16/2/12

Εικαστική εκδήλωση με θέμα τη ζωγραφική του Γιώργου Σκύθου, στο άρτ-καφέ " ΚΙΜΩΛΙΑ", οδός Υπερείδου 5, Πλάκα


Η πολύχρωμη κορνίζα της ΚΙΜΩΛΙΑΣ φιλοξενεί τον Γιώργο Σκύθο (20/2 - 4/3)
Με ιδιαίτερη χαρά, η ΚΙΜΩΛΙΑ σας παρουσιάζει αγαπημένα έργα του ζωγράφου Γιώργου Σκύθου! Με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, εγκαινιάζουμε τις εκθέσεις ζωγραφικής στο χώρο μας και σας καλούμε να δείτε από κοντά τις δημιουργίες του Κου Σκύθου! Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου.
"Μικροί Ορίζοντες"
Χρώματα που σκορπούν ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα, συσχετίζουν ευδιάκριτα μοτίβα, πυκνούς πυρήνες με διάφανες, άυλες φόρμες. Πόλεις και τοπία με καράβια και αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονται με ταχύτητα, αφήνουν την αίσθηση, την ατμόσφαιρα αλλά και την ανάμνηση που απορρέει από αυτή. Η αντίστιξη μπλέκει εικόνες με αντιθέσεις και δημιουργεί έτσι μια λυρική μελωδία.

Βιογραφικό: Ο ζωγράφος Γιώργος Σκύθος σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας, με δάσκαλο τον Ν. Κεσσανλή. Δέχθηκε αρκετές επιρροές από τα μετεξπρεσσιονιστικά ιδιώματα και έγινε γνωστός για την χαρακτηριστική αφαιρετική γραφή των έργων του. Έχει κάνει έξι ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε μια πλειάδα ομαδικών συμμετοχών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.