3/1/12

Με τέτοια σαπίλα μπορεί να σωθεί η Ελλάδα;

Με συγγενείς του στελεχώνει το υπουργείο ο Καψής
Στη ρημαγμένη Ελλάδα, με έναν στραγγισμένο (οικονομικά) λαό, ο υπουργός Επικρατείας, Παντελής Καψής προσλαμβάνει στο γραφείο του συγγενικό του πρόσωπο που ταυτόχρονα εργάζεται στο ΑΠΕ και σε κανά δυο αθηναϊκές εφημερίδες! Πρόκειται για την ίδια κυρία που τα καλοκαίρια φιλοξενεί με τον σύζυγό της τον υπουργό στο εξοχικό που διατηρούν σε νησί των Κυκλάδων! Φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κυρίου Καψή να στελεχώνει το γραφείο του με πρόσωπα της αρεσκείας του!
Όπως και του κυρίου Παπαδήμου να διατηρεί σε κατάσταση αναστολής πάνω από 13 χρόνια την έδρα του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να εξασφαλίσει μία από τις πολλές συντάξεις του, όπως καταγγέλλει ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης και ταυτόχρονα να ζητάει κι άλλες θυσίες από τους έλληνες!
Πηγή

20 σχόλια:

  1. Πως δεν μπορει να σωθει η Ελλαδα.Οι σωτηρες καταφθανουν ζυγισμενοι σε φαλαγγες και ενας απο αυτους θα χρησθει "αρχηγος"...για να ησυχασει και ο φιλος μου ο Ανακοντα που ψαχνει για αρχηγο...

    Έρχεται το ελληνικό Κόμμα Πειρατών μέσα στον Ιανουάριο!
    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/komma-peiratwn-ellados-660.jpg

    [ οι Έλληνες Πειρατές έχουν ως βασικό στόχο να φτιάξουν το… λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας για τον 21ο αιώνα και για να το πετύχούν αυτό προωθούν τις αρχές και τις ιδέες που ξεπήδησαν από το Σουηδικό Pirate Party πριν έξι χρόνια ]

    http://papaioannou.wordpress.com/2012/01/03/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sterg, δεν ψάχνω για αρχηγό: τον ξέρω, τον βλέπω κάθε πρωΐ στον καθρέφτη όταν ξυρίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Sterg, δεν ψάχνω για αρχηγό: τον ξέρω, τον βλέπω κάθε πρωΐ στον καθρέφτη όταν ξυρίζομαι. "(Ανακοντα)

    Ανακοντα ποιηση ειναι οταν κοιτας στον καθρεπτη και αντι για την μουτσουνα σου βλεπεις τα παντα και το "Θεεικο Χαος" που σε περιβαλλει αλλα και σε εμπεριεχει.
    ΥΓ Για να γνωριζεις αλλη φορα ποσο απεχεις απο την Ποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουτσούνα το πρόσωπο-ποίημα τού Θεού και ante portas αρχηγού;

    Δε θα σε πετύχω πουθενά τεντυμπόη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σας παιδιά, σας χαίρομαι
    Εννοείται τους δυό σας παραπάνω όταν τα λέτε μεταξύ σας.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε φταίω εγώ Ελίνα μου που δεν μπορεί να αποδεχτεί πως, εκτός από πιό όμορφος, θα είμαι και ο επόμενος αρχηγός - όχι ότι θέλει να είναι ο ίδιος, αλλά έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα για έναν από άλλο πλανήτη που θα έρθει και θα ηγηθεί, λες και εγώ είμαι από αυτόν τον πλανήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anaconda
    Εγω παντοτε θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελευταιο και αυτο μου αρεζε πολυ και δεν με πειραξε ποτε,γιατι ηξερα οτι οσο πιο φελλος ειναι καποιος τοσο πιο πολυ φανταζεται οτι ειναι ο "πρωτος".Αυτο δεν αφορα εσενα φυσικα γιατι εσυ απλως με την φρασεολογια σου γνωριζω οτι αφ ενος μεν μας δουλευεις και αφ ετερου δε με το πες πες κατι ισως μεινει.Αν ομως γνωριζες ΣΕ ΒΑΘΟΣ τι εστι πραγματικος "ΑΡΧΗΓΟΣ" ,τι ευθυνη εχει,κυριως εναντι του εαυτου του,και τι πρεπει να εχει βιωσει ο ιδιος και κυριως οτι ο "Αρχηγος" ΠΟΤΕ δεν θεωρει τον εαυτο του πρωτο αλλα παντοτε εσχατο ολων,πιστευω οτι θα τρομοκρατουσουνα και δεν θα ξεστομιζες ξανα αυτη την λεξη.Ευτυχως δεν γνωριζεις ,και γιαυτο μπορεις και παιζεις οπως οταν ησουνα μικρος,ομορφος και ψηλος,που κατ εσε τοτε αυτα ητανε τα στοιχεια που θα σε εχριζαν αργηγο στην παλιοπαρεα.Ζεις το παραμυθι και απο αυτη την αποψη σε χαιρομαι γιατι δειχνει πρωτογενη αθωοτητα .
    ΥΓ
    Ελινα. Εμεις οι δυο με τον ανακοντα ετσι μιλαμε και να ξερεις οτι ειμαστε δυο κακα παιδια και να μας αποφευγεις γιατι ειμαστε και απροβλεπτοι.Καλο θα μας κανεις θα σε βρισουμε,κακο θα μας κανεις θα σε κανουμε φιλη.Παντα θελουμε την "πραγματικοτητα", που εσυ και οι αλλοι ζειτε,ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ,δηλαδη στο πραγματικο της στο αρνητικο φιλμ και οχι στις φωτογραφικες του κοπιες ρετουσαρισμενο.Μακρυα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επ, εδώ θέλει εξήγηση. Πώς μπορείτε να ξέρετε αν κάποιος βλέπει ή δεν βλέπει την πραγματικότητα στο αρνητικό της φίλμ;
    Αυτό δεν μπορείτε να το ξέρετε, γιατί ακόμα και αν κάποιος τη βλέπει έτσι, μπορεί να μην το δείχνει!!
    Χούμ, χούμ!
    Και εσύ Σέργιε, μη λές "είμαστε απρόβλεπτοι", γιατί όποιοι είναι πραγματικά, δεν το λένε. Ούτε οι επικίνδυνοι λένε "να με αποφεύγεις".
    Βλέπε παραμύθι Κοκκινοσκουφίτσας και κακού λύκου (που παρίστανε την καλή γιαγιά).
    Ανακόντα, μια και είσαι ο μέλλων Αρχηγός, δεν χρήζεις και τον Σέργιο Αντιπρόεδρο, πριν βγούν τα καλικαντζαράκια αύριο και προλάβει κανένα απ΄αυτά;
    Για να σας ψηφίσουμε δηλαδή...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το 1ο μισο ελινα το εγραψες με εμπνευση στο αλλο μισο σε εγκατελειψε η εμπνευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνώ για τον επιμερισμό έμπνευσης.
    Εστω, ο Ανακόντα θα κατάλαβε τι δεν σου πήγε.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελίνα,
    1. Ο Sterg δεν έχει ανάγκη από Αντιπροεδριλίκια: είναι ο πρώτος στο σκοτάδι.
    2. Δεν μπορούμε ποτέ να τύχουμε ψήφου: είμαστε πολύ εγωϊστές για να καταδεχτούμε να γίνουμε υποχείρια κάποιων συστημάτων που προωθούν. Άλλωστε δε μιλήσαμε ποτέ για αρχηγίες κατόπιν καθοδηγούμενων ψευδοδημοκρατικών διαδικασιών αλλά για καθαρή δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "... αλλά για καθαρή δημοκρατία."
    5 Ιανουαρίου 2012 12:59 π.μ.(Ανακοντα)

    Περι "αυτης" συ ειπας ,οχι εγω.Ποτε στα χρονια της ζωης μου δεν την αντεληφθην περιξ και δεν μπορω να ισχυριστω οτι την εζησα περιβαλλοντικα παρα μονον εσωτερικα,αρα θεωρητικολογεις επι αοριστου και μαλλον επι ανυπαρκτου ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ θεματος.Να προσεχεις τι ακριβως γραφεις Ανακοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε τρώει να σού υπενθυμίσω ότι, όταν κάνουμε τη μόνη απαιτούμενη επανάσταση, ήτοι μέσα μας, και αποκτούμε την αναγκαία εσωτερική δυναμική αρμονία ώστε να βιώσουμε τη δημοκρατία, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να τις αντιληφθεί και το περιβάλλον μας - και δεν μπορώ να πω περισσότερα επί τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρα, συγκλίνετε και οι δύο σε ένα
    Democracy is a state of mind (κατά το ανάλογο Hapiness is a state of mind).
    Πάντως, σας έκανα να το πείτε-δεν καταδεχόσαστε ψηφοθηρία!
    Αμ μπράβο.Αυτά δεν κάνουν για σαίνια ανθρωποπαρατήρησης.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελίνα μου δεν είμαστε μπανιστηρτζίδες: βάζουμε και χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα ρε ανακοντα σε τρωει να ακουσεις φαινεται.
    Τι σχεση εχουν τα εσωτερικα σου βιωματα και προχωρηματα με το περιβαλλον που επιζητεις να τα επενδυσεις για να φανεις και να πουνε "να ο ...αρχηγος".Αν ο αλλος δεν τραβαει εσυ τι θα κανεις,θα του το βαλεις στο μυαλο με αεροβολο που καρφωνει προκες? Η θα απεμπολησεις τα δικα σου βιωματα και προχωρηματα για χαρη αυτου του ταδε?
    Αλη...μαννα γεννησε τον ενα και αλλη τον αλλο.Ισοτιμοι και οχι ισαξιοι.Δεν κανεις παρεα με ολους αλλα επιλεγεις,αυτο κανεις και εσυ, και καλα κανεις.Θα βγεις να του πουλησεις δημοκρατια του ανεγκεφαλου και καφρου κρυφοφασιστα και θα κερδισεις τιποτα? Εκτος φυσικα απο την χλεβη του καφρου αυτου.Η Δημοκρατια θελει Πολιτες και οχι οχλο.Ποσους Πολιτες βλεπεις γυρω σου?????Βλεπεις 1 ο/οο????Και πολλους βλεπεις γιατι εχεις διπλωπια.Πηγαινε να σε δει κανενας οφθαλμιατρος και μετα ξαναμετρα "Πολιτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελινα
    Πονηρεψες τελευταια και αρχησαν να μου αρεσουν τα σχολια σου.Δεν πιστευω να σου εκανε σεμιναρια sterg-ολογιας κανενας ανακοντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παραπονιάρη...

    Συναντήσεις, ως επαγγελματίας φαντομάς, δεν θέλεις αλλά σε τρώει να μάθεις τί γίνεται όταν λαμβάνουν χώρα!

    Μην ανησυχείς: συναντήσεις, όταν γίνουν, δεν θα σε συμπεριλάβουν στις θεματικές ενότητες. Έχω πάψει να ελπίζω στην επιστροφή τού Νόμου 4000: τότε θα γίνεις το επίκεντρο τού ενδιαφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.