20/2/12

Πρόσκληση: Παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ηλιάδη "Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η Σύγχρονη ΜΙΤ"

Είσοδος Ελεύθερη

15 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι στην Αθήνα και να παρευρεθώ στην τόσο ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

    Το νέο δίτομο Έργο του κ. Μάνου Ηλιάδη θα το αγοράσω από τον ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ και θα το προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα βιβλία του ιδίου εξαίρετου στρατιωτικού αναλυτή.

    Διάβασα ένα άρθρο του στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και χάρηκα διότι έτσι αποκτά πάλι ενδιαφέρον το περιοδικό.

    Διότι έχω κουραστεί να παρακολουθώ τους διάφορους εκδότες να "εκστρατεύουν" με σημαντικά άρθρα στα έντυπά τους και όταν πάρουν ότι ήθελαν και ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, να σταματούν τον "αγώνα"!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυμένη
    κρίμα, γιατί η εκδήλωση της Δευτέρας, στην οποία μιλούν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι για ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι μια ευκαιρία για να γνωριστούμε οι φίλοι του ιστολογίου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό έξω όμως απο το πλαίσιο τέτοιων εκδηλώσεων γιατί θα ακουστούν πολλά "γαλλικά".

    Αυτες οι εκδηλώσεις λείπουν απο την επαρχία καλή επιτυχία κα ισε αυτη την παρουσίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότιμε κ. Skal,

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή Σας.

    Άκουσα στο βίντεο την παρουσίαση του Έργου του κ. Ηλιάδη στην Καλαμάτα.

    Μερικά από όσα ελέχθησαν εκεί, επαληθεύτηκαν σε λίγες μόνο μέρες αργότερα, όταν η Τουρκία διέκοψε την παροχή φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

    Θα γνωριστούμε και θα είναι τιμή μου να γνωρίσω τόσον Εσάς όσον και τους άξιους Συνεργάτες Σας.

    Εύχομαι και πάλι Καλή Επιτυχία στην παρουσίαση του αξιόλογου Έργου του κ. Ηλιάδη.

    Με τιμή

    Ευμένης Καρδιανός

    Υ.Γ. Πρέπει να αλλάξω το call sign Οικολογία-Γαία που μάλλον δεν μου πηγαίνει ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διάδοση των ναρκωτικών στην Γερμανία έχει φτάσει σε απελπιστικό σημείο. "Greece's Model Mayor
    Reform Hero Takes on Corruption in Thessaloniki" (http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,815289,00.html" . Ναι μην αναρωτιέστε όταν αναφέρεται σε Δήμορχο πρότυπο που πολεμάει ως άλλος Ζουμμπερμαν την διαφθορά εννοεί τον φανταστικό δήμαρχο της Θεσσαλονίκης ............ Είπαμε χρωστάμε της Μιχαλούς δεν φαλήρισε και η νοημοσύνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παπούλιας: «Δεν ανέχομαι κανένα κ.Σόϊμπλε να λοιδορεί τη χώρα μου»

    Σφοδρή και προσωπική επίθεση στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. «Ποιος είναι ο κύριος αυτός;» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον Γερμανό υπουργό!
    «Δεν ανέχομαι κανένα κ.Σόϊμπλε να λοιδορεί τη χώρα μου.Ποιος είναι ο κΣόϊμπλε; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί και οι Φιλανδοί; Εμείς πάντα είχαμε το καθήκον και την ευκαιρία να υπερασπιζόμαστε όχι μονο τη δική μας ελευθερία,αλλά την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης».

    Αυτό ήταν το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε γεύμα που του παρέθεσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο ΥΕΘΑ!

    Ο κ.Παπούλιας δεν μάσησε τα λόγια του και είπε σκληρές αλήθειες .Η στάση των Ευρωπαίων έχει ξεπεράσει κάποια όρια και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.
    http://papaioannou.wordpress.com/2012/02/15/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA-%CF%83%CF%8C%CF%8A%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης φέρονται να εξετάζουν τρόπους να καθυστερήσει μέρος ή και το σύνολο του δεύτερου πακέτου στήριξης προς την Ελλάδας, αποφεύγοντας, ωστόσο, παράλληλα μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όπως είπαν την Τετάρτη ευρωπαϊκές πηγές στο Reuters.

    Η σχετική αναβολή θα μπορούσε να καλύψει την περίοδο έως τις εκλογές στην Ελλάδα που αναμένονται τον Απρίλιο, είπαν.

    «Υπάρχουν προτάσεις να καθυστερήσει το ελληνικό πακέτο ή να σπάσει, προκειμένου να αποφευχθεί μια άμεση χρεοκοπία, αλλά χωρίς να υπάρχει δέσμευση για όλο το πακέτο», είπε στο Reuters αξιωματούχος με γνώση των προπαρασκευαστικών συνομιλιών για την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης."

    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @skal
    κε Καλεντερίδη, σας ευχαριστώ (άλλωστε έχω και ανά χείρας πρόσκληση) και θα παραστώ, αφού και το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και επειδή με ορισμένους από τους ομιλητές, έχω και παλαιόθεν συνεργασία και εκατέρωθεν αμοιβαία εκτίμηση.
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παύλε
    επιτέλους θα τα πούμε κι από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @skal
    Φυσικά(αλλά εκτός του δικού μου θεματικού "γηπέδου", οπότε θα είμαι...παρατηρητής)
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ το έχω το βιβλίο ήδη, αλλά θα έρθω οπωσδήποτε.
    Με το καλό, άντε και η δεύτερη έκδοση.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Agapite Skal epeidis vriskomai makria apo tin Ellada sto Eksoteriko autin tin stigmin tha ithela an einai dinaton kai an ginaite na einai magnitofonimeni i me Video i parousiasi. Nomizo to eixate kanei kai me tin kalamata i Pylos tv an den kano lathos. Alli mia fora sas evxaristo kai zito sygnomi an akougomai agenis. Dipsame kai emeis gia enimerosi. Ellinas tou Eksoterikou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Agapite Skal epeidis vriskomai makria apo tin Ellada sto Eksoteriko autin tin stigmin tha ithela an einai dinaton kai an ginaite na einai magnitofonimeni i me Video i parousiasi. Nomizo to eixate kanei kai me stin kalamata i Pylos tv an den kano lathos. Alli mia fora sas evxaristo kai zito sygnomi an akougomai agenis. Dipsame kai emeis gia enimerosi. Ellinas tou Eksoterikou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Leaders of the euro area’s wealthier nations are increasingly raising a provocative question: Might the common currency now be strong enough to end the bailout agony and let Greece go?
    The short answer is no. In fact, the euro area is probably more vulnerable to a Greek disaster than ever.
    Bloomberg . By the Editors Feb 20, 2012 2:01 AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρασκευή, Φεβρουάριος 03, 2012
    ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑΖΟΥΝ DOMAIN ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

    Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
    Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
    Τι σημαινει αυτο;;;
    Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
    ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
    Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδω http://www.bbc.co.uk/news/technology-16852920
    ΠΡΕΖΑ TV
    3-2-2012
    Αναρτήθηκε από ΠΡΕΖΑ TV στις 2:04 μμ
    http://prezatv.blogspot.com/2012/02/blogs-google-domain.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.