3/12/11

Ινδο-πακιστανικός καβγάς με φόντο μία γυμνή φωτογράφιση και ένα επίμαχο τατουάζ


Το εξώφυλλο του περιοδικού, όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του FHM India.
Ισλαμαμπάντ: Ένταση έχει δημιουργήσει στις σχέσεις του Πακιστάν με την Ινδία η δημοσίευση της φωτογραφίας διάσημης Πακιστανής ηθοποιού, η οποία σε γυμνή φωτογράφιση περιοδικού έφερε τα αρχικά των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών στο μπράτσο της.Το Ισλαμαμπάντ επικαλείται εκπρόσωπο της ηθοποιού, ο οποίος διαψεύδει το περιστατικό, όμως το περιοδικό εμμένει. «Έχουμε ένα βίντεο με τη φωτογράφιση, αλλά και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου η δεσποινίς Βίνα Μαλίκ δηλώνει ενθουσιασμένη με τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο», δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού «FHM India» Νοσίν Αμπάς.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η ιδέα να βάλει στο μπράτσο της τα αρχικά «ISI» ήταν δική του και η ηθοποιός πρότεινε να είναι και με κεφαλαία γράμματα.

Όπως υπενθυμίζει το BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που οι πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού ακόμα και οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει την ISI ότι στηρίζει Πακιστανούς αντάρτες σε επιθέσεις τους κατά αμερικανικών στόχων.

Η κυβέρνηση του Πακιστάν είχε τότε αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη.

Αλλά και η ηθοποιός έχει προκαλέσει εντάσεις στο παρελθόν, όπως με την εμφάνισή της σε ινδικό ριάλιτι το 2010, αλλά και τα σχόλια που κατά καιρούς κάνει για τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας της.

Bookmark and Share
 

9 σχόλια:

  1. Παντως τα χαρακτηρισρτικα μοιζουν με ασιατισας...
    Μεγαλε αρχηγε των Αρχωσαυρων ο μακρινος σου απογονος (δεδομενου οτι τα πτηνα προεορχοντια απο την ταξη των αρχοσαυρων (κατηγορια θηροποδων)) ρωτσ για καθαρα επιστηνομικους και δη εθνολογικους λογους...Πιθανον να θελει να κανει ωερευνα στα ηθη και`εθιμα του γυναικαιου πληθυσμου της Ασιας με εμωαση στον πληθησμο τηε Ινδιας -Πακισταν και την επιδραη που εχει`σ' αυτον το ππλυ γνωστο βιβλιο της Β. Ινδιας (αυτο που παρστανεται σε πολυ "ενδιαφεροντες" ναους με πολλες λεπτομεριες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ οι Ελληνιδες ειναι πιο ομορφες παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο, στο lease αυτές είναι ασήμαντες λεπτομέρειες και η συγκεκριμένη δεν είναι επιπέδου buy για το τέκνο μου τον Πιγκουίνο - γιατί τα παιδιά μου τα προστατεύω από τα πάθη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρέθηκε το τεύχπς σε .pdf
    FHM INDIA DECEMBER 2011 εύκολη ανεύρεση στο διαδίκτυο, μέσω torrent.
    Όποιος φίλος του ιστολογίου έχει πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.
    Σάββα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρω 'γώ; Εθνολογικά για πιο δώθενες μου μοιάζει αυτή. Άντε Συρία, το πολύ Ιράκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδεκείλιανες στην Ινδία είναι τέκνο μου Πιγκουίνε, αλλά, συγγνώμη δηλαδή, και απ'τη Συρία να ήτανε, θα άλλαζαν οι όροι τού lease;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.