21/11/11

Σαουδική Αραβία: σύντομα ένας νόμος για να «κρύψουν οι γυναίκες τα σέξι μάτια τους»

Οι γυναίκες με «σέξι» μάτια στη Σαουδική Αραβία μπορεί να αναγκαστούν να τα καλύψουν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη της Ατέλειας (CPVPV) στο συντηρητικό βασίλειο του Κόλπου.
Ο εκπρόσωπος της περιοχής του Ha'eal, ο Σεΐχης Al-Motlab Nabet, δήλωσε ότι η επιτροπή έχει το δικαίωμα να συλλάβει
μια γυναίκα, της οποίας τα μάτια φαίνονται να είναι «δελεαστικά» και να την διατάξει να τα καλύψει άμεσα.



Οι γυναίκες στη Σαουδική ήδη υποχρεούνται να φορέσουν μπούρκα. Ακόμα και τα χέρια τους πρέπει να καλύπτονται. Δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν. Και οι νομικές ποινές για τα αδικήματα ... είναι σκληρές!
Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από τη μάχη ενός Σαουδαράβα με ένα μέλος της επιτροπής, το οποίο ήθελε να αναγκάσει τη σύζυγό του να κρύψει τα μάτια της. Υπερβολικά προκλητικά! Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι.
Μια ιδέα στον αέρα; Δεν θα ήταν πιο απλό να τρυπήσουν  απευθείας τα μάτια όλων των θηλυκών μωρών που γεννιούνται, ώστε όταν μεγαλώσουν να φορούν μαύρα γυαλιά;
Amzar - JSSNews

20 σχόλια:

  1. Έ, να τούς βάλουν και κανά άσπρο γιλεκάκι μπροστά και από βεδουίνες να τις κάνουν πιγκουίνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Πιγκουίνο
    Πολύ θα το ήθελες! Bourga Pinguine... Αν μας διαβάζει ο Cardin σίγουρα θα το λανσάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριστιάν, θα διεκδικήσω δικαιώματα πατέντας :>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστείτε να περπατάς τη νύχτα μέσα στο σκοτάδι και να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου αυτό το πράγμα,σου κόβεται ή δεν σου κόβεται η χολή;

    Σαν φαντάσματα που πενθούν ή Νίντζα θυληκά,έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πατεντα ανοικει σε εμενα με την προταση μου για αποκρυψη οφθαλμων των γυναικων του ισλαμ με θολους φακους επαφης και μια μικρη τρυπα στο κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μπούργκα σκεπάζει τα μάτια με ένα δίχτυ. Αυτό προκαλεί φοβερούς πονοκεφάλους και στο τέλος ζημιά στην όραση. Δεν ξέρω πού διάολο είναι όλες αυτές οι ανθρωπιστικές οργανώσεις του ΟΗΕ και οι ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LOL, The thing is that Mohammed did marry a 6 yo girl and have sex with her at 9 years old.

    Do you know why we know that? It is because it was unusual for that time too, that is why it was written by many sources in many many haddiths. If it was normal and common practice, no one would of bothered to record it.

    Yet many paedophiles through the centuries have used this example of paedophilia to justify this criminal act.

    And NO Slayhy, it is illegal for a man to marry a 13 yo girl in Australia, if you did that you would be immediately put into gaol. You would also be put into segregation in gaol as even criminals here look down on child rapists.

    Any man of morals would see what is wrong with a man of 54 having sex with a 9 yo girl. It happened because if it did not happen, why did Muslims throughout the ages not only record the fact, but repeat it for 1400 years.

    Many early Christian texts reviled the Jews, now we know in light of modern standards this is not correct or moral.

    Early Muslims knew that Mohammed had sex with a 9 yo girl, and recorded this unusual fact! They did not judge it against the moral standards of the time, they just recorded it, only now when subjected to modern standards does Mohammed show he was not a man of God.


    ( Peter Hall, "you proved my point"
    Reader comment on item: Canada's Muslims, Not of One Mind
    in response to reader comment: What a wonderful commonsense
    http://www.danielpipes.org/comments/191038 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζωοφιλικες οργανωσεις μαλλον χρειαζονται αυτες οι περιοχες οπως τις καταντησαν με το εργαλειο που λεγεται "ισλαμ" και μαλιστα πολυδιασπασμενο.Μεγαλες γατες οι εγγλεζοι και οι προ αυτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Δημοκριτο

    Διάβασε πώς τα λέει ένας μουσουλμάνος.

    Κι εδώ γενικότερα περί γυναικών.

    Τα βιβλία και οι ιστοσελίδες για το Ισλάμ έχουν φυτρώσει σαν τα μανιτάρια (και) στην Ελλάδα. Νομίζω πρέπει να τα διαβάσουν οι νεώτεροι, για να μάθουν την νέα τους θρησκεία. Νομίζεις ότι αστειεύομαι; Καθόλου. Από το 12θεο, οι Έλληνες πέρασαν στον Χριστιανισμό κι από κει, οι Μετέλληνες, μετ' ου πολύ θα περάσουν στο Ισλάμ. Είναι θέμα χρόνου. Στις ΗΠΑ κερδίζει συνέχεια έδαφος, κυρίως μεταξύ των μαύρων και όχι τώρα μόνο (πρβλ. Cassius Clay => Muhammad Ali κ.ά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nativist,

    Μὴν εἶσαι σίγουρος ὅτι θὰ γίνουμε μουσουλμάνοι, θὰ εἴχαμε γίνη, ἐὰν ἦταν 1200 χρόνια πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ konion

    Οι εποχές αλλάσσουν, φίλτατε, καθώς και οι δυνάμεις αντιστάσεως των λαών. Τρεις φορές το Ισλάμ απείλησε την Ευρώπη και απέτυχε να την καταλάβει. Τώρα την καταλαμβάνει σιγά-σιγά και χωρίς όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλως ηρθατε στο Μεσαιωνα! Συγνωμμη αλλα γιατι ατομα τετοιας νοοτρπιας θα πρεπει να γινονται ανεκτα στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ευρωπη Μαζικες απελασεις ΤΩΡΑ και μετα βλεπουμε τι αλλο "δεον γενεσθαι"
    ¨@Nativist μην εισαι και πολυ σιγουρος ατην Ελβετια τους απαγορευσαν τους παραπανησιουσ μιναρεδες και σην Μασαλια χθες τους απαγορευσαν την αανεγερση επιπλεον ναων...Το πνευμα του Καρολπου Μαρτελου ζει ακομα,,,Εδω στην αταλντιδα του ταμεση δεν ξερω τι βθα γιονει αν και` τα σημαδια ειναι αμφισημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΓ χθς στους TIMES ειχαν ενα εκτεταμενο ρεπορταζ στις επιτυχιες της Αστυνομιας εναντιον των κυκλωματων μαστρωπειας και πορνειας αηλικων και εγηβων κατω των 18 και στην δραη αυτων των κυκλωματων.Ολα τα κυκλωματα που εχουν εξαρθωθει εκτος απο ενα απαρτιχονταν απο Πακιστανους.Αραγε γνωριζει κανεις τι θρησκεια εχουν στο Πακισταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. YΓ 2 Με ολο το σεβασμο αλλα σ΄οτι αφγορα τις κοπελες` της φωτογταφιας σιγα τον πολυελαιο ακομα και οι αγγλιδες ειναι πιο ομοργες απο αυτες για να μην μιλησουμε για τις Ελληνιδες που μπορστα σε αυτες τις σαβανωμενες μαυροτσουκαλες υπαρξεις ειναι απλα ΘΕΕΣ (με την ενοια της Ουρανιας Αφροφιτης και οχι της Πανδημου για να μην παρεξηγθουμε)και απορω ειλικρινα γισ το πως ορισμενοι εκτσιασζονται με αυτα τα φαντασματα.θα μου ειπε περι ορεξεως κολοκυθππιτα η οπως ελεγαν και οι σχολαστικοι φιλσοφοι τον Μεσαιωνα de gustibus et de coloribus non disputatum"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ X. B.

    >γιατι ατομα τετοιας νοοτρπιας θα πρεπει να γινονται ανεκτα στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ευρωπη<

    Ακριβώς επειδή είναι "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" (τάχα). Είναι περοσσότερο η προοδευτική, η politically correct νοοτροπία, στην κακώς εννοούμενη "δημοκρατία" και λιγότερο η χριστιανική ανοχή. Άλλωστε, η ως άνω νοοτροπία δεν θέλει την Ευρώπη μία κλειστή, χριστιανική λέσχη. Έτσι δεν λένε;
    Όντως υπάρχουν εδώ κι εκεί κάποιες αντιστάσεις ακόμη, οι οποίες όμως λοιδορούνται ως ρατσιστικές, αναχρονιστικές, φασιστικές κλπ., πράγμα που αδυνατίζει το πνεύμα του Καρολομάγνου (φασίστας ήτανε κι αυτός!).

    Κι εδώ Πακιστανοί και Αφγανοί είναι οι χειρότεροι λαθρομετανάστες, χωρίς βέβαια να φθάνουν με τίποτε τους Αλβανούς. Πριν δύο χρόνια, τέτοιες μέρες πρέπει να 'ταν, Χριστούγεννα κοντά, διάβαζα στο BBC ότι εξάρθρωσαν στην Βρετανία αλβανική σπείρα διακινήσεως γυναικών από την Ρωσία κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nativist, δεν αμφιβαλω καθολου πως τα διεστραμμενα μυαλα των χρησιμων ηλιθιων, θα συνεχισουν την προοδευτικη αποδομηση και αυτοκαταστροφη του τοπου.

    - Amil Imani, "Islam's Useful Idiots"
    http://www.amilimani.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=2%20%20%20

    - Ali Sina, "Islam is Fascism"
    http://alisina.org/islam-is-fascism/

    - Ianous, "Islam is truly a religion of "peace" ...of the graves in which infidels slaughtered in the name of Islam are resting."
    Reader comment on item: The Enemy Has a Name
    in response to reader comment: Islam is truly Religion of peace..
    http://www.danielpipes.org/comments/191054

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.