28/1/12

Γιατί δεν απαντά η Κυβέρνηση στις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερμανού Βουλευτή;


Γιατί δεν απαντά η Κυβέρνηση στις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερμανού Βουλευτή;
Σχετικά με τις δηλώσεις Γερμανού Βουλευτού περί της ανάγκης να τοποθετηθεί Αρμοστής στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έκπληκτη η Ελληνική Κοινωνία άκουσε Γερμανό Βουλευτή και μάλιστα τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος της κυρίας Α.Μέρκελ, να δηλώνει ότι «πρέπει να τοποθετηθεί Αρμοστής» στην Ελλάδα!!!
Εξίσου έκπληκτοι, δεν ακούσαμε κανένα μέλος της Ελληνικής Κυβέρνησης να αντιδρά σε αυτή την επιεικώς άκομψη παρέμβαση του εν λόγω κυρίου στα εσωτερικά της Πατρίδας μας.
Οι αναιδείς και όχι μόνο δηλώσεις του , δείχνουν πως ακριβώς βλέπουν την Ελλάδα οι Γερμανοί φίλοι μας. Καταδεικνύουν όμως και την ανάγκη να καταδικαστούν αμετάκλητα οι σύγχρονοι δοσίλογοι που αφήνουν τους Έλληνες ακάλυπτους και χωρίς αξιοπρέπεια.
Ο απαράδεκτος Κύριος Κάουντερ θα πάρει επιτέλους αρμοδία απάντηση ;;;

7 σχόλια:

  1. Τσοτυλι
    Ο φοβος και ο τρομος των απειθαρχων μαθητων του 6ταξιου καποτε σχολειου.Δεν ειχες δικαιωματα παρα μονο υποχρεωσεις μεχρι να γινεις..."ανθρωπος" (δες και το Μηλιωκα στο "για το καλο μου").Ητανε για εσωκλειστους "ταραξιες" δηλαδη παιδια ΖΩΝΤΑΝΑ και φυσικα απειθαρχα οπου επιστημονικα σου περνανε την ζωη σου και σου φυτευανε τον θανατο τους...για το καλο σου.με αυτο μας απειλουσανε οι καθηγητες καποτε,δεν ξερω αν υπαρχει σημερα,ητανε καπου στην Κοζανη για να μη εχεις και τακτικο...επισκεπτηριο.Καθε ομοιοτητα με τροικανους και ελληνες ειναι...τυχαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο απαράδεκτος Κύριος Κάουντερ θα πάρει επιτέλους αρμοδία απάντηση ;;;
    Μην τους ρωτάμε,γιατί τους απασχολούμε.
    Τώρα είναι ώρα αρπαχτής και λεηλασίας.
    Αλλά και προετοιμασίας,ξέρεις τι είναι να ψάχνουν, που να καταφύγουν, τελειώνοντας το γλέντι.
    Κορόιδα είναι σαν και μας τα πρόβατα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ.Ο.Κ.: Στρατηγική Ομάδα Κρούσης
    Σάββατο, Ιανουάριος 28, 2012 Λόγιος Ἑρμῆς
    Γράφει ο Ν. Λυγερός
    Η Ελλάδα χρειάζεται μια Στρατηγική Ομάδα Κρούσης. Μπορεί αυτή η έκφραση να ξαφνιάσει ακόμα και τους ειδικούς των ενόπλων δυνάμεων, διότι το δεύτερο σκέλος αφορά συνήθως το τακτικό επίπεδο. Η εξήγηση είναι απλή, το πρώτο σκέλος δεν επαρκεί. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μόνο ένα think tank. Κι ο λόγος είναι ότι το θεωρητικό είναι ανίκανο ν’ αλλάξει τις καταστάσεις και σίγουρα τα δεδομένα που απασχολούν το λαό μας.
    Η Στρατηγική σκέψη είναι απαραίτητη, όπως και ο στρατηγικός σχεδιασμός, αλλά πρέπει να υποστηριχτούν και από τη στρατηγική διαχείριση της κρίσης. Με άλλα λόγια, όλα αυτά είναι απλώς ιδέες όσο δεν υπάρχουν υλοποιήσεις. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ομάδα κρούσης. Από την άλλη πλευρά, κινήσεις σε τοπικό επίπεδο δίχως στρατηγική ακόμα και αν είναι αποτελεσματικές δεν εξασφαλίζουν τίποτα σε ολικό επίπεδο.
    Η έννοια της Στρατηγικής Ομάδας Κρούσης είναι λοιπόν ένα μείγμα ικανό να διαχειριστεί ένα στρατηγικό mix από την ιδέα έως την υλοποίηση της. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι πολυμετωπικά και οι τοπικές προσεγγίσεις καταρρέουν διότι, μπαίνουν σε ένα πλαίσιο ανταγωνιστικό όταν οι άνθρωποι δεν έχουν πραγματική εικόνα των άλλων προβλημάτων και δεν μπορούν να συνδυάσουν τη θεματολογία.
    Όταν δεν υπάρχει μία Στρατηγική Ομάδα Κρούσης δεν αντιλαμβανόμαστε τα κοινά στοιχεία που μπορούν να έχουν προβλήματα, όπως το θέμα της αναγνώρισης και της ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας, οι κυπριακές προσφυγές, οι γερμανικές αποζημιώσεις, τα ακριτικά νησιά, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, η απόρριψη των φραχτών, η απόδειξη του εθνικού θησαυρού που αποτελούν οι Καραθεοδωρήδες, η εθνική άμυνα, η πολεμική αεροπορία, οι εναλλακτικές ανάπτυξης οικονομίας, η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, η Καρυάτιδα, τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.
    Όντως είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν την συνεκτικότητα αυτής της θεματολογίας, ειδικά όταν τη συνδυάζουμε με επιστημονικές ανακαλύψεις και με την παιδεία σε όλες τις βαθμίδες. Διότι όλοι μας κοιτάζουμε και λίγοι βλέπουν την πραγματικότητα, για να έχουν αποτελεσματικά οράματα και βέβαια υλοποιήσιμα. Τώρα ο καθένας έχει τα δεδομένα στα εθνικά και οικονομικά θέματα. Οι κατηγορίες δεν αλλάζουν τίποτα.
    Ο ελληνικός λαός θέλει έργα επί του πρακτέου. Σε κάθε τομέα υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν στην πατρίδα μας μέσω των κινήσεων τους. Αν αυτές λοιπόν είναι συντονισμένες και όχι σπασμωδικές, τότε μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε τη χώρα δίχως να περιμένουμε τίποτα από τους άλλους. Οι Έλληνες δεν είναι πολλοί, αλλά δεν είναι λίγοι.
    Οι Έλληνες δεν είναι αντιδραστικοί, αλλά αντιστασιακοί. Τόσα χρόνια κατάφεραν να επιζήσουν μετά από γενοκτονίες, καταστροφές, πολέμους και είναι ακόμα εδώ για να προσφέρουν το έργο τους στην Ανθρωπότητα.
    Η μιζέρια της κοινωνίας δεν αλλάζει τίποτα ούτε καν τη σαθρότητα. Μπορεί να είμαστε άθλιοι, όπως θα έλεγε ο Victor Hugo, αλλά ο λαός μας κατάφερε άθλους. Έχουμε παρελθόν και το μέλλον μας ανήκει, διότι είμαστε ένας λαός του χρόνου. Και η εθνική μας στρατηγική πρέπει να είναι ΣΟΚ και ΚΛΕΟΣ
    Κατηγορία: Απόψεις,Εθνικά Θέματα,Ελλάδα,Ν. Λυγερός,Πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ευαισθησίες αυτού του τύπου είναι άγνωστες στον πολιτικό κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.
    Το μόνο που τους απασχολούσε και τους απασχολεί, ήταν και είναι, η λεηλασία της εξουσίας και του δημόσιου πλούτου, πολύ δε περισσότερο στην παρούσα φάση, που τα πράγματα είναι ολίγον στριμώκολα δεν κάνουν τίποτα άλλο από να μετράνε συνεχώς τα κουκιά, που χρόνος για εθνικές ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ηλιθιοτητα εχει κοστος, βλεπεις.

    Ας βαλουν επιτελους αλλοι ταξη στο προοδευτικο τσιρκο, εφοσον ειμαστε παντελως αχρηστοι για να απαλλαγουμε απο τα καταστροφικα παλιοτομαρα των κλεπτοσυμμοριτων μας.

    Για να δουμε εαν καταφερουμε να βαλουμε τους εγκληματικους εθνοπροδοτες τυπου ΓΑΠ πισω απο τα καγκελα.

    Ντροπη και παλι για την απραξια μας!

    - Γ. Κοντογιώργης, "Ολιγαρχικές συμμορίες - 26.1.2012"
    http://contogeorgis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά την άποψή μου, η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να απαντά σε κάθε ανοησία, που λέει κάποιος. Έστω και αν αυτός είναι βουλευτής. Αλίμονο αν κάθεται να κάνει αυτή την δουλειά. Θα ανοίξει πολυμέτωπο λεκτικό πόλεμο;

    Αν την δήλωση την έκανε η Μέρκελ, τότε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέα «προφητεία» για έξοδο της χώρας από το ευρώ στους επόμενους 12 μήνες έδωσε ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, την ίδια ώρα που πηγές του βρετανικού υπουργείο Εξωτερικών φέρονται να υποστηρίζουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ βλέπει χρεοκοπία της Ελλάδας!
    Ο γνωστός για τις «προφητείες » του αμερικανός οικονομολόγος, και ιδρυτής της εταιρείας Roubini Capital Economics, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι σχεδόν αναπόφευκτη και θα συμβεί στους επόμενους 12 μήνες, δηλαδή μέσα στο 2012. Μάλιστα, ο οικονομολόγος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης είπε ότι την τύχη της Ελλάδας θα έχει σύντομα και η Πορτογαλία, τα spreads των ομολόγων της οποίας έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ:
    «Δεν είναι όλα τα μέλη του ευρώ σε θέση να παραμείνουν στη ζώνη. Ελλάδα και ίσως Πορτογαλία πιθανόν να αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το ευρώ. Η Ελλάδα πιθανότατα εντός των ερχόμενων 12 μηνών. Η Πορτογαλία ίσως λίγο αργότερα», είπε χαρακτηριστικά.
    Ο Ρουμπινί, απηχώντας πιθανώς την αγγλοσαξονική σκέψη που ποτέ δεν αποδέχτηκε το ευρώ, μίλησε για ναυάγιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σημείωσε ότι «όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι επίσης αφερέγγυες» ενώ έδωσε και πιθανότητες για πλήρη κατάρρευση της Ευρωζώνης. Οπως είπε, οι πιθανότητες για κατάρρευση της Ευρωζώνης μέσα στα επόμενα 3 έως 5 χρόνια ανέρχονται στο 50%!
    Να σημειωθεί ότι η εταιρεία του Ρουμπινί έχει πει πως έξι χώρες θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το ευρώ στα επόμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για τις Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Πορτογαλία.
    Tην ίδια ώρα, πηγές του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών (Foreign Office) αναφέρουν ότι η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ θεωρεί πλέον πιθανή τη χρεοκοπία της Ελλάδας...
    http://www.iefimerida.gr/news/34304/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-12-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AF

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.