22/1/12

Ρωσία: Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει - Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ για το PSI +


XRIMANEWS.GRΣοκ προκάλεσε η άποψη που κατέθεσε η Ρωσία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η Ελλάδα πρέπει να αφεθεί να πτωχεύσει και πως δεν πρέπει να λάβει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XrimaNews.gr. Οι εκπρόσωποι της χώρας τάχθηκαν εναντίον της συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θεωρώντας το PSI+ πεταμένα χρήματα και ζήτησαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μη συμμετάσχει σε νέο πρόγραμμα παροχής δανείων προς την Ελλάδα.Η Ρωσία δεν είναι η μόνη χώρα που τάσσεται εναντίον ενός νέου δανείου στην Ελλάδα από το ΔΝΤ και τουλάχιστον άλλα τέσσερα μέλη του Ταμείου εξέφρασαν την άρνηση τους, μεταξύ των οποίων και η Βραζιλία.

Από την άλλη πλευρά, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία ζήτησαν το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο και τάχθηκαν υπέρ των ελληνικών θέσεων καθώς έχουν και το μεγαλύτερο συμφέρον το PSI+ να προχωρήσει.Όσο για την εξαιρετικά αρνητική έως εχθρική στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα, υπάρχει εξήγηση την οποία καθένας μπορεί να σκεφτεί με λίγο κόπο.
XrimaNews.gr

6 σχόλια:

  1. Εχθρική η στάση της Ρωσίας!!! Εγώ αντιθέτως την βλέπω ως πολύ φιλική κίνηση. Καμία λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας δεν έχει προοπτική αν δεν επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα. Το πότε και κυρίως το πώς θα γίνει αυτό είναι βεβαίως ένα τεχνικό ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί με τη δέουσα προσοχή.
    Η Ρωσία μας «σπρώχνει» στην σωστή κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο η Ρωσσία. Δεν χρειάζεται άλλα λεφτά η Ελλάδα, διότι λεφτά υπάρχουν. Με νέα δάνεια, απλώς χειροτερεύει η κατάσταση και διατηρείται "εν ζωή" καλωδιωμένη μία ήδη νεκρή χώρα, παρατείνοντας το μαρτύριό της. Ίσως αν πρτωχεύσει, ξυπνήσουν από τον λήθαργο οι κάφροι Νεοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εστω οτι ξαναγυρναμε στο εθνικο μας μμισμα (βεβαια αςω θυμουνται καποιοι οτι ειχαμε "καταφερει" να χρεωκοπησουμε με αυτο τουλαχιατον 3 φορες)Υπαρχει καμια εγγυηση οτι μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα το νεο εθνικο διαστημα δεν θα εχει την ιδια αξια με το Γερμανικο μαρκο το 1930?Αραγε θυμομαστε τι εγινε μετα?
    Παντως μου προκαλει εντυπωση κατα ποσο μπορει να θεωρηθει κοποιος φιλος οταν ενω βλεπει τον υποτιθεται φιλο του βαρια αρρωστο ειναι προυθμος να παρει το μαχαιρι για να τον αποτελειωσει...
    Παντως πληροφιριακα στην χωρα που βρισκομαι ειναι αρκετοι οι οποιοι θα εκαναν γιορτη αν η Ελλαδα εφευγε απο την Ευρωζονη η χρεωκοπουσε.Και υποπτευομαι οτι ασυτοι οι "καποιοι" μαλλον δεν τους νοιαζει το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...
    Καταληγωντας παρατηρω με θλιψη οτι καποιοι εδω περα μαλλον δεν εχουν αντιληφθει τι σημαινει χρεωκοπια εκτος αν παραφραζωντας μια παροιμια απο το χωριο της μητερας μου γραφουν χωρις να βουτουν την γραφιδα τους στο μυαλο τους....Ο Θεος ας σκεπει την χωρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ Βούλγαρη, όταν πεινάς και δεν θα έχεις τίποτα.
    Έχει σημασία αν το νόμισμα σου είναι ευρώ η δραχμή.
    Αυτός είναι ο στόχος των Συνωμοτών, ευρώ η δραχμή η, η υποδούλωση της χώρας μας με την συμφωνία παράδοσης,που ήδη έχουν κάνει, οι προδότες που μας κυβερνούν.
    Και το μόνο που μένει είναι να εκτελέσουν ότι συνωμοτικά υπέγραψαν ερήμην του Ελληνικού λαού.
    Πότε θα αντιδράσουμε επιτέλους πριν την καταστροφή.
    Πάντα μετά,κατόπιν εορτής των δοσίλογων-αρπακτικών [ε]λληνόμορφωνκακοποιών,και βιαστών του Ελληνικού Συντάγματος.
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μας φταιει η ρωσια για τα χαλια μας, μονοι μας τους ψηφιζαμε και πανηγυριζαμε για το θριαμβο, για την αλλαγη, την απαλλαγη, τη καθαρση, τον εκσυγχρονισμο, την επανιδρυση και τα λεφτα που υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Xρήστο Βούλγαρη

    >Υπαρχει καμια εγγυηση οτι μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα το νεο εθνικο διαστημα δεν θα εχει την ιδια αξια με το Γερμανικο μαρκο το 1930?<

    Όχι μόνον εγγύηση δεν υπάρχει, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί. Τότε θα βγουν κερδισμένοι όσοι έχουν € στο εξωτερικό, διότι θα αγοράζουν τσάμπα τα πάντα στην Ελλάδα.(*) Το ίδιο έγινε με την νομενκλατούρα του ΚΚΕΣΣΔ, οι οποίοι είχαν $ στην Ελβετία και μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, αγόραζαν τα πάντα στην Ρωσσία για κομμάτι ψωμί κι έγιναν η άρχουσα τάξη. Ακίνητα, επιχειρήσεις, τα πάντα.

    @ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ

    Το πρόβλημα είναι να μην φτάσουμε εκεί που έφτασε η Αργεντινή πριν τον Νέστορα Κίρχνερ, οπότε το πλήθος ξεχύθηκε στους δρόμους και λεηλατούσε μαγαζιά και σπίτια. Βέβαια, αν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση και αυτά δεν μπορούν να τα λάβουν οι σήμερον κυβερνώντες, διότι, όπως σωστά λες, άλλος είναι ο στόχος των, εκεί θα καταλήξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.