση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» (με το ΔΝΤ να μας πίνει το αίμα). Δεν θα έχει επιλογή. Θα ξεσηκωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νόστιμο το τραγουδάκι Γιώργο, αυτές τις ημέρες το τραγουδάνε όλοι και εδώ στην Αθήνα, στο Σύνταγμα...Ομως, αν είναι να φύγουν έστω και έτσι όταν θα φτάσουμε ως εκεί (Αργεντινή), δεν ξέρω αν θα μας έχει μείνει κουράγιο να γελάσουμε..Αν δηλαδή πάμε στις τράπεζες και μας πούνε "τέλος στο ρευστό διαθέσιμο", αν χρωστάμε στους δανειστές όχι μόνο το σπίτι μας αλλά ακόμα και τις πετσέτες μας, ενώ αυτοί θα την έχουν κάνει για αλλού...δεν ξέρω αν θα γελάμε.
    Το φοβάμαι πολύ όμως αυτό. Θα φύγουν όταν θα μας έχουν αφανίσει εντελώς. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα πληρώσει ο πολίτης τα γ... ας το καταλάβουν.
    Κάποιοι φταίξανε. Κάποια πολιτικά πρόσωπα και όσοι είχαν σχέσεις αλληλεξάρτησης με πολιτικούς. Απολύσεις,φυλακίσεις και κατασχέσεις λοιπόν στους κυρίους που ευθύνονται.
    Δεν θα την πληρώσουν αυτοί που μια ζωή δίναν εισφορές για τη σύνταξη τους. Αν το κράτος δεν μπορεί και κάνει περικοπές να τους άφηνε να κάνουν ιδιωτική ασφάλιση με τα ίδια χρήματα να παίρνανε μια χαρά συντάξεις. Τότε όμως όταν ήταν νέοι τους υποχρέωνε για ασφαλιστική εισφορά στο δημόσιο. Τα χρήματα του λαού κόβουν και δίνουν σε τραπεζίτες. Ούτε θα την πληρώσουν οι νέοι που δεν είχαν γεννηθεί καν όταν αυτοί οι κύριοι διοικούσαν ήδη από τότε. Ασχέτως κομμάτων. Είναι εριστικότατο να λες σε έναν άνθρωπο 20-30 ετών "Μαζί τα φάγαμε" ή "Καθίκι είσαι και φαίνεσαι". Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Εδώ είναι που ταιριάζει. Το να ξεχάσεις μια φορά να ζητήσεις απόδειξη για ένα σάντουιτς είναι πταίσμα. Το να μην τιμωρείς τα άτομα που πήρανε μίζες και κάνανε αίσχη εις βάρος τους λαού είναι βαρύτατο κακούργημα. Είναι Εθνική Προδοσία. Τον λαό φορτώνουν με νέα δάνεια και πληρώνουν τόκους σε τραπεζίτες. Αν το πεις κιόλας χαμογελάνε από βλακεία, αμηχανία, ανικανότητα και αλαζονεία.
    Δεν θα περάσει όμως. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Όποιες κι αν είναι οι συνέπειες ο λαός θα αντιδράσει.Πιέζεται όλο και πιο πολύ. Εκεί πάμε και ο θεός βοηθός. Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει στο τέλος όπως κάθε φορά στην ιστορία της.
    Η Γερμανία προσπαθεί για τρίτη φορά να κατακτήσει(οικονομικά αυτή τη φορά) την Ευρώπη. Θα φάει τα μούτρα της ξανά. Το ίδιο και η Τουρκία στη περιοχή μας. Κανείς δεν παίζει με τη περιοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Αυτή η μικρή αλλά σημαντική γωνιά της Γης με τους τρελούς κατοίκους της.
    Το "Αρνιέμαι" λοιπόν ταιριάζει στη περίσταση. Οι στίχοι του τα λένε όλα:
    http://www.youtube.com/watch?v=zc_nkj8CwYQ&feature=related

    Και θυμηθείτε! http://www.youtube.com/watch?v=54-oY8VWmso&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.