15/2/12

Ερανος της ΟΕΛΜΕΚ για τους μαθητές στην Ελλάδα .Δέκα ευρώ από το μισθό Μαρτίου των εκπαιδευτικών

Ερανος της ΟΕΛΜΕΚ για τους μαθητές στην Ελλάδα
''Η συνεισφορά μας αυτή είναι μια μικρή ανταπόδοση σε όσα είχε και έχει προσφέρει η Ελλάδα στους Κύπριους εκπαιδευτικούς και στο Κυπριακό Εκπαιδευτικό Σύστημα. Είναι ένα οφειλόμενο χρέος'',
Η ΟΕΛΜΕΚ θα πραγματοποιήσει έρανο για τους άπορους μαθητές και μαθήτριες της Ελλάδας και θα προχωρήσει στην αποκοπή δέκα ευρώ από το μισθό των εκπαιδευτικών Μέσης, για το μήνα Μάρτιο 2012.

Σε ανακοίνωσή της, η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει ότι, διαπιστώνοντας ότι πολλοί μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων σχολείων της Ελλάδας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται και να λιποθυμούν εντός των σχολικών μονάδων και ανταποκρινόμενη στην απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, αποφάσισε όπως προχωρήσει στην αποκοπή δέκα ευρώ από το μισθό των εκπαιδευτικών Μέσης για το μήνα Μάρτιο 2012, δίνοντας με αυτό τον τρόπο πρώτοι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες το παράδειγμα να συνεισφέρουμε συνολικά ένα σημαντικό ποσό.

Οπως σημειώνει η ΟΕΛΜΕΚ, οι καθηγητές θα συνεισφέρουν το ποσό των εξήντα χιλιάδων ευρώ στον παγκύπριο έρανο, για τα παιδιά της Ελλάδας, προσθέτοντας πως το ποσό αυτό θα παραδοθεί στον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο.

Καλεί τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των Δημόσιων Σχολείων να βοηθήσουν την προσπάθεια για την πραγματοποίηση του παγκύπριου εράνου ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημόσιων Σχολείων.

Επίσης, καλεί τον κυπριακό λαό να συμβάλει είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημά του στην προσπάθεια να στηριχθούν οικονομικά τα παιδιά του ελληνικού λαού.

''Η συνεισφορά μας αυτή είναι μια μικρή ανταπόδοση σε όσα είχε και έχει προσφέρει η Ελλάδα στους Κύπριους εκπαιδευτικούς και στο Κυπριακό Εκπαιδευτικό Σύστημα. Είναι ένα οφειλόμενο χρέος'', καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.