17/2/12

Συλλεκτικό


1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα τώρα θα δώσει τον ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ του αγώνα για τη κατάργηση του "ΕΘΗΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ"
    που επιβάλουν για λογαριασμό των πολιτικών κοτζαμπάσηδων της κυνο-βουλευτικής τους διαπλοκής και για τη κατάχρηση δημόσιας περιουσίας, και για την ασυδοσία της διαφθοράς ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


    Συγγρίνετε το έγγραφο του γραμματέα Ελ. Φραγκιουδάκη από τις 8 Μαίου1997 σχετικά με τα των ήδη απαλλοτριωμένων βοσκότοπων ΑΛΛΑ και τη νομική βάση για την προέλευση και διαδοχή του δικαιώματος της ιδιοκτησίας των βοσκοτόπων από γενεά σε γενεά, και σκεφτείται ΜΕΤΑ γιατί ο Καρατζαφέρης ο Πάγκαλος προσέξτε στο (1+30") ο Μαυρίκος ο Παπαγεωργίου κ.α. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ τους να συνδιαπλέκονται και να συντηρούν τη διαφθορά καθώς επίσης και να θεωρούν και να συμπριφέρονται στους ψηφοφόρους του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ τους ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥ, σαν τα ΕΛΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ψηφοθυρικά ερίφιά τους ΠΡΙΝ τη σφαγή!

    Λέει το ρητό ΝΙΨΟΝ-ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ-ΜΗ-ΜΟΝΑΝ-ΟΨΙΝ, μόνο που οι “υπήκοοι” νύπτουν την όψι των αφεντάδων των κοτζαμπάσηδων, “υπήκοοι” νύπτουν την όψι των αφεντάδων των κοτζαμπάσηδων, και είναι οι ΓΕΝΝΑΙΟΙ που ξεπλένουν τα ανομήματα της υποτέλειας, υπηκόων και κοτζαμπάσηδων, των αφεντάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.