11/2/12

Έγκλημα πατριδοκτονίας με τέσσερις δράστες (Και Διακόσιους Πενήντα Συνεργούς;;;)

Σπήγκελ: « Φαρσοκωμωδία διάσωσης»
Του Μιχαήλ Στυλιανού
Ένας γκρίζος υπάλληλος της διεθνούς ολιγαρχίας του χρήματος σε ρόλο πρωθυπουργού και τέσσερις εμβληματικές φιγούρες του εκφυλισμού της πολιτικής ως εκπρόσωποι της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού κινούνται αυτές τις ώρες στο τελευταίο και θανάσιμο στάδιο εφαρμογής ξένου σχεδίου για τη κατάλυση του ελληνικού κράτους και την συντριβή της ελληνικής κοινωνίας.
Πίσω από αξιοθρήνητες θεατρινίστικες πόζες διαπραγματευτών με «τη Λερναία Ύδρα»  για …τις επικουρικές συντάξεις (που μόνο τον έμετο προκαλούν πλέον στο κοινό που απευθύνονται) επεξεργάζονται το επικοινωνιακό περιτύλιγμα  πράξεων παράδοσης μιας χώρας σε ξένη κυριαρχία. Πρόκειται για γεγονός χωρίς διεθνές προηγούμενο σε συνθήκες ειρήνης:
 Μεθοδεύουν την υπογραφή, κοινοβουλευτική υιοθέτηση και νομική κατοχύρωση -με το αδυσώπητο αγγλικό Δίκαιο- διεθνών συμβάσεων εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, λεηλασίας της εθνικής περιουσίας (με την υποθήκευσή της σε πρόσθετο συντριπτικό δανεισμό που είναι αδύνατο να εξοφληθεί στον αιώνα) και υπαγωγής των Ελλήνων σε κατάσταση  δουλοπαροίκων.
Συνυπογράφουν την ειλωτοποίηση ενός λαού, του οποίου η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, η αύξηση της θνησιμότητας και η μαζική μετανάστευση θα επιταχύνει  μια  προϋπάρχουσα  καμπύλη  αφανισμού, λόγω υπογεννητικότητας, δημογραφικής πρόσμιξης και εθνικής μετάλλαξης .
Διαμελισμός και διαρπαγή γεωγραφικών τμημάτων της επικράτειας προδιαγράφονται, από τη σεσημασμένη δράση «συμμαχικών» διπλωματικών και μυστικών υπηρεσιών, ως η συνέχεια στην εφαρμογή  αυτού του σχεδίου.
Μόνον αυτή την ανάγνωση -ξένου σχεδίου- επιδέχονται σειρά στοιχείων αλλά και ο πολεμικός πυρετός, ένα σκηνικό υστερίας που χαρακτήριζε το τελευταίο δεκαπενθήμερο τη δαιμονιώδη κινητοποίηση των δορυφόρων και των ενεργουμένων της Μέρκελ στην Ε.Ε., τον καταιγισμό δηλώσεων υπουργών και στελεχών της, τον καθημερινό βομβαρδισμό τελεσιγράφων, διακοινώσεων  και προθεσμιών  προς τους υποτελείς εντολοδόχους της στην Αθήνα, την συνάντησή της με τον Σαρκοζί  τη Δευτέρα, τις εκεί δηλώσεις τους, τη σημαδιακή φράση «δεν θα επιτρέψουμε τη χρεοκοπία της Ελλάδας» και τέλος την έκτακτη σύγκληση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τη Πέμπτη.
Αυτά σε συνδυασμό με τις 52 σελίδες στα αγγλικά του προγράμματος κοινωνικής εξαθλίωσης που τελεσιγραφικά επέδωσε η Τρόϊκα  τη τελευταία στιγμή -για μετάφραση και μελέτη με προθεσμία τριώρου- στους υποτακτικούς της στην Αθήνα.

΄Ηταν εξόφθαλμο ότι το 4ο Ράϊχ επείγεται και ανησυχεί. 
Επείγεται να αποσπάσει υπογραφές και δέσμευση κομμάτων και Βουλής, να καταφέρει άμεσο καίριο πλήγμα στις δυνατότητες αντίστασης ενός εξουθενωμένου λαού και γρήγορα να τον δέσει με διεθνείς συνθήκες, βρετανικό δίκαιο και ευρωπαϊκό δικαστήριο. Να ασφαλισθεί από τον κίνδυνο μιας  μεταδοτικής κατάρρευσης των ετοιμόρροπων ελληνικών τραπεζών -που θα πυροδοτούσε την ανατίναξη  του τραπεζικού συστήματος της  Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης- και  τότε μόνο, εκ του ασφαλούς, να τον οδηγήσει στη χρεοκοπία.
Πρέπει να είσαι τυφλός, ηλίθιος ή υποχείριο όταν από ηγετική θέση Έλληνας δεν βλέπεις τι διαπραγματευτικό όπλο υποδεικνύει για χρήση σου αυτή η
 -χαρακτηριστικά γερμανική- χονδροειδής αποκάλυψη νευρικότητας και ανησυχίας και μάλιστα με την ομολογία του φόβου: « Δεν θα επιτρέψουμε (τώρα) τη χρεοκοπία της Ελλάδος».  Τώρα, όταν για την Ελλάδα  το ρίσκο είναι μηδαμινό, αφού έτσι κι΄αλλοιώς το δίλημμα είναι ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη, που και οι δύο σημαίνουν το ίδιο: χρεοκοπία. Με μία διαφορά. Χρεοκοπία και φτώχεια και βάσανα, στη μία περίπτωση. Και χρεοκοπία, εξαθλίωση, λεηλασία και υποδούλωση χωρίς αύριο, στην άλλη.

Απλή ανάγνωση των ειδήσεων της Τετάρτης το επιβεβαίωνε:
1η είδηση:  Ο υπουργός Οικονομικών της Μέρκελ  Β. Σόϊμπλε δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα διατεθούν (στην Ελλάδα) μόνο 30 δις. ευρώ για τη διασφάλιση των τραπεζών που θα υποστούν το κούρεμα του χρέους. Η έγκριση των υπολοίπων 100 δις. για τη διάσωση της Ελλάδας δεν Θα τεθεί σε πρώτη φάση σε ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Είδηση των γερμανικών Φινάνσιαλ Τάϊμς, που σχολιάζουν: «΄Ετσι η Γερμανία κερδίζει χρόνο, είτε για να επιβάλει στο μεταξύ και άλλα μέτρα λιτότητας στην  Ελλάδα, είτε για να προετοιμάσει τη χρεοκοπία του ελληνικού κράτους.»
Αποκαλύπτεται εδώ ολοφάνερα, από τον ίδιο τον Σόϊμπλε, ποιο το μοναδικό κίνητρο της «βοήθειας» του δανείου των 130 δις.;  Και αναδύεται ολόγυμνη η αλήθεια για την διάταξη δυνάμεων στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» στην Αθήνα;
Από τη μία πλευρά οι δανειστές τραπεζίτες του Σόϊμπλε και από την άλλη η  υπόχρεη Ελλάδα, να εκπροσωπείται από τον μέχρι χθες υποδιοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τους αρχηγούς δύο μεγάλων κομμάτων  (και ενός αποκόμματος)  χρεωμένων με 250 εκατομμύρια στις ελληνικές τράπεζες, που ο Σόϊμπλε βιάζεται να προφυλάξει από κατάρρευση…
Παιχνίδι  για την Ελλάδα με σημαδεμένα χαρτιά, χαμένο εξ υπαρχής.
2η είδηση:  Το Γερμανικό περιοδικό Σπήγκελ δημοσιεύει το απόσπασμα της κοινής συνέντευξης Τύπου Μέρκελ- Σαρκοζί με την αναφορά στην ίδρυση «ειδικού ταμείου» στην Ε.Ε. για την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους. Από το δημοσιευόμενο απόσπασμα στα γερμανικά αποκαλύπτεται ότι στο Ταμείο  αυτό θα «κλειδώνεται»  όχι το νέο δάνειο -όπως παρερμηνεύθηκε στην Ελλάδα- αλλά  ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ( φόροι, δασμοί, ποσοστά κερδών σε επιχειρήσεις, εισπράξεις από ξεπούλημα, μελλοντικά έσοδα από εκμετάλλευση ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου κ.ο.κ.).
Από αυτά «ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ» θα καταβάλλονται χρεολύσια και τόκοι στους  δανειστές, «για την εξασφάλιση της εξόφλησής τους». Μόνο από ό, τι -και εάν- περισσέψει θα καλύπτονται μισθοί, συντάξεις, εκπαίδευση, νοσοκομεία, άμυνα και λοιπές πρωτογενείς δαπάνες.
 Το Ταμείο θα πληρώνει τους δανειστές  ακόμη και όταν αναβάλλονται, η καθυστερούν οι δόσεις του νέου δανείου προς την Ελλάδα. Η και αν σταματήσουν…Με άλλα λόγια από την Ελλάδα αφαιρείται  (με την υπογραφή και του Σαμαρά) η δυνατότητα παύσης πληρωμών -ακόμα κι’ αν «δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις»!
Αυτό το Ταμείο (που είναι η μετεμψύχωση του «Επιτρόπου» τον οποίο εφόνευσαν οι κραυγές των παπαγάλων του Μέγκα…)  προϋπήρχε στο γερμανικό  σχέδιο που υπέβαλε η Μέρκελ στο Ευρωγκρούπ ( το non paper που δημοσίευσαν οι Φινάνσιαλ Τάϊμς). Και θα περιλαμβάνεται  ως διάταξη στη νέα σύμβαση, για τη πληρωμή των δανειστών «κατά προτεραιότητα», «κατοχυρωμένη νομικά και κατά προτίμηση στο Σύνταγμα.»
Μέτρο που στερείται λογικής και νομιμότητας, αφού οι αποφάσεις που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα οδήγησαν σε οικονομική ύφεση» χαρακτήριζε αυτό  το Ταμείο ο  Γάλλος καθηγητής Ζαν-Μαρκ Ντανιέλ, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Λε Μόντ και πρόσθετε: «Κατά τη γνώμη μου επιστρέφουμε σε μια νοσηρή λογική που συνίσταται στο να υφαρπάξουμε από την Ελλάδα την οικονομική της κυριαρχία.
Αυτά είπε Γάλλος καθηγητής και η Μόντ. Ο κ. Σαμαράς τι λέει;  Οι βουλευτές της Ν.Δ., του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, του εθνικιστικού ΛΑΟΣ, της κ. Ντόρας (που αιφνιδίως κραυγάζει κατά της συμφωνίας) τι θα ψηφίσουν; ΄Εχουν για οδηγό στη κρίση τους και άλλες μαρτυρίες διεθνούς εγκυρότητας, από τη συγκομιδή μιας ημέρας:
--Ο Πωλ Κρούγκμαν, νομπελίστας, στους Τάϊμς της Ν.Υόρκης, με παράθεση διαγραμμάτων για την εξέλιξη της ύφεσης και του ισοζυγίου πληρωμών από την αρχή των μνημονιακών προγραμμάτων: «Το σημερινό σχέδιο της Τρόϊκας που ζητεί από την Ελλάδα να επιτύχει το 1914 πρωτογενές πλεόνασμα  4% (μετά την πληρωμή των τόκων του χρέους) προϋποθέτει μείωση των δημοσίων δαπανών κατά 70% από το επίπεδο του 2009, πράγμα ασύλληπτο. Της επιβάλλουν να πετύχει απίθανα επίπεδα λιτότητας, χωρίς προοπτική εξόδου από το τούνελ. Αυτό το σχέδιο δεν θα πετύχει.»
--Το Σπήγκελ, με άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση:
 «Φαρσοκωμωδία η επιχείρηση διάσωσης της ελληνικής οικονομίας!
 Τι είδους πακέτο διάσωσης είναι αυτό που οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση, εκτόξευση της ανεργίας, διόγκωση του χρέους και απομόνωση της χώρας και του τραπεζικού συστήματος από τις αγορές, χωρίς να δίνει την παραμικρή προοπτική βελτίωσης;»
Το Σπήγκελ καλεί ελληνική κυβέρνηση και τους  Μερκοζί σε έντιμη ομολογία πως απέτυχε η συνταγή σκληρής λιτότητας και πακέτων βοήθειας, και σε αποδοχή της χρεοκοπίας, γενικό κούρεμα του χρέους και εφαρμογή ενός είδους σχεδίου Μάρσαλ για την Ελλάδα.
Για την ολέθρια κατάληξη της μακάβριας «φαρσοκωμωδίας» του κομματικού Τριωδίου προειδοποιούν καθημερινά και οι κορυφαίοι των Ελλήνων οικονομολόγων. Ο διεθνούς εμβέλειας καθηγητής κ. Γιάννης Βαρουφάκης, την Τρίτη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, χαρακτήριζε ΕΓΚΛΗΜΑ την αποδοχή του πακέτου και την επιψήφιση των συμβάσεων που εισάγει. Επισήμαινε ότι στάση πληρωμών θα συνεπήγετο πολύ σκληρές δοκιμασίες, αλλά η Ελλάδα θα τα έφερνε βόλτα. Τα περί δελτίου στο πετρέλαιο ( από την προπαγάνδα των αδελφών Καψή) είναι είπε ανοησίες, αφού οι εταιρείες έχουν δικά τους κεφάλαια. Και χωρίς την αποδοχή του πακέτου της καταστροφής η Ε.Κ.Τ. θα συνέχιζε να χρηματοδοτεί τις ελληνικές τράπεζες, ενώπιον του κινδύνου ανατίναξης του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος με την χρεοκοπία τους.
Υπέδειξε μάλιστα ότι εδώ βρίσκεται ισχυρότατο χαρτί, ικανό να ανατρέψει τους όρους της διαπραγμάτευσης, υπέρ της Ελλάδος - όπως άλλωστε από έτους επεσήμαιναν Αμερικανοί και άλλοι ξένοι καθηγητές.
Επισημάνσεις που φθάνουν μόνο στους  περιηγητές του Διαδικτύου και τους διαθέσιμους ακροατές «αιρετικών» εκπομπών. Στα ΜΜΕ της διαπλοκής και την ΕΡΤ του Κομισαρίου Επικρατείας η υπογραφή της συνθηκολόγησης είναι ο «μοναδικός δρόμος» για την αποφυγή της χρεοκοπίας και της «επιστροφής στην εποχή των σπηλαίων». Η παρουσίαση φορέων, στοιχείων και επιχειρημάτων με την αντίθετη άποψη είναι απαγορευμένη. Στη «δημοκρατία» Παπούλια- Συγκυβέρνησης-Τρόϊκας τα όρια ανάπτυξης της  εθνικής υπερασπιστικής γραμμής είναι οι ασπίδες των ΜΑΤ. 
Σε πείσμα ωστόσο της απόκρυψης, της διαστρέβλωσης και του φτηνιάρικου θεατρινισμού (με τους Βενιζέλο-Καρατζαφέρη να εξέχουν σε ανίερο διασυρμό της λέξης πατρίδα) ο λαός δεν ξεγελιέται, όπως αποκαλύπτουν και οι καμπύλες στους  δείκτες αλλεπάλληλων δημοσκοπήσεων –οσοδήποτε «πειραγμένων». ΄
Ο λαός έχει πλέον αντιληφθεί ότι η ψήφος και εντολή του έχει υποκλαπεί, το πολίτευμα έχει ανατραπεί με πειρατική επιχείρηση, ότι οι διαχειριζόμενοι τις τύχες του και την επιβίωση του ΄Εθνους είναι άψυχα όργανα υπέρτερων συμφερόντων. Συμφερόντων  που προφανώς διαθέτουν όπλα ( γνώση απορρήτων, υλικό και φακέλους) παραλυτικού εκβιασμού. Δεν χωρεί άλλη εξήγηση για την πολιτική και ηθική αυτοκτονία τουλάχιστον ενός των πολιτικών αρχηγών με τη συνέργεια στη  εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας της χώρας.
΄Οτι περί σχεδίου -ξένου σχεδίου- πρόκειται- για τον εξανδραποδισμό και αφανισμό των Ελλήνων και την άλωση του προνομιακού γεωγραφικού χώρου Ελλάδα- πρόσθετη απόδειξη εισήγαγαν οι αποκαλύψεις στην ανάκριση για την παράδοση της ΕΛΣΤΑΤ (από τους ΓΑΠ-Παπακ το 2009) στον έλεγχο του Γερμανού διευθυντή της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας και τις κάθ’ υπαγόρευσή του αλλεπάλληλες διογκώσεις του ελλείμματος σε ευρωπαϊκό ρεκόρ, για να εισαχθεί η Ελλάδα στη μέγγενη του ΔΝΤ και της επιτροπείας του 4ου Ράϊχ.
 Είναι αποκαλυπτικό ότι στο νέο μνημόνιο της Τρόϊκα εισάγεται και η δημοσιονομικά άσχετη υποχρέωση αλλαγής του καταστατικού της ΕΛΣΤΑΤ, με καθιέρωση ασυλίας της από δικαστικό και κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Εδώ τελειώνουν τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και υπεκφυγές. Οι ΄Ελληνες εκβιάζονται τώρα γρήγορα να διαλέξουν: Θέλουν να σούρνονται σκλάβοι και υποπόδια σε γη πατημένη από ξένους, η θέλουν πατρίδα ελεύθερη, αξιοπρέπεια και ανοικτό πεδίο αγώνα για τη ζωή;

2 σχόλια:

  1. Τι είπε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ στον Άγγλο πρέσβη, (τυφλός και ζητιάνος παρακαλώ);

    ''Απολαμβάνω τον ήλιο της ελεύθερης πατρίδας μου''.
    Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο;
    Εξακολουθούμε να θεωρούμε ως μέγιστο αγαθό το χρήμα;
    Ας πούμε κι εμείς ένα ΟΧΙ, ίσως μέσα από τον πόνο που σίγουρα θα βιώσουμε, ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό, τον συνάνθρωπο και τις πραγματικές αξίες που αντικαταστήσαμε με τα πορτοφόλια μας.
    Θα πονέσουμε που θα πονέσουμε έτσι και αλλιώς, ας γίνει αυτό για την εθνική και ατομική αξιοπρέπεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθω αυτο το ελληνοφωνο συναισθηματκό πτωμα που παιζει το ρολο του πρωθυπουργού και τον οικτείρω. Φανταστειτε αυτη τη συναισθηματική "ισοηλεκτρική γραμμη" πως αλλοιωθηκε υπηρετωντας πιστα τους οικονομικούς δολοφονους οι οποιοι και τον ανεδειξαν. Ξερετε ομως γιατι πετυχαν? Γιατι δεν ειχε Ελληνική παιδεια! Στο κολλεγιο σε ραντιζουν με την πρωτη δοση Αμερικανικής-προτεσταντικής προπαγανδας, μετα ακολουθει αναμνηστική δοση στο πανεπιστημιο, σε παντρευουν, σου δινουν λεφτα και να ο Manchourian Candidate. Η παρεούλα του κολλεγιου...Γιωργος-Αντωνης-Λουκας... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.