17/1/12

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! Συνιστά επίθεση με πυραύλους στους Κούρδους!

Λιάνα Μυστακίδου
Αντικουρδική υστερία κατέλαβε τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Άγκυρας Ανίλ Τσετσέν, ο οποίος μάλιστα διδάσκει… ανθρώπινα δικαιώματα στους φοιτητές του!Μιλώντας στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης που ερευνά τη δολοφονία των 35 Κούρδων στο Ουλούντερε δήλωσε τα εξής εκπληκτικά:

«Εμείς δεν εξετάζουμε πια τα τρομοκρατικά γεγονότα στη νοτιοανατολική Μικρά Ασία από την πλευρά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι συνεχείς συγκρούσεις και επιθέσεις έχουν τα στοιχεία του πολέμου, για αυτό η κατάσταση πρέπει να εξεταστεί με τις διατάξεις του Δικαίου του Πολέμου. Η οργάνωση που δρα στην περιοχή μπορεί να εξουδετερωθεί και να σταματήσει τις επιθέσεις της αν δεχθεί επίθεση με πυραύλους. Εάν ριχτούν πύραυλοι σε ομάδα 40-50 ανθρώπων, οι υπόλοιποι θα διστάσουν να επιτεθούν»!

Κατά την άποψη του καθηγητή πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο και οι γεννήσεις των Κούρδων, επειδή κάνουν πολλά παιδιά!Ο κ. καθηγητής δεν γνωρίζει αυτό που ξέρει ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής.Εάν εφαρμοστούν οι διατάξεις του Δικαίου του Πολέμου αυτόματα το ΡΚΚ θα χαρακτηριστεί εμπόλεμη πλευρά και η Τουρκία θα έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη του Κουρδιστάν…

Αλλά συνεχίζει να διδάσκει τα ανθρώπινα δικαιώματα σύμφωνα με την τουρκική άποψη!
http://www.elzoni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.