29/11/11

Ο (Ντόναλντ) ΓΑΠ με το πράσινο παπάκι, πουλάει "τρέλα" στην Ευρώπη με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου!

Αφού τρέλανε τους Ελληνες με τα... πράσινα άλογα (χωρίς λογική), τόσο προεκλογικά με το «λεφτά υπάρχουν» όσο και όταν έγινε πρωθυπουργός με τα Μνημόνια και τα κατοχικά μέτρα, στο Κίελο, στο Συνέδριο των Πρασίνων, όχι μόνο έκανε την πάπια για τα έργα και ημέρες του, αλλά την πήρε και στα χέρια του.
Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, που εμφανίστηκε χαμογελαστός να παίζει με ένα πράσινο παπάκι και να πουλάει τρέλα ως «ροκ σταρ», σύμφωνα με το «Spiegel», βγαίνοντας με αυτόν τον τρόπο από τα... αριστερά στους εσωκομματικούς αντιπάλους του. Ο τέως πρωθυπουργός, μάλιστα, εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει «αριστερόστροφη» πλατφόρμα, στην οποία θα τα βάζει με τα συμφέροντα και τις αγορές, που, αφού τις υπηρέτησε πιστά, τις στοχοποιεί για να δικαιολογήσει τα μέτρα που έλαβε τα δυο χρόνια που είναι στην κυβέρνηση. Τόσο με την εμφάνισή του στο Συνέδριο των Πρασίνων όσο και σε συνέντευξή του στο «Spiegel» ο τέως πρωθυπουργός «ντύνει» τις θέσεις του με ισχυρές δόσεις αριστερής φρασεολογίας λέγοντας: «Υπήρχε τρομερή πίεση των αγορών. Δεν μπορούν βέβαια οι κυβερνήσεις να σύρονται από τις αποφάσεις των αγορών μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα. Οι αγορές δεν δίνουν στις κυβερνήσεις τον χρόνο που απαιτούν οι δημοκρατικοί θεσμοί».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ερώτηση αν αντιμετωπίζει πράγματι αυστηρά τους λομπίστες και τα ισχυρά συνδικάτα που παραλύουν τη χώρα με γενικές απεργίες, απαντά: «Θεέ μου, τα επιμέρους συμφέροντα στην Ελλάδα είναι μεγάλα. Εγώ είμαι υπέρ της συνεργασίας με τα συνδικάτα».
Ο κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει να ζει τον μύθο του, υποστηρίζοντας ότι «δεν έγινε ικέτης, αλλά διατήρησε το αγωνιστικό πνεύμα του», παρόλο που έκανε και ο ίδιος λάθη, ενώ επιτέθηκε σε Γαλλία και Γερμανία, που πρώτες παραβίασαν το Σύμφωνο Σταθερότητας.
Σε σχέση με τη θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη, παρομοίασε την Ελλάδα με ασθενή τον οποίο η ευρωζώνη θα μπορούσε να τον συμβουλεύσει να αυτοκτονήσει ή να τον βοηθήσει, καθώς ο ιός του έχει εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του ισχυρίζεται ότι «τις τελευταίες εβδομάδες πιάσαμε ορισμένους φοροφυγάδες οι οποίοι είχαν με το μέρος τους είτε το χρήμα είτε την εξουσία ή τα ΜΜΕ και κατάφερναν να εξαπατούν το σύστημα. Κατασχέσαμε παράνομα ακίνητα (σ.σ.: ποια;) και συλλάβαμε μόνο την περασμένη εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα μεγάλης επιρροής».
Αναφερόμενο το «Spiegel» στην εμφάνιση του τέως πρωθυπουργού στο Συνέδριο των Πρασίνων επισήμανε ότι «ο Παπανδρέου προσδίδει γκλάμουρ στους Πράσινους και ήταν ο σταρ της βραδιάς, αφού φρόντισε να κολακέψει τους οικοδεσπότες του μιλώντας για “πράσινη επανάσταση” και για “δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρώπη”».
Νίκος Ελευθερόγλου
Πηγή

5 σχόλια:

  1. Καλά, παλάβωσέ μας κι άλλο. Πόσα θέλει να μάς τρελλάνει δηλαδή, να τού τα δώσουμε. Αλλά είπαμε, "είδε ο τρελλός το μ@λ@κ@ και φοβήθηκε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μονο η αναρτηση της φωτογραφιας του, δημιουργει κινδυνους για ολοκληρο το ηλιακο μας συστημα. Μην παιζετε με αυτο το πραμα, μπορει να εκραγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν είδα τη φωτογραφία πίστεψα ότι είναι φωτομοντάζ,δεν σταματάει να εκπλήσει.

    Πιγκουίνε έγραψες.

    Αντιπροοδευτικέ συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κοιτάξτε τι ωραίο παπάκι! Με αυτό έκανα μπάνιο όταν ήμουν μικρός και πρωθυπουργός. Το ρωτούσα τι φόρους να βάλω και μου λεγε. Είχαν και οι βουλευτές μου όλοι από ένα και με το που απειλούσαν με παραίτηση από την κοινοβουλευτική ομάδα το παπάκι τους έκανε "κουακ κουακ" υπενθυμίζοντας τους πως έπρεπε να ...κάνουν τη πάπια γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θλιβερό το θέαμα.

    Δεδομένο θεωρώ το ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν θα ηρεμήσει αν δεν τον δει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα του εναντίον μας. Φαντάζομαι και πολλοί Ευρωπαίοι, όταν συνειδητοποιήσουν τι άσχημο παιχνίδι έπαιξαν ο ίδιος, οι αρχι-υπουργοί του, και οι συνεργάτες τους, θα επιθυμήσουν το ίδιο. Όταν καταλάβουν ΠΩΣ πάτησε πόδι το ΔΝΤ στην Ευρώπη, μεταξύ πολλών άλλων. Ποιος ήταν ο Δούρειος Ίππος για την άλωση της Ευρώπης.

    Όσος καιρός κι αν περάσει, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την δίκαιη απαίτησή μας : Να δικαστεί και να λάβει την ποινή που του πρέπει, σύμφωνα με τους Νόμους αλλά ΚΑΙ το Σύνταγμα.

    Αυτών δεδομένων, απορώ, οι άνθρωποί του, χαίρονται να τον βλέπουν να εξευτελίζεται έτσι ; Χασκογελώντας με το παπάκι του ; Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στην ζωή του που να ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον, που να τον αποτρέψει έστω από το να εξευτελίζεται διεθνώς (κι εμείς μαζί του) ; Γιατί τι άλλο αποτελεί αυτή η εικόνα ; Διεθνή εξευτελισμό κατά την γνώμη μου. Για εκείνον και για εμάς, που τον αναδείξαμε Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

    Τα λάθη πληρώνονται. Τα τεράστια λάθη πληρώνονται πολύ ακριβά.

    Άντε και σ’ ανώτερα, στo επόμενο διεθνές γεγονός που θα παρευρεθεί, να του χαρίσουν πιπίλες, κουδουνίστρες, και μια σαλιάρα μην γλυστρίσουν όλοι στην ψυχαναγκαστική χαρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.