19/2/12

Έρευνα ψυχιάτρων: Συμπεριφορές που χρήζουν πιθανότατα «θεραπείας» εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί

Συμπεριφορές που χρήζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα «θεραπείας», εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί που αποτέλεσαν ερευνητικό πεδίο και αντικείμενο επιστημονικής μελέτης ψυχιάτρων.
Η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση εξετάστηκε από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας και σύμφωνα με την γνωμάτευση το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει, οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους.
http://www.skai.gr

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ:

    "Οι πολιτικοί μας παρουσιάζονται αναποτελεσματικοί, παρόλο που είναι ευφυείς και μορφωμένοι διότι χαρακτηρίζονται από διγλωσσία, αλαζονεία και εξωπραγματική θεώρηση της πραγματικότητας» είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, για να συμπληρώσει ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος που συμμετείχε στη συζήτηση ότι «οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τη διγλωσσία για να αποκομίσουν ψήφους». Ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές η αλήθεια αποκρύπτεται, είπε ο κ. Ασημακόπουλος και γίνεται επιλεκτική θεώρηση της πραγματικότητας.

    ...«Νοσηρή κατάσταση και χειρότερη ύβρις για έναν πολιτικό είναι να τον χαρακτηρίζει αλαζονεία, διότι τότε παύει να είναι σεμνός και είναι αντιδημοκρατικός, δεν σέβεται νόμους, παρανομεί και καταντά επικίνδυνος για το συμφέρον του κόσμου» τόνισε ο κ. Αλεξανδρόπουλος.

    ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

    ...«'Αλλο πράγμα να κριτικάρεις την πολιτική και τους πολιτικούς και άλλο να τους απαξιώνεις. Αυτό είναι επικίνδυνο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να βοηθηθεί το πολιτικό σύστημα για να σταθεί στα πόδια του.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ
    ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ".

    ΑΠΟΡΙΑ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι απλά ψυχοπαθείς, αλλά ψυχοπαθείς προδότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν οι Έλληνες πολιτικοί εμφανίζουν συμπεριφορές που χρήζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα «θεραπείας» από ψυχιάτρους, τότε τι θα πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι οπως τα καταφεραμε δηλαδη στο τρανο μας Οθωμανο-Σοβιετ, ευτυχως που υπαρχει και η προοπτικη να μας συμβουλεψουν ΕΕ τεχνοκρατες. Ευτυχως!

    - Σ. Μανος, "Ιερές αγελάδες"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.post&id=11682
    - Χ. Γιανναρας, "H λογική της αυτοάμυνας"
    http://www.antibaro.gr/node/3783

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.