27/12/11

Το Αζερμπαϊτζάν απαγόρευσε τη διέλευση αεροπλάνων του ΝΑΤΟ με σύστημα AWACS


Το Αζερμπαϊτζάν δεν επέτρεψε τη πτήση μέσω του εναέριου χώρου του στρατιωτικών αναγνωριστικών αεροσκαφών του ΝΑΤΟ με σύστημα πρόωρης προειδοποίησης και ελέγχου AWACS.
Νωρίτερα το ΝΑΤΟ είχε αποταθεί επίσημα στη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν με αίτημα να επιτρέψει τη πτήση αεροσκαφών AWACS απ βάση στην Ευρώπη με προορισμό το Αφγανιστάν. Η Γεωργία έδωσε τη συγκατάθεσή της. Το Αζερμπαϊτζάν επέτρεψε τη χρησιμοποίηση του εναέριου χώρου της χώρας μόνο για αεροσκάφη, που μεταφέρουν φορτία στο Αφγανιστάν, όμως τα αεροπλάνα AWACS είναι στρατιωτικά αναγνωριστικά.
http://greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.