15/11/11

Δείτε ποιοι φταίνε για το χρέος. Δεν θα πληρώσει κανείς γι' αυτό το έγκλημα;


6 σχόλια:

  1. ποσοι ευθυνοντε για ολα αυτα?
    100? 200? 1000? 5.000?
    ανοιγμα λογαριασμων αυτων και των οικογενειων τους (παιδια 15 ετων με ακινητα σστο ονομα τους), ελεγχος για εμβασματα στο εξωτερικο, αντιστοιχιση εισοδηματων με τα παραπανω και η διαφορα να κατασχεθει.
    το ιδιο να γινει για τους επιφανεις νταβατζηδες, δημοσιογραφους, νομαρχες, βουλευτες, δημαρχους, εφοριακους, τελωνειακους, πολεοδομους,γ.γ. υπουργειων κ.λ.π.
    α, να μην ξεχασω τους μαιμου τυφλους και αναπηρους συνταξιουχους, τα μελη των επιτροπων που τους βοηθησαν, τους φαρμακοτριφτες που ρημαξαν τα νοσοκομεια και ποσους αλλους ακομα..
    τοσο δυσκολο ειναι επιτελους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λέει τώρα αυτός ΠΑΛΙ!!!

    Ακόμα ΚΑΙ το Ταλμούδ των Φαρισαίων αναιρεί τις ευθύνες τύψης στους δικούς του, που αδίκως χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!! στην διαλεκτική αναζήτηση ΜΑΖΙ του για την αιτία που τους ταλαιπωρεί ο θεός τους!

    Για προσέγγισε καλύτερα την ημιμάθεια σου φιλάρα, γιατί στο τέλος θα πας αδιάβαστος, όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί και Η οδός των Φιλελλήνων στο ίδιο Δρόμο της αντίπερα όχθης καταλήγει ΚΑΙ για πιστούς και άπιστους όπως ΚΑΙ για γνωστικούς και ΜΗ!

    Τουλάχιστον να ξέρουμε το ΤΙ θα συζητάμε στην ταβέρνα, του μέλλοντος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γράφημα αυτό είναι γνωστό και κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο και στα έντυπα. Γνωρίζει κανείς τι ποσοστό τής πρόσκαιρης μείωσης μέχρι το 2004 οφείλεται στα swaps με τη Goldmann Sachs; Υπάρχουν ακριβή στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ω! κατ' αρχας ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις (μαλλον ειναι τιμη μου να με αποκαλει ημιμαθη ενας ανθρωπος με τις δικες σας γνωσεις και τους αγωνες που κανετε κατα της διαφθορας και οχι μονον, αυτο μπορει να δειχνει οτι εχω περιθωρια βελτιωσης, τωρα για το φιλαρα δεν εχω κατι περισσοτερο να πω)
    το αν θα παω αδιαβαστος ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
    επ'ουδενι ομως δεν αποδεικνυεται οτι αυτα (και αυτοι) που ανεφερα δεν συντελεσαν στην σημερινη οικονομικη και οχι μονο καταντια, επιπροσθετως δε θεωρω σαν πιο εφικτο να πραγματοποιηθουν καποια απο αυτα που προτεινω παρα να ξαναμαζεψουμε ολο το χρυσο της τραπεζας της ελλαδος(?) που δεν ξερουμε ουτε που βρισκεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πως το γράφημα δείχνει το χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ.Αν έχουν τα κότσια να βάλουν το γράφημα χρόνου και χρήματος εκεί θα δούμε την ανηφόρα ν' απογειώνεται. Γιατί το ΑΕΠ μετά τη χούντα ανέβηκε κι αυτό, αλλά δεν είναι δείγμα για το αν μια κυβέρνηση δανείστηκε και πόσα. Να δούμε την εποχή του Σημίτη που τώρα το βλέπουμε να πέφτει (σε σχέση με το ΑΕΠ πάντα) πόσα δανειστήκανε. Έχω μαύρα μεσάνυχτα από οικονομικά γιατί σπούδασα υποκριτική αλίμονο όμως σε αυτούς που ψήφισαν οικονομολόγους κυβερνήτες και προέκυψαν στο τέλος κυβερνήσεις υποκριτών. Το γράφημα συσχετίζει κάτι σταθερά αυξανόμενο (όπως το χρέος συν τους τόκους) με κάτι ασταθές όπως το ΑΕΠ... Κι αν το ΑΕΠ είναι δείγμα ανάπτυξης μιας χώρας και το χρέος "υπόσχεση ανάπτυξης" το γράφημα δε δείχνει πάρα την αποτυχία να χρησιμοποιηθούν τα χρέη ορθά και ότι έπεσε φαγοπότι. Μόνο ένα γράφημα δάνεια σε ευρώ σε σχέση με το χρόνο μπορεί να μας δείξει ποιός μας χρέωσε και πόσο. Το πρόβλημα "φτώχεια" δε λύνεται με διαφορικές εξισώσεις κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιλιγγιώδης άνοδος όμως επί Ανδρέα Παπανδρέου, μας κληρονόμησε την υποψηφιότητα ..χρεωκοπίας.
    Καλά έλεγε τότε "για τον λαό, για τον λαό..για τον λαό"
    Ολο δικό μας, πράγματι. Μας το φόρτωσαν και ησύχασαν.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.