22/12/11

Οι τουρκοναζί αποθρασύνθηκαν και υπερασπίζονται το έγκλημα της Γενοκτονίας. Οκτώ μέτρα εναντίον της Γαλλίας εξήγγειλε ο Ερντογάν!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη χώρα του οποίου ισχύει νόμος με βάση τον οποίο όποιος μιλά για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, αν δεν δολοφονηθεί από το κράτος, όπως ο Χραντ Ντινκ, διασύρεται από τους παρακρατικούς και τη φασίζουσα τουρκική κοινωνία και σύρεται στα δικαστήρια για προσβολή του τουρκισμού, κατηγορεί τη Γαλλία για περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης.

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη γαλλική βουλή, ανακοίνωσε τα εξής οκτώ μέτρα εναντίον της Γαλλίας:
1. Ανάκληση του Τούρκου πρέσβη από το Παρίσι.
2. Ακύρωση όλων των στρατιωτικών και οικονομικών συνεργασιών μεταξύ των δυο χωρών
3. Ακύρωση όλων των στρατιωτικών ασκήσεων.
4. Πάγωμα όλων των πολιτικών συνομιλιών μεταξύ των δυο χωρών.
5. Όλα τα γαλλικά στρατιωτικά αεροσκάφη, θα πάιρνουν ειδική άδεια για πτήσεις στον τουρκικό εναέριο χώρο.
6. Η Τουρκία δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Γαλλία σε προγράμματα προσαρμογής της Ε.Ε.
7. Η Τουρκία δεν δέχεται καμία άδεια ελλιμενισμού γαλλικών πολεμικών πλοίων από τούδε και μέχρι νεωτέρας.
8. Στη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών του 2012, η Τουρκία δεν πρόκειται να συμμετέχει στην κοινή συνάντηση με τη Γαλλία.

29 σχόλια:

  1. Συνεχίστε έτσι Μογγόλοι, δείξτε στον κόσμο το αληθινό σας πρόσωπο.
    Οι Τούρκοι δεν θα γίνουν ποτέ πολιτισμένοι.
    Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν φιλίες μαζί τους.
    Όσο πιο πολύ υποχωρείς τόσο πιο πολύ θάρρος παίρνουν.
    Ο "καλός" Ερντογάν που "άλλαξε" την Τουρκία.
    Καμιά σοβαρή προσπάθεια της Ελλάδας για να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Μικρασιατών και των Ποντίων θα γίνει ή θα συνεχίσουν κάποιοι να φοβούνται την "οργή" του "Σουλτάνου"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά εξελίσσεται η στρατηγική των μηδενικών προβλημάτων Νταβούτογλου. Εκτός των γειτόνων επεκτείνεται και στους μη γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Χέστηκε η Φατμή/Φατμέ στο Γενί Τζαμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνει πως, με αυτή του την επιλογή, κάνει Χριστουγεννιάτικο δώρο και στη Γαλλία και στην Αγγλία;

    Ή μήπως το κάνει επί τούτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πισω απο τις αποφασεις της γαλλικης Εθνοσυνελευσης που οχι μονο αναγνωριζει την αρμενικη γενοκτονια αλλα και κατα πρωτακουστο τροπο ...τιμωρει και οσους νομιζουν οτι δεν εγιναν τα πραγματα... ετσι ,υπαρχουν αλλα πολυ πολυ σοβαροτερα θεματα για την γαλλικη αυτη κινηση ,και το κυριοτερο ειναι οι αυξημενες πιθανοτητες μιας γενικευμενης συρραξης στην περιοχη της ανατολικης μεσογειου-καυκασου-περσικου με συμμετοχη και πυρηνικων.Και ενω υπολογιζεται οτι το ιραν κατεχει 4.000 πυραυλους ικανους να πληξουν το ισραηλ,το ιδιο το ισραηλ δηλωσε οτι αν εστω και ενας ιρανικος πυραυλος το κτυπησει ,τοτε αυτο θα απαντησει πυρηνικα.και ηδη φορτωνει το ισραηλ πολλα απο τα πυρηνικα του οπλα σε φορτηγα-πλατφορμες μετακινουμενες για να μη δινουν μονιμο στοχο.Η παρουσια των ρωσσικων πλοιων στην περιοχη εμφορτων πυρηνικων ειναι σημα στον νετανιαχου μηπως και χωρις αμερικανικη εγκριση διαταξει αμεσο κτυπημα αν φτασει εστω και ενας ιρανικος πυραυλος στο εδαφος του και ενω γνωριζει βασει των πληροφοριων που εχει απο Μοσαντ, IDF και Shιn Bet οτι το ιραν δεν κατεχει πυρηνικα οπλα.Ο νετανιαχου,της σχολης Ζαμποτινσκυ περι διαρκους επαναστασης-οπως και ο τροτσκυ-,δεν θα δισταζε να τα τιναξει ολα στον αερα μαζι και με το ισραηλ μη λαμβανοντας υπ οψιν του τις αμερικανικες συστασεις περι ψυχραιμιας εναντι ενος ιραν που δεν κατεχει εστω πυρηνικα οπλα.Ηδη ομως το ιραν απανταει ,στις χαμηλης εντασης επιθεσεις που υφισταται απο ειδικες μοναδες της δυσης, με προκληση ταραχων απο σιιτες σε κουβειτ και σαουδικη αραβια που περνουν στο κοσμο σχεδον απαρατηρητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιζεται πολυ χοντρο παιχνιδι στην περιοχη μας.οπως ελεγα προχθες και στο ανακοντα σε μια μας συζητηση πολυ σοβαρη η ανθρωποτητα βρισκεται με ανοικτο το ψαλιδι της υπαρξης της.απο την μια η ανθρωποτητα απο αποψεως ενστικτων και του, σχετικου με αυτα, ζωτικου χωρου βρισκεται σε εποχη παλαιοτερη του 8.000 πχ. και απο την αλλη η καταστροφικη της τεχνολογια βρισκεται στο μελλον και δεν ειναι πληρως γνωστη στο μεσο ανθρωπο.το αντιστοιχο ειναι αν δωσεις σε ενα διχρονο παιδι ενα πιστολι γεματο και απασφαλισμενο και του βαλεις το δεξιο δειχτη στην σκανδαλη.τοτε δεν υπολογιζεις αν θα σκοτωσει η θα σκοτωθει αλλα μονον το "ποτε" διοτι ειναι μονο θεμα χρονου να συμβει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως Sterg, και, μαζί με τα ένστικτα, βάλε και τη (κατευθυνόμενη;) ψυχολογική αστάθεια, και είναι σαφής η εγκληματική απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τα κοινά εδώ στην Ελλάδα, επιτρέποντας σε κάθε λογής ποταπό νταβατζή να μας κρατά εθνικά ασήμαντους -τόσο ώστε να μη χρήζουμε προστασίας ως κόρη οφθαλμού σε παγκόσμιο επίπεδο- και εσωτερικά αποσυντιθέμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sterg,
    δεν ξέρω ποιές είναι οι πηγές σου, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις.
    Το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων δεν είναι κάτι νέο στη Γαλλία.
    Όσο για τα πυρηνικά, μη πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας σημερινός ηγέτης που να είναι σίγουρος, πως μπορεί με αυτά να κερδίσει ένα πόλεμο.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νοημοσύνη υπό το μηδέν, «καλοί μας» γείτονες. Αντί να αρπάξετε την ευκαιρία να ζητήσετε συγγνώμη από τους λαούς που διαλύσατε και να προχωρήσετε με πραγματική δύναμη, εκεί, τα ίδια και τα ίδια.... Η επιθετικότητα και η βαρβαρότητα κάνουν πάντα παρέα με την ανοησία, την οπισθοδρόμηση και την γελοιοποίηση. Όλοι ξέρουν πια τι κάνατε, «φίλοι», κουμπάροι και «αδέρφια» μας τούρκοι, κρυφτείτε κάτω από το χαλί εσείς, μαζί με την σκόνη.
    Όσο για τους Γάλλους, αφήστε τους ήσυχους γιατί έχουν δουλειά. Ψάχνουν να βρουν την γάτα τους να την βάλουν να κλάψει ... ένεκα των φοβερών και τρομερών μέτρων σας ...(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα είναι βέβαιο, ότι η Γαλλία έχει κάποιο συμφέρον την στιγμή αυτή, να υποστηρίξει το αίτημα των Αρμενίων. Το συμφέρον πρέπει να είναι ισχυρό και να αντισταθμίζει πιθανή ρήξη των σχέσεών της με την Τουρκία. Τι ακριβώς είναι, ο καιρός θα δείξει, καθώς και η εξέλιξη των σχέσεων των δύο χωρών.

    @ sterg

    >Ο νετανιαχου,.... δεν θα δισταζε να τα τιναξει ολα στον αερα<

    E, απόγονος του Σαμψών δεν είναι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σφόδρα εχθρικός στους τούρκους και ασφαλώς οι γενοκτονίες που πραγματοποίησαν εναντίον των αρμενίων, των ποντίων και του λοιπού μικρασιατικού ελληνισμού στο παρελθόν και των κούρδων στο παρόν, είναι γεγονότα που καταδεικνύουν την βαρβαρότητα αυτού του λαού. Τα εν λόγω εγκλήματα είναι αποδεδειγμένα και καταδικαστέα από τον πολιτισμένο κόσμο. Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τιμωρία οιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη. Η νομοθεσία της Γαλλίας για το υπόψη θέμα (νομίζω ισχύει και για το εβραϊκό ολοκαύτωμα) είναι φασίζουσα. Αρνούμαι στη δημοκρατία μας να τιμωρείται οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη. Ανάλογες ρυθμίσεις φαίνεται ότι προσπαθεί να εισάγει στην Ελλάδα και το νομοσχέδιο για την "εχθροπάθεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τιμωρία οιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη. Η νομοθεσία της Γαλλίας για το υπόψη θέμα (νομίζω ισχύει και για το εβραϊκό ολοκαύτωμα) είναι φασίζουσα. Αρνούμαι στη δημοκρατία μας να τιμωρείται οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη.<

    Ακριβως Κωνσταντινε!Τα ακριβοδικαια λογια σου εκφραζουν τον πραγματικο Ελληνα (και στην αντικειμενικη σταση δεν μετραει ουτε το αν ειχε αυτος που τα γραφει θυματα στην οικογενεια του απο τους τουρκους) Αλλα επειδη η Γαλλια ποτε δεν κανει κατι αν δεν υπαρχει λογος σοβαρος ας θυμομαστε αυτα που συζηταμε εδω για τις ημερες που ερχονται.Και δεν ειναι οι αρμενικοι ψηφοι το αιτιο της γαλλικης στασης.

    Οσον αφορα τις προθεσεις της ρωσσιας παραθετω και τα λιγα παρακατω " Speaking to Iran's official news agency IRNA, Russian Foreign Ministry spokesman Alexander Lukashevich said that Russia had "declared time and again that Russia is opposed to any anti-Iran action by the international community and believes that they will be useless."
    Also referring to Russia's stance on sanctions against Iran, Russian Deputy Foreign Minister Sergei Ryabkov was quoted by IRNA as saying that he was "quite confident that anti-Iran sanctions are doomed to failure."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με αφορμη αυτη την αναρτηση και τα σχολια ολων σας (σχολια ανθρωπων που παρακολουθω συνεχως και εκτιμω ιδιαιτερως) θα ηθελα να ευχηθω ολοψυχα σε ολους σας καλα Χριστουγεννα, με υγεια και παντα κοντα στους ανθρωπους που σας αγαπουν!
    Θερμες ευχες και σε σενα skal και σε ολα τα παιδια του ινφογνωμωνα, το manual ή το "φανερο" σχολειο..

    Υ.Γ. δεν ξερω αν οι τουρκοι εχουν τα κολλυβα στο ζωναρι τους αλλα ισως πλησιαζει η ωρα να το μαθουμε..
    Υ.Γ.2 κυριε Χατζησαββιδη πολλες ευχες και για εσας (δεν ειδα σχολιο σας παραπανω, να μην σας ξεχασω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά Χριστούγεννα τέκνο μου bob!

    Σού εύχομαι υγεία, δημιουργική ευτυχία, συναισθηματική επικοινωνία και, κυρίως, με αρετή και τόλμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά Χριστούγεννα, Bob ! Αμοιβαία η εκτίμηση.

    The End of Enemies να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης, και δεν θα του ξαναζητήσουμε ποτέ κανένα δώρο, και κανένα χατίρι. Αυτό μόνο θέλουμε, κι από μας θα έχει ότι θέλει και ότι λαχταρά η ψυχή του, θα του φτιάξουμε και ασανσέρ στην καμινάδα να μην κουράζεται να ανεβοκατεβαίνει.

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά Χριστούγεννα φίλε bob,να είσαι καλά,σου εύχομαι ότι καλύτερο,καλές γιορτές να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

    Στην Γαλλία, όπως και σε 15 άλλες χώρες, απαγορεύεται η άρνηση του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος. Επιπλέον, στην Γαλλία απαγορεύτηκε και η Άρνηση της Αρμενικής Γενοκτονίας.

    Σαν γενική παρατήρηση, όπως έχω και άλλοτε επισημάνει, η Ιστορία γράφεται με επιχειρήματα βασισμένα σε τεκμήρια και όχι με τον .... εισαγγελέα. Αυτό το τελευταίο, εκτός από γελοίο, είναι και αντιφατικό, διότι, απαγορεύοντας την όποια άποψη και δη ιστορική, αυτομάτως δημιουργείται η υπόνοια ότι αυτός που την εκφράζει ίσως έχει δίκιο. Δηλαδή, η ποινικοποίηση γεννά υποψίες και φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

    Είναι τουλάχιστον περίεργο η Γαλλία, η χώρα στην οποία έγινε Επανάσταση για την αποτίναξη της απολυταρχίας και την καθιέρωση της απόλυτης ελευθερίας διακινήσεως ιδεών, να ψηφίζονται τέτοιοι απαράδεκτοι νόμοι.

    Τα ανωτέρω ισχύουν και για την απαγόρευση βιβλίων, όπως π.χ. "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" του Χίτλερ.

    Δυστυχώς, η ΕΕ εξέδωσε οδηγία προς τα κράτη-μέλη της, για την λήψη μέτρων κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, πάνω στην οποία βασίστηκαν και οι δικοί μας, για να φτιάξουν νόμο που να καταδικάζει, εκτός των προρηθέντων, και την ... "εχθροπάθεια", λέξη άγνωστη στα ελληνικά και ως εκ τούτου δυνατόν να ερμηνευθεί κατά το δοκούν.

    Τα παραπάνω πρέπει να λάβει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος σοβαρότατα υπ' όψιν, διότι είναι καμουφλαρισμένη φίμωση και στέρηση της ελευθερίας λόγου. Ειδικά στην Ελλάδα, αυτή η εχθροπάθεια θα χρησιμοποιείται για ποικίλους λόγους και σκοπούς, ώστε να εξαπολυθεί μία "βιομηχανία αγωγών", με σκοπό, όπως είπα, την φίμωση.

    Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα πάνω στο θέμα, αλλά σταματώ εδώ, αφού ελπίζω ο καθένας να αντιλαμβάνεται σε τι επικίνδυνες για την ελευθερία του λόγου ατραπούς έχει μπει το αυταρχικό καθεστώς των Βρυξελλών, το οποίο καμμία σχέση δεν έχει με την Ένωση των ευρωπαϊκών κρατών και λαών.

    Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο τον καινούριο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό μου αρέσει σε αυτό το ιστολόγιο,σε εκπλήσει ευχάριστα κάθε μέρα,χάρηκα πολύ διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια,αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά ότι υλικά υπάρχουν για κάτι πολύ καλύτερο.

    Αισιόδοξα μυνήματα,πανανθρώπινες Αξίες με πολύ Ελλάδα μέσα τους,η οικουμενικότητα του Ελληνισμού δεν μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους και αισιόδοξους για το δύσκολο αύριο.

    Ώς Χριστιανός Ορθόδοξος ελπίζω ότι αυτός ο λαός θα ξαναβρεί το δρόμο του,και αυτός με τη σειρά του θα καθοδηγήσει όσους άλλους λαούς το επιθυμούν πρός ένα καλύτερο αύριο,με αγάπη και εκτίμηση στον άνθρωπο και όχι τον υλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Nativist (12:12μμ): "...διότι είναι καμουφλαρισμένη φίμωση και στέρηση της ελευθερίας λόγου. Ειδικά στην Ελλάδα, αυτή η εχθροπάθεια θα χρησιμοποιείται για ποικίλους λόγους και σκοπούς, ώστε να εξαπολυθεί μία "βιομηχανία αγωγών"..."

    Έτσι ακριβώς. Χρησιμοποιούν σε πρώτη φάση κάποια προφανή ζητήματα για τα οποία κανείς δεν θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση περί τών γεγονότων (με την εξαίρεση ίσως τών ναζί και τών Τούρκων) και στρώνουν έτσι το χαλί για κάθε είδους "εχθροπάθεια". Σε πρώτη φάση εδώ νομοθετούν για τούς λάθρο. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Π.χ. "κοινωνικός ρατσισμός" εναντίον τών ..."επιτυχημένων" και τής ελίτ. Ήδη έχει γίνει προεργασία με τις διάφορες "ανεξάρτητες" αρχές. Για παράδειγμα, δεν κάνει να μάθουμε ποιοί μεγαλόσχημοι ή οι γόνοι τους τη σκαπουλάρησαν απ' το στρατό, θεωρείται "προσωπικό δεδομένο". Σε λίγο, έτσι και αποκαλέσεις κάποιον ως φυγόστρατο, θα έχεις και ποινικές κυρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι ενδιαφερον οτι οι τουρκοι αποδεικννυουν για πολλοστη την ¨"μεγαλη" σχεση που εχουν με τον Πολιτισμο Φυσικα αν θελουν μπορουν να αποχωρησουν απο τις διαπραγματευσεις για την ενταξη στην ΕΕ.Παντως αν αναρωτιεμαι ειλικρινα για πως ειναι δυνατον ο τουρκικος νομος που ποινικοποει την αναφορα της Γενοκτονιας των Αρμενιων νσ σεβεται την ελεθευρια του λογου ενω ο καινουργιος Γαλλικος να την ποαραβιαζει!Οποιος μου λυσει αυτην την απορια τον φιλοξενω δυο μερες στην πολη του Ταμεση....Καλα Χριστουγεννα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ Χρήστο Βούλγαρη, δύσκολο το ερώτημά σου να απαντηθεί αυτήν την στιγμή, μάλλον δεν θα απολαύσει κανείς την προτεινόμενη φιλοξενία σου. Ο χρόνος και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν πιστεύω θα μας αποκαλύψουν αν η σκληρή ποινικοποίηση του ψεύδους και της ντροπιαστικής άρνησης της ιστορικής αλήθειας πρόκειται να οδηγήσει σε επικίνδυνες ατραπούς της ποινικοποίησης της ίδιας της αλήθειας και της ελευθερίας της έκφρασης εν γένει, ή, αν πρόκειται για μια σκληρή αλλά απαραίτητη απάντηση στην ατελείωτη ασυδοσία, στο θράσος και την βαρβαρότητα όλων των αμετανόητων γενοκτόνων.

    Πολλές ευχές για την ονομαστική εορτή σου. Ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. [...] Παντως αν αναρωτιεμαι ειλικρινα για πως ειναι δυνατον ο τουρκικος νομος που ποινικοποει την αναφορα της Γενοκτονιας των Αρμενιων νσ σεβεται την ελεθευρια του λογου ενω ο καινουργιος Γαλλικος να την ποαραβιαζει!Οποιος μου λυσει αυτην την απορια τον φιλοξενω δυο μερες στην πολη του Ταμεση.... [...]

    Είναι απλό: επειδή ο Τουρκικός νόμος βολεύει τούς Τούρκους ενώ ο Γαλλικός όχι.

    Στείλε διεύθυνση στον skal και έρχομαι - ελπίζω το βραβείο να μην είναι σαν εκείνο το ταξίδι στη Μεσοποταμία...

    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βρε Ανακοντα στο Λονδινο τα ενοικια ειναι πανακριβα και σιγουρα ο Χρηστος θα μενει σε 15 τετραγωνικα μετρα με 800-900 λιρες ενοικιο οπου ισα που χωραει ο ιδιος.που να σε βαλει και εσενα,εκτος και αν κουβαλησεις μαζι σου φουσκωτο στρωμα
    που θα απλωσεις στην μπανιερα.εκτος και αν ο Χρηστος μενει κοντα στο...Μπακιγχαμ σε σουιτα,οπως καποτε ισχυριζονταν εκεινος ο ανεκδιηγητος πρωην υβριστης στον ινφογνομωνα Σιδ.....ντιος.λεω να κατσεις στο σπιτι σου μαλλον καλυτερα θα ειναι
    η αν θες περιπετεια πεταξου μεχρι την πελοποννησο για ραφτινγκ.τα νειατα δεν κρυβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι καλοί παντού χωράνε - αρκεί να μη μοιράζεται το μπάνιο του με τον διπλανό του...

    Χρόνια πολλά τέκνο μου Χρήστο!

    ΥΓ. Όσοι είναι νέοι σαν και 'σένα Sterg πάνε ρομαντικές εκδρομές με την καλή τους, δίπλα στο τζάκι, με τα σκυλιά τους τριγύρω και το γάτο τους αγκαλιά. Εμείς οι γέροι μένουμε κοντά σε νοσοκομείο -μήπως και μας προλάβουνε- και μοιραζόμαστε τα ματωμένα προβλήματα με την πατρίδα επί 24ώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανακοντα οσο γερνας,και γερνας γρηγορα γιατι ζεις σε αλλο χωρο-χρονο,τοσο πιο μιζερος γινεσαι και ζηλευεις τους νεοτερους που εχουν και ενα...γατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Sterg, ακριβώς όπως τα λες είναι - άσε που πλέον δεν αντέχω τη γκρίνια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Προς Ριτα Κ. Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω.
    @Προς Αnakonda-Sterg Αυτη την στιγμη ειμαι στην Αθηνα αν και το διαμερισμα μου ειναι μικρο μπορει να δεχτει εναν η δυο φιλοξενουμενο (το εχω κανει)πο την αλλη το ενοικιο ειναι καπως πιο χαμηλο απο αυτο που αναφερει ο Sterg αν ο αγπαπητος Anakonda το επιθμυμει οταν θα επιστρεψω στο Λονδινο στα μεσα Ιανουαριου μπορει να επικοινωνησει μαζι μου για να κανονιστουν οι τελευταιες λεπτομεριες καθως οτι γραφω το εννοω...Επισης μαλλον θα περιοριστω στην καλη μου καθως δεν συμπαθω τα σκυλια απο την αλλη για καθαρα τεχνικους λογους δεν μπορω να εχω αγκαλια το γατο και την κλαη μου αρα καλυτερα η καλη μου ακολουθωντας το παραδειγμα του Κατωνα του Τιμητη...και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρηστο εσυ χανεις,μαθε στα παιδια που θα κανεις με την "καλη" σου να ζησουνε με ενα ζωο.να το θυμασαι οτι θα γινουν διαφορετικα μεσα απο την αδολη αγαπη ενος ζωντανου.Σημειωσε την λεξη "αδολη" γιατι στην ζωη σου θα σπανιζει και θα το αντιληφθεις καποτε αλλα ισως να ειναι αργα.Το δικο μου παιδι που ειναι πολλαπλο αστερι απο την κουνια του ειχε το μποξερ να κοιμαται στα ποδια του και να το παιζει και φυλακας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Sterg, μη γράφεις τέτοια γιατί, αν τυχόν διαβάζει και η καλή του Ινφογνώμονα, θα πάρει αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.