28/11/11

Σε εγχείριση υπεβλήθη ο Ερντογάν

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για χειρουργική επέμβαση στο έντερο.
Το μεσημέρι της Δευτέρας τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση ότι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στα έντερα και στο πεπτικό σύστημα.Η εγχείριση του κ. Ερντογάν πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαρμαρά, στην Κωνσταντινούπολη.

Οι τουρκικές πρωθυπουργικές πηγές μεταδίδουν την πληροφορία ότι η κατάσταση υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού είναι καλή.


Πριν την χειρουργική επέμβαση, η τουρκική πρωθυπουργία κράτησε στάσης απόλυτης σιγής για την όλη υπόθεση. Η είδηση της επέμβασης δόθηκε στην δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της εγχείρισης του κ. Ερντογάν.Το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο “Samanyolu Haber” μεταδίδει την είδηση ότι ο κ. Ερντογάν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σε ότι αφορά το πεπτικό του σύστημα

*Ο Νίκος Στέλγιας είναι ανταποκριτής της "Κ" στην Κωνσταντινούπολη
www.kathimerini.com.cy

3 σχόλια:

  1. Ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Ερντογάν. Εγχειρήστηκε στο έντερο. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
    MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ-Onalert.gr

    Ξαφνικό πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τούρκοι γιατροί πραγματοποίησαν επέμβαση στο έντερο του τούρκου πρωθυπουργού, χωρίς να αναφέρουν το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μilliyet υπήρξε έντονη φήμη το Σαββατοκύριακο για παρουσία του Ερντογάν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Συγκεκριμένα η φήμη ανέφερε πως η μεταφορά του τούρκου πρωθυπουργού έγινε στο κρατικό νοσοκομείο της πανεπιστημίου Μάρμαρα στο Παντίχι της στην Ασιατική όχθη της Κων/πολης.

    Το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού δεν ανέφερε τίποτα, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Ερντογάν πράγματι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση στο έντερο.

    Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα .Για λόγους ασφαλείας ο 2ος και ο 6 ος όροφος του νοσοκομείου έχουν εκκενωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι περιεργος να δω ποιο δικο μας "καλοπαιδο" θα σπευσει πρωτο να ευχηθει ταχεια αναρρωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε μα τον έπρηξε το συκώτι ο Γιώργος, τον έσκασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.