20/2/12

Φιλελληνικός άνεμος....


 της Ελίνας Γαληνού
Απόσταση πνοής μας χωρίζει από τα άκρα, ή φτάσαμε κιόλας εκεί; Η γενική κατακραυγή των ευρωπαικών λαών για την σκληρή συμπεριφορά της Γερμανίας προς την Ελλάδα, το προσδιορίζει με σαφήνεια. Το σύνθημα "είμαστε όλοι Ελληνες", το επιβεβαιώνει, παραπέμποντας στον συγκεκριμένο συσχετισμό.

Οσοι βλέπουν και σκέφτονται ακόμα ελεύθερα, μπορούν να κρίνουν. Η να φοβούνται πως τους περιμένει μια παρόμοια τύχη με την δική μας. Αλλωστε, ο ευρωπαικός νότος είναι κι΄αυτός μπλεγμένος στο παιχνίδι της χρεωκοπίας. Υπάρχει όμως και ευρωπαικός Βορράς, που επαίρεται αυτή τη στιγμή για την υπεροχή του, παραβλέποντας μάλλον το τσουνάμι αρνητικών αξιολογήσεων που επανέρχονται κάθε τόσο, για τις τράπεζες-πυλώνες της ΕΚΤ...Η λογική του χρήματος όμως, που με τόση ζέση υπηρετούν, δεν χαρίζεται σε κανέναν...
Η Γερμανία κουνάει το δάχτυλο προς την Ελλάδα, θυμίζοντας εποχές που όλοι οι ευρωπαικοί λαοί προσπάθησαν επί δεκαετίες να ξεχάσουν. Επιτέλους, είναι ν΄απορεί κανείς, πώς σε μια χώρα που φημίζεται για το εκπαιδευτικό της σύστημα, εμφανίζονται χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε απάνθρωπες μεθόδους προ πολλού καταδικασμένες. Διότι άλλο πειθαρχία ή τάξη και άλλο βαρβαρότητα. Και αυτή τη στιγμή, οι καταστάσεις μιλάνε τόσο ηχηρά από μόνες τους, που μερικά πράγματα δεν χρειάζονται κάν σχολιασμό. Θα ξαναφέρουμε τον βούρδουλα για να πείσουμε τους σκλάβους να τραβάνε πιό δυνατό κουπί στις γαλέρες; Ελεος πια!
Αυτές τις ημέρες που σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ελλάδα, που οι τραγικές σκηνές της περασμένης Κυριακής έκαναν το γύρο του κόσμου, που ο ελληνικός λαός ατενίζει τον ουρανό της πατρίδας του με αγωνία, μια απορία πλανιέται και ζητά απάντηση. "Γιατί τόσο μανιώδης επίθεση προς την Ελλάδα;". Οι τετριμμένες αιτιολογίες για την περίφημη "πειθαρχία που θα μειώσει τα ελλείμματα", ή για την "ανεπαρκή αξιοπιστία μας" προ του νέου δανεισμού, φαίνονται πια αδύναμες. Την αποτυχία των διαδοχικών αποφάσεων για το Ελληνικό Ζήτημα, την αντιλαμβάνεται πια και ο τελευταίος ευρωπαίος πολίτης...Κανένα μα κανένα από τα προγράμματα που μας έδωσαν ως τώρα, δεν προορίζεται για να βγεί, ενώ σε κάθε υποχώρηση που κάνουμε εμείς, οι απέναντι απαντούν με νέες πιέσεις.
Και έτσι, φτάσαμε ως εδώ, με το PSI να πλησιάζει στο τέλος του και την νέα δανειακή σύμβαση ψηφισμένη με όλες τις ανθρωποθυσίες που συνεπάγεται, το πολιτικό μας τοπίο εν διαλύσει, και τη δημοκρατία μας να ψυχορραγεί. "Ας εγκαταλείψουν οι Ελληνες τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες, γιατί τους κάνουν ζημιά..." αποφαίνονται οι "προοδευτικοί Γερμανοί", βγάζοντας από τα ρούχα του και τον πλέον αδιάφορο. Ξεσηκώνονται υπέρ των Ελλήνων όλο και περισσότεροι κι΄αναρωτιούνται "Πού το πάτε επιτέλους, δεν βλέπετε πώς με τις μεθόδους που ακολουθείτε, καταστρέφετε αυτή τη χώρα;" . Ολοι πια το κατάλαβαν. Μόνο το Βερολίνο, αρνείται να το παραδεχτεί και επιμένει σε μια μέθοδο που θ΄αφανίσει έναν ολόκληρο λαό μαζί με την περιουσία ενός κράτους;
Λέτε ν΄αποφάσισαν ξαφνικά να διαλύσουν την Ευρωπαική Ενωση, οι ίδιοι οι ταγοί της; Η συμβαίνει τίποτα άλλο, που καιρό τώρα εξυφαίνεται σαν τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις των περιβόητων εκείνων θαλάμων αερίων...Ο,τι και να είναι πάντως, όλο και ενισχύεται η πιθανότητα ότι μέσα από την περιπέτεια της Ελλάδας, θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Και ίσως έτσι επαληθευτεί η ρομαντική πρόβλεψη του συγγραφέα Μάρκ Μαζάουερ, κατά την οποία "η Ελλάδα θα δείξει πάλι τους νέους δρόμους της εποχής μας...". Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτό δεν θα γίνει όταν δεν θα έχει  μείνει τίποτα όρθιο σ΄ολόκληρη την Ευρώπη...

12 σχόλια:

  1. Θα απαντησω μονο με το τι γραφτηκε στο διαδικτυο (face) και ο νοων νοειτω

    "We are all Greeks!" ("Είμαστε όλοι Έλληνες!")- Αυτό που "αιώνες ήθελαν οι "Ιερές Συμμαχίες να αποφύ
    @@@@@.com
    Like · Unfollow Post · Share · 53 minutes ago
    ------------------------------------
    sterg. Εγω δεν συμφωνω να θεωρουμαι "ελληνας" αυτο το διαστημα αναμεσα σε μη τιμωρημενα λαμογια.Μονο ντροπη μου προκαλει αυτο το διαστημα αυτος ο τιτλος.
    19 minutes ago · Like · 1
    --------------------------------------
    sterg. και τα λαμογια ειναι αμετρητα εδω και σαν την Λερναια Υδρα,δεν αλλαζει ευκολα αυτο αλλα να μη μας φταινε οι ξενοι που μιλανε για "μια ελιτ που δεν θελει να πληρωσει φορο".Εγω συμπληρωνω οτι το χρημα αυτης της παναθλιας "ελιτ" ειναι ΜΑΥΡΟ-ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ
    15 minutes ago · Like · 1
    ------------------------------------
    @@@@@@@@ ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΟΥ.. ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.. ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
    13 minutes ago · Like
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Ελίνα Γαληνού.
    Δεν είδα πουθενά αναφορά,από {blogs,]στο πιθανότερο,που θα προκύψει,σενάριο-πραγματικότητα.
    Όλοι ξέρουν η αισθάνονται ότι, οι δύο μεγαλύτερες συμμορίες κυβερνητών + Κωλοτούμπα φύρερ.
    Παραδίδουν πνεύμα, πολιτικό εννοώ.
    Στης εκλογές που έρχονται,και μάταια οι Αμερικανογερμανοί νταντάδες τους,προσπαθούν να της αναβάλουν,{ο χρόνος είναι χρήμα].
    Τι λοιπόν δεν αναφέρουν.
    Ότι η συμμορία ψυχορραγεί.
    Πότε το θηρίο είναι επικίνδυνο.
    Όταν αντιλαμβάνεται ότι πεθαίνει.
    Φοβάμαι ότι η ικανότητα τους,διαίρει και βασίλευε.
    Θα προσπαθήσει να στρέψει το μίσος μεταξύ εναπομεινάντων {ηλιθίων] οπαδών τους.
    Που σημαίνει ότι πάμε για εμφύλιο.
    Αυτό το τρομακτικό σενάριο,φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε,μακάρι να βγω ψεύτης.
    Αλλά αυτή η συμμορία , δεν το έχει σε τίποτα,αν δει ότι την συμφέρει,θα το κάνει,γιατί γνωρίζει ότι τα πρόβατα παρασύρονται,και είναι πού εύκολο να ζήσουμε παλαιοτέρων χρόνων ,τραγικά συμβάντα.
    Τι μένει να κάνουμε,όλοι μας.
    Νομίζω ότι, πρέπει να το λέμε συχνά,σε κάθε ευκαιρία,ΌΤΙ.
    Εχθρός δεν είναι ο γείτονας μας.
    Εχθρός ύπουλος και βρόμικος,είναι οι Υπεύθυνοι πολιτικοί μας, κυβερνητικοί Ληστοσυμμορίτες και μόνο.-
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέβομαι τους προβληματισμούς σας.
    Ομως, το θέμα των ξένων προς εμάς είναι το ένα πρόβλημα και τα του οίκου μας, άλλο.
    Το δεύτερο το ξέρουμε.
    Τα θύματα (και στις δύο περιπτώσεις) είναι εκείνοι που μονίμως τους τα φορτώνουν όλα στις πλάτες τους (ακριβώς επειδή είναι έντιμοι και φοβούνται τις συνέπειες της παρανομίας!!
    Αλλά εδώ το θέμα είναι η συνταγή "σωτηρίας" και γι΄αυτό εξανίστανται οι άλλοι λαοί, γιατί φοβούνται ότι θα έρθει κάποια στιγμή και η δική τους σειρά.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Le Soir: Τα ελληνικά σκάνδαλα έχουν γερμανικό άρωμα
    Τη στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας καυτηριάζει η βελγική εφημερίδα Le Soir.

    Με τίτλο «Σκάνδαλο από αυτούς που δίνουν μαθήματα», η εφημερίδα επισημαίνει ότι η παραίτηση του γερμανού προέδρου Κρίστιαν Βουλφ θα έπρεπε να προκαλέσει προβληματισμό σε όσους δίνουν μαθήματα καλής διακυβέρνησης στην Ευρώπη προς όλους και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

    «Οι Γερμανοί δεν είναι οι μόνοι ιεροκήρυκες. Εδώ και καιρό, η ομάδα του «Τριπλού Α» -με τηΦινλανδία, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο- πρεσβεύουν την αρετή στην υπόλοιπηευρωζώνη. Ο αγνός Βορράς απέναντι στον απατεώνα Νότο: δεν απέχουμε και πολύ από την πιο διαστρεβλωμένη καρικατούρα», τονίζει η εφημερίδα.

    Ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα είναι «δακτυλοδεικτούμενη για τις πρακτικές διαφθοράς». Ωστόσο, υπενθυμίζει ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στη χώρα μας αφορούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens, μια υπόθεση που ζημίωσε κατά τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ τους Έλληνες φορολογούμενους.

    Λίγα χρόνια πριν, οι γερμανικές εταιρείες HDW και Ferrostaal είχαν ανακατευτεί σε ένα άλλο μέγα-σκάνδαλο διαφθοράς, που αφορούσε αυτή τη φορά την αγορά υποβρυχίων, αναφέρει.

    «Πού έκανε αγορές η Ελλάδα;»

    Κι ενώ όλοι κατηγορούν την Ελλάδα ότι «ζούσε πέρα από τις δυνάμεις της», η Le Soir θέτει το απλό ερώτημα: «Πού έκανε η Ελλάδα τις αγορές της;». Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατασκευάστηκε από κοινοπραξία υπό τον έλεγχο της γερμανικής Hochtief Aktiengesselschaft με κόστος 2,25 δισ. ευρώ, ενώ τα περασμένα χρόνια υπήρχαν εξαγωγές της Γερμανίας προς τη χώρα μας «χωρίς ενδοιασμούς».
    ...Άλλωστε, το Βερολίνο πρώτο απ' όλους επέτρεψε την παραβίαση του Συμφώνου Σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιndependent : Ευρωπαϊκά κράτη πίεζαν την Ελλάδα να αγοράσει εξοπλισμούς που δεν μπορούσε να πληρώσει
    «Γαλλία και Γερμανία ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας»
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34835&Itemid=15
    ______________________________________________________________________

    BBC: Πότε περπατήσατε τελευταία στην Αθήνα, κ. Γιούνκερ;

    Ο τζόγος
    ...Σύμφωνα με το BBC ο τζόγος είναι ο εξής: οι Ευρωπαίοι αγνοούν την πραγματικότητα και ζητούν περισσότερη λιτότητα. Ο δημόσιος τομέας πρέπει να μειωθεί κατά 150.000 υπαλλήλους μέχρι το 2015, ενώ ο κατώτατος μισθός μειώθηκε κατά 22%. Οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ περικόπτονται κατά 12%.

    Ταπεινωτική συμφωνία
    ...Με αναφορά στα προβλήματα που οδήγησαν στην άκρη του γκρεμού, ο συντάκτης του δημοσιεύματος επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι ζητούν από την Ελλάδα μια συμφωνία εξευτελισμού και ταπείνωσης, ενώ προτείνουν το διορισμό Επιτρόπου. Οι πολιτικοί αρχηγοί υποχρεώθηκαν σε έγγραφες εγγυήσεις ενώ ορισμένοι ζητούν αναβολή των εκλογών.

    ...Το μεγάλο ερώτημα αφορά το εάν η Ελλάδα με αυτά τα μέτρα μπορεί να μειώσει το χρέος της στο 120% μέχρι το 2020. Πιθανόν θα χρειαστεί μια νέα βοήθεια από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

    http://www.newscode.gr/media/story/69253/bbc-pote-perpathsate-teleytaia-sthn-athhna-k-gioynker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κρίστοφ Λάιτλ στο
    Profile : "Η Ελλάδα να πουλήσει νησιά και μάλιστα στην γειτονική Τουρκία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο συντάκτης εξωτερικής πολιτικής του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΡΑ) Εμάνουελ Ρίνγκχοφερ.

    ...Ο συντάκτης του ΑΡΑ, παραθέτοντας πολλά ιστορικά στοιχεία, αναφέρεται στην ανάλυσή του, στα εγκλήματα και τις θηριωδίες των Γερμανών ναζιστών κατακτητών -- στις τάξεις των οποίων βρίσκονταν, όπως σημειώνει, και Αυστριακοί -- κατά του ελληνικού πληθυσμού και στη μη καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία στην Ελλάδα, όπως και στις χιλιάδες προσφυγές ιδιωτών που εκκρεμούν σε δικαστήρια κατά του γερμανικού κράτους.

    Μεταξύ άλλων επισημαίνει, πως στη διάρκεια της γερμανοναζιστικής κατοχής, 130.000 Ελληνες άμαχοι δολοφονήθηκαν από τους ναζί στη διάρκεια μαζικών σφαγών, εκτελέσεων, "αντίποινων" και άλλων εγκλημάτων, 70.000 Ελληνες Εβραίοι μεταφέρθηκαν και εξοντώθηκαν σε ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ πάνω από 300.000 Ελληνες βρήκαν το θάνατο από πείνα και κρύο το χειμώνα του 1942-1943, καθώς οι κατακτητές είχαν κατασχέσει τρόφιμα και καύσιμα, μετά και τη λεηλασία των ελληνικών αποθεμάτων χρυσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ελινα
    "Τα θύματα (και στις δύο περιπτώσεις) είναι εκείνοι που μονίμως τους τα φορτώνουν όλα στις πλάτες τους (ακριβώς επειδή είναι έντιμοι και φοβούνται τις συνέπειες της παρανομίας!! "
    Για τα θυματα συμφωνω αλλα για την φραση σου οτι "καποιοι ειναι εντιμοι γιατι φοβουνται τις συνεπειες της παρανομιας" αυτη ειναι ισως η δικη σου θεση αλλα οχι η δικη μου.Η εντιμοτητα δεν πηγαζει απο καποιον φοβο οπως αναφερεσαι αλλα απο κατι πολυ μεγαλυτερο και ειναι θεση ζωης με μεγαλο background δυσκολοερμηνευτο σε πολλους ισως.Τεραστια η διαφορα στο θεμα αυτο που μαλλον δεν εχεις αντιληφθει.Ξαναδεστο το θεμα.
    @Georgia
    Ενω συμφωνω σε αυτα που εγραψες πρεπει και εσυ να αντιληφθεις μια λεπτομερεια.Οτι δηλαδη ενω αυτος που τοποθετησε την φακα για ποντικους δεν ειναι και τοσο αγαθων προθεσεων η δικη μας συμμετοχη ητανε αυτη που ολοκληρωσε το παιχνιδι αυτο.και αυτη η δικη μας συμμετοχη ητανε η κινηση του ποντικου που δαγκωσε το τυρακι που ειχε η φακα.Αυτο το δαγκωμα του τυριου αφορα μερικες εκατονταδες χιλιαδες συν-ελληνες που συμμετειχαν ετσι στο να πιασει η φακα και μερικα εκατομμυρια αλλους ,αλλα αθωους,Ελληνες.Με τον ποντικο αυτο τι κανωμε? Τιποτα μεχρι στιγμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η stergείπε...
    Αυτή η λεπτομέρεια Στέργκ εγκαθιστά την παγκόσμια χούντα και υποθηκευει τη χώρα εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα της συλλογικής τιμωρίας και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
    Μάλιστα μάλιστα θα μπεί και στο Σύνταγμα γιατί οι ΕΘΝΙΚΟ-ΦΟΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ.
    Θα προτιμούσα να μην αντιλαμβάνομαι αυτά που συμβαίνουν.
    Για την τιμιότητα ως στάση ζωής και όχι εξαναγκασμού συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Στέργιε
    Εγραψα "κάποιοι είναι έντιμοι ΚΑΙ φοβούνται τις συνέπειες της παρανομίας."
    Οχι είναι έντιμοι ΓΙΑΤΙ, όπως μου γράφεις.
    Συμφωνώ ότι η εντιμότητα είναι στάση ζωής, διότι υποτίθεται ότι σ΄αυτήν πιστεύεις και γι΄αυτό την ακολουθείς.
    Υπάρχουν όμως και αυτοί που απλώς πειθαρχούν στους νόμους όχι επειδή τους πιστεύουν, αλλά επειδή φοβούνται να εμπλακούν στις συνέπειες της παρανομίας.
    Η πρώτη περίπτωση αφορά τον αυτοέλεγχος του ατόμου μέσω της συνείδησής του ενώ η δεύτερη, τον δι΄εξωτερικής επιβολής έλεγχο.
    Βεβαίως έχουν τεράστια διαφορά, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι πολυνοιάζει τις εξουσίες που απλώς θέλουν να σκύβουν οι μάζες το κεφάλι...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Στέργ
    "Με τον ποντικό αυτό τι κάνουμε";
    Ε όχι και τίποτα. Τώρα ψάχνουν να του βρούνε άλλες κατηγορίες τυριών για να αλλάξει τη γεύση του από τα... ντόπια.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Georgia μην ανησυχείς. Από αύριο, οι κερδοσκόποι θα έχουνε Πάσχα ενώ εμείς, μακρά Σαρακοστή.
    Η Ελλάδα σε άλλη μια "ιστορική" συμφωνία, σώθηκε ως οικονομικό μέγεθος υποθηκεύσιμο. Τίποτα άλλο.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ελινα
    Καλη η διευκρινηση σου γιατι ητανε φαινομενικα αμφιλεγομενη
    @Georgia
    "εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα της συλλογικής τιμωρίας και των στρατοπέδων συγκέντρωσης"
    Οπου μας παιρνει ειμαστε συλλογικα "ηρωες" και οπου δεν μας παιρνει ζηταμε να ξεχωριζουν οι ξενοι τους μεν απο τους δε.Αυτο δεν μπορει να γινει διοτι αυτο ητανε δικη μας υποχρεωση να το εχωμε κανει εδω και 25-30 τουλαχιστον χρονια,αλλα εμεις τι καναμε αυτο το διαστημα???αντε να μη αρχισω παλι να βριζω για το τι καναμε.Αυτος ειναι ο "ποντικος" που δεν μπορει να τον ξεχωρησεις απο την υπολοιπη φαρα του.Και ετσι φτασαμε στην ομαδικη πληρωμη.
    ΥΓ. εν πασει περιπτωσει τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα λεμε και η υποθεση εχει βαθος.Αντε να σου δωσω και μερικα ερεθισματα,μερικα ομως γιατι τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα.Παρε και...διαβαζε να σου μπουνε και αλλοι ψυλλοι στα αυτια και να μη μπορεις να κοιμηθεις (για αυτο δεν σας τα γραφω ολα ,γιατι μετα δεν θα κοιμαστε)=

    Stergios Triantafyllou
    1:39 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)
    προς @@@@@@@
    Η Ελλάδα στο έλεος του πιο επικίνδυνου τραπεζίτη στον κόσμο
    http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=38&artid=107530

    Josef Ackermann feted by American Jewish Committee http://www.deutsche-bank.de/presse/en/content/press_releases_2007_3721.htm

    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/702--josef-ackermann.html

    Josef Ackermann http://people.forbes.com/profile/josef-ackermann/26069

    http://www.realjewnews.com/?p=216
    Bilderberg Group - A Jewish Who’s Who!Here Are The Real Players Attending & They Are Jewish Bankers:
    Full List Here

    Ben Shalom Bernanke: Chairman of the privately held US Federal Reserve Bank.
    James Wolfensohn: International Jewish financier. Chairman of Wolfensohn & Company Investments. A former World Bank President, this Jew has more than 140 employees and offices in London, Tokyo and Moscow. Wolfensohn also has a banking partnership with Fuji Bank of Japan and Jacob Rothschild of Britain.

    Robert Zoellick: Chairman of the US World Bank Group a covert subsidiary of the Rothschild run International Monetary Fund.

    Josef Ackermann: Chairman of the Executive Committee ofDeutsche Bank AG of Zurich Switzerland. Ackermann is a Rothschild partner in white collar crime.

    Kenneth Jacobs: Deputy Chairman Head of Lazard Bank North America. Lazard Bank, a Rothschild associate bank, operates in 39 cities throughout North America, Europe, Australia, Asia, and South America.

    David Rockefeller: Owner of Chase Manhattan Bank. Former Chairman of the Council on Foreign Relations & Founder of the Trilateral Commission. Though not a Jew, Rockefeller is a Rothschild stooge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.