10/11/11

Επίθεση χάκερ του PKK στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών της Τουρκίας

Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών της Τουρκίας δέχτηκε αργά χτες το βράδυ επίθεση από χάκερ του PKK
Το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι η επίσημη ιστοσελίδα τους δέχτηκε επίθεση από χάκερ αργά χτες το βράδυ, από μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).Το Υπουργείο απενεργοποίησε την ιστοσελίδα αμέσως αργότερα, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι θα συνδεθεί πάλι το συντομότερο δυνατόν.Ο Υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ δήλωσε επίσης, ότι θα ξεκινήσει έρευνα για την εύρεση των υπευθύνων.



Στη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται επιπλέον, ότι η παρέμβαση είχε σαν αποτέλεσμα την παράθεση ανακοινώσεων και δελτίων πληροφοριών, και ότι καμιά πληροφορία φορολογούμενου δεν έχει επηρεαστεί.

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος υπουργός για ευρωπαϊκές υποθέσεις Εγκεμέν Μπαγίς (Egemen Bağış) έκανε έκκληση προς τις ευρωπαϊκές χώρες για συνεργασία με την Τουρκία, με σκοπό την εξουδετέρωση του PKK. Επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ (Abdullah Gül) ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στη Δαμασκό, ότι η Συρία πρέπει να ξεχάσει το ενδεχόμενο παροχής καταφυγίου σε μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο είναι η μέρα που οι οικογένειες 26 ανταρτών, των οποίων τα παραμορφωμένα πτώματα ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, θα μεταβεί συνοδεία αντιπροσώπων διαφόρων φορέων στην πόλη Μαλάτια, προκειμένω να διεκδικήσει τις σωρούς τους, και να κάνει άλλη μια αίτηση στα γραφεία της Δίωξης.
http://turkishgreeknews.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.