9/11/11

Βαρύτατοι υπαινιγμοί Κομισιόν για κερδοσκοπία στην Ελλάδα

Του Γιάννη Αγγέλη 
Κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...».


Λόγω της συγκυρίας αλλά και του σημείου που βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες οι παράγοντες με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Στην ερώτηση του Capital.gr σε τι αναφέρονται όταν μιλούν για «ποινικά αδικήματα εις βάρος της οικονομίας της χώρας και του κοινοτικού προϋπολογισμού» αρνήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Capital.gr απευθύνθηκε σε διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο και το Παρίσι για να διευκρινίσει το περιεχόμενο της προειδοποίησης από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η απάντηση που πήρε είναι ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος».

Κατά συνέπεια είναι «απολύτως αναμενόμενο να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές για να διερευνήσουν» τους συσχετισμούς των πολιτικών γεγονότων με τις κινήσεις στις αγορές.



Πηγή:www.capital.gr   ( Αυτά είναι για κλάματα )



________________________________________________________


Και αυτό για γέλια....


Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του πρωθυπουργού,  οφείλεται στην αντιπάθεια του νέου προσώπου προς τα αεροπλάνα, που τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα κολυμπώντας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μέρα καθυστέρησης στην άφιξή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, κατέληξαν σε συμφωνία, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του νέου ηγέτη της Χώρας, τα οποία συνοψίζονται στα παρακάτω και αποτελούν εγγύηση σταθερότητας τόσο σε θέματα οικονομίας όσο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.



Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ΔΝΤ
·         Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει επιστροφή φόρου από το ΔΝΤ
·         Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την Μέρκελ
·         Ο Τσακ Νόρις γνωρίζει τους γνωστούς άγνωστους με ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας.
·         Μόνο ο Τσακ Νόρις μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Τρισέ με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.
·         Όταν η αστυνομία κάνει επιχείρηση σκούπα, ο Τσακ Νόρις κάνει επιχείρηση παρκετέζα
·         Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει σε δίαιτα τον Πάγκαλο
·         Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του.
·         Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σηκώσει τους δυο αντιπροέδρους με το ένα χέρι.
·         Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που έλιωσε τον. Άρειο Πάγο.
·         Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσα κιλά είναι ο Πάγκαλος
·         Ο Τσακ Νόρις θα καταργήσει την στρατιωτική θητεία. Σε καιρούς πολέμου προτιμά να δουλεύει μόνος του.
·         Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει τι χρωστάω; η Μέρκελ απαντά τίποτα αγόρι μου.
·         Ο Τσακ Νόρις λέει έλα ντε και το ντε έρχεται

9 σχόλια:

  1. Να πάνε να πνιγούνε τώρα,τόσο καιρό που έχουν γίνει σημεία και τέτρατα μούγκα στη στρούγκα,και τώρα μπέεεεε.

    Μέχρι τώρα κρυβόντουσαν πίσω απο την Ελλάδα,θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με την Ιταλία αλλά η ζημιά έγινε,όλος ο πλανήτης έχει καταλάβει ότι ο ''βασιλιάς'' είναι γυμνός,μόνο με το στρίνγκ έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είσαι ρε δεκαχίλιαρο,που κάποτε είχες μεγαλύτερη αξία απο το πενηντάρικο,που κάποτε ο κόσμος είχε δεκαχίλιαρα και τώρα αν βγάλεις πενηντάρικο δημοσίως σε ένα δευτερόλεπτο θα σου έχουν κόψει και το χέρι.

    Μας είπαν ότι η δραχμή είναι καταστροφή και το λέμε και εμείς,δική μας γνώμη δεν έχουμε,έτσι μας είπαν έτσι πιστεύουμε ότι είναι.

    Ποιός απο τους υπόλοιπους αναγνώστες του Ινφογνώμων δεν νιώθει νοσταλγία όταν βλέπει τα χαρτονομίσματά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο Τσακ Νόρις λέει έλα ντε και το ντε έρχεται"

    Ρε Andpik!!! Έκανα τη μλκία και ρούφαγα φραπέ με το καλαμάκι όταν το διάβαζα αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Andpik
    Δυστυχως εχω προηγηθει εσου για πανω απο 10 λεπτα στο θεμα αυτο.με ταχυτητα δορυφορου θα ειχα φθασει απο
    Ρωσσια σε Αμερικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φάρσα συνετελέσθη. Ούτε εξωκομματικοί, ούτε υπερκομματικοί, ούτε τίποτε. Οι ίδιοι και πάλι στο τιμόνι της χώρας. Πώς θα σωθεί η Ελλάδα, απ' αυτούς που την κατάντησαν σ' αυτά τα χάλια;

    Από τα τρία κόμματα, μόνον ο ΛαΟΣ δεν μπορεί να κατηγορηθεί για την κατάντια της χώρας, το φάγωμα χρήματος, την πελατειακή σχέση κλπ., διότι είναι καινούριο κόμμα. Εντούτοις, δεν παύει να είναι κόμμα...

    ________________________________________

    Το ότι έγιναν τρελά παιχνίδια με την άλλη φάρσα, αυτήν του δημοψηφίσματος, που σαν ισχυρό τσουνάμι συντάραξε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου, δεν υπάρχει αμφιβολία. Μένει να εξετασθεί ποιοι ωφελήθηκαν απ' αυτήν. Ακόμη και γραφεία στοιχημάτων έπαιξαν την πτώχευση της Ελλάδος!! Προφανώς, ωφελήθηκαν αυτοί που είχαν εσωτερική πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς κερδοσκοπούμε Ελααααα δεν σε πιστεύω ....
    Οι πολιτικοί μας , οι επιχειρηματίες μας , οι γνωστοί άγνωστοι κύκλοι ....Οχι ρε παιδιά !!! μαζί τα φάγαμε ...
    Που σαι ρε χοντρέ να κατέβεις στο πεζοδρόμιο να συναντηθούμε να το ακούσω απο το στοματάκι σου να δεις τι τοματιά έχεις να φας ....

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται..
    Οι Ελληνες δεν μαθαίνουν..
    Η λύση είναι μία πάντα μια ήταν και πάντα μια θα είναι.
    Ο λαός την έχει στα χέρια του..
    Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει το πράσινο το κόκκινο το μπλε το κίτρινο και το πορτοκαλί τους αλλά ο δρόμος βλέπω να βάφεται κόκκινος και σίγουρα δεν θα είναι μονο λαός.
    Παίζουν με την ζωή μας πολύ πάρα πολύ... και νομίζουν ότι θα καθόμαστε για πολύ ακόμα να απολαμβάνουμε το θέατρο σκιών του σαμαροκαρατζεφροτσιπροπαπαριγα..


    Η ανατολή και η δύση πάντα κόκκινη είναι στο τέλος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετετέθη για αύριο η απόφαση, τελικά!! Δεν τα βρήκαν πάλι!

    Κι ενώ ο κόσμος καίγεται, ο Παπουτσής χτενίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ με την άνοδο των ειδημόνων του χρήματος χρησιμοποιούν για λογαριασμό τους επιλεκτικά ως πιόνια τους ελεγμένους εγκάθετους υποτελείς και διεφθαρμένους πολιτικούς, σ΄ ένα πανδαιμόνιο, μέσα σε κάθε κόμμα, με ασφαλιστικές δικλείδες σε ΟΤΑ δημόσιες υπηρεσίες και δικαιοσύνη,, και στη διαχείριση των επί μέρους ακάλυπτων επιταγών τους.

    Η κατανόηση του “.περνάτε δύσκολα αλλά είστε ευλογιμένος τόπος..” πέρα από την αισθηση περί δικαίου έχει και συνταγματ-ορχο-λογικές παραμέτρους, που καταλήγουν στο ΒΟΘΡΟ των διεργασιών της ΒΟΥΛΗΣΗΣ της ΒΟΥΛΗΣ προς επικύρωση του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

    Η κατάσταση που επικρατεί δεν ειναι άσχετη με .το φάλτσο της φλογέρας που ο Πάγκαλος λαλεί, ..προσέξτε στο (1+30") όταν χορτολιβαδιάζει τα ερίφιά του, κατά παράδοση από γενιά σε γενιά καθώς είναι προσωποπαγές και αποσβένονταν μετά θάνατον και εν πάσει περιπτώσει πρέπει να αποδεικνύεται η συνέχεια διαδοχής στο δικαίωμα αυτό, ουχί δια τίτλων αλλά δια της ενεργού αποκλειστικής χρήσης της βοσκήσιμου ύλης σε διαδοχή ούτε είναι άσχετη με από κοινού συμφέροντα των υλιστών της διαχείρησης άυλης θεικης εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1 - Ο Τσακ Νόρις συνηθίζει να δωρίζει αίμα στον Ερυθρό Σταυρό. Απλά ποτέ δεν είναι το δικό του.

    2 - Ο Τζακ Μπάουερ ισχυρίστηκε πως κάποτε σκότωσε 100 άτομα και μετά του τελείωσαν οι σφαίρες. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έριξε 100 σφαίρες και μετά του τελείωσαν τα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.