23/2/12

Είναι αυτά κόμματα ή κοινές συμμορίες; Είναι αυτοί πολιτικοί ή υποστηρικτές εγκληματιών;

Τα μέλη της ΕΛΣΤΑΤ, που ανήκουν και τοποθετήθηκαν εκεί από το ΠΑΣΟΚ, κατηγορούν ευθέως τον κ. Γεωργίου και καταθέτουν στον εισαγγελέα ότι "φούσκωσε"  σκόπιμα το έλλειμμα. Μόλις η δικαιοσύνη πάει να "αγγίξει" τον κ. Γεωργίου, συνεγείρονται κηπουροί, βαθύ και επιφανειακό ΠΑΣΟΚ για να τον στηρίξουν, για να μην μιλήσει. Γιατί αν μιλήσει, τότε θα αποκαλύψει εκείνους που τον έβαλαν να "φουσκώσει" το έλλειμμα.
Και για να κουκουλώσουν την υπόθεση, χρησιμοποιούν το πλυντήριο, που λέγεται Εξεταστική Επιτροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Υπάρχει άλλη τέτοια χώρα στον κόσμο;
Υπάρχουν αλλού τέτοια άθλια κόμματα, μπροστά στα οποία η καμόρα και η μαφία μοιάζουν με λυκόπουλα και προσκόπους;
Υπάρχουν αλλού τόσο άθλιοι πολιτικοί, που να λειτουργούν σαν ενεργούμενα των νονών;
Υπάρχει αλλού στον κόσμο λαός που να ανέχεται τέτοιο εμπαιγμό;
Αει στο διάολο αλήτες!


Διαβάζουμε σχετικά στην Ναυτεμπορική:
Μαίνεται η κόντρα γύρω από την Εξεταστική για το έλλειμμα
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΠΑΣΟΚ μετά την άρνηση της ΝΔ να συμμετάσχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, και τις αιτιάσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Κώστα Τασούλα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «εξεταστική - παρωδία».
«Η Ολομέλεια της Βουλής με την απόφασή της για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, χάλασε, προφανώς, το σχέδιο που είχε ετοιμάσει η ηγεσία της ΝΔ για να καταστήσει το ΠΑΣΟΚ "όμηρο", τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, των πολιτικών της σκοπιμοτήτων», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης.
Υποστήριξε ακόμη ότι η επιχειρηματολογία των στελεχών της στη συζήτηση στη Βουλή, όπως και η δήλωση του κ. Τασούλα αποδεικνύουν ότι η ΝΔ δεν θέλει την εξονυχιστική διερεύνηση της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας το 2009 και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού, στον οποίο, όπως είπε, οδήγησε τη χώρα με τη διακυβέρνησή της.
«Μέχρι σήμερα αξιοποιούσε τις δηλώσεις των Οικονομικών Εισαγγελέων και το πόρισμα για την Ελληνική Στατιστική Αρχή με τρόπο υποκριτικό και καιροσκοπικό. Τώρα που ήλθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια, αρνείται την πολιτική και κοινοβουλευτική της ευθύνη, απέναντι στους πολίτες», κατέληξε.
Ανακοινώνοντας νωρίτερα σήμερα την απόφαση της ΝΔ να μη συμμετάσχει στην Εξεταστική Επιτροπή, ο κ. Τασούλας είχε κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ ότι «τούτη την ώρα και σε αυτή τη Βουλή στήνει, μαζί με το ΛΑΟΣ πάντα, μια Εξεταστική - παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και για να επιδιώξει παράταση στη θητεία της Βουλής».
Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία η πρόταση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.
Στο μεταξύ, επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ μέσω του γραφείου Τύπου του κόμματος, απαντώντας στην δήλωση του κ. Τασούλα. «Η ΝΔ φοβάται να απολογηθεί για το υπερβολικό έλλειμμα με το οποίο φόρτωσε την Ελλάδα τα χρόνια της διακυβέρνησής της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
Απορρίπτει παράλληλα τις αιτιάσεις περί στήριξης του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας στη ΝΔ ότι «Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μας χρεώνει στο ΠΑΣΟΚ ενώ Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο ζητά την βοήθειά μας». «Λίγη σοβαρότητα και συνέπεια δεν βλάπτει», καταλήγει ο ΛΑΟΣ.

5 σχόλια:

  1. Η φιλοσοφία του ΑΝΤΡΕΑ ήταν ότι, την εξουσία δεν αρκεί να την κερδίσεις στις εκλογές, θα πρέπει και να την κατακτήσεις με ''κάθε μέσο''.
    Έτσι στα χρόνια που πέρασαν είδαμε πράματα και θάματα που πλέον κάθε σκεπτόμενος πολίτης κατάλαβε το ποιός-τι και γιατί, πλην μιας ικανής μερίδας πολιτών, κατά βάση κοματόσκυλων, χαμηλής παιδείας, κομπλεξικών-λοποδυτών, που έμαθαν να λειτουργούν και αυτοί έτσι, γιατί μέσα από αυτό το περιβάλλον ικανοποιούσαν τις κατά περίπτωση αδυναμίες τους (προβολή-χρήμα κ.λ.π).
    Η μεγάλη αδυναμία σήμερα του πολιτικού συστήματος είναι ο εγκλωβισμός του σε αυτές τις λογικές και πρακτικές ΠΑΣΟΚ, καθόσον εκτός από τους πολιτικούς, υπάρχουν και πολίτες που τις επικροτούν άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά.
    Το θέμα της ΕΛΣΑΤ είναι ένα ακόμη αμάρτημα στην τραγική ιστορία του ΠΑΣΟΚ και πιστεύω ότι μόνο ηλίθιοι πιστεύουν ότι πάει για να ριχθεί φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασική προϋπόθεση για να μας αφήσει ήσυχους ο Παπανδρέου ήταν και είναι να εξασφαλίσει την ασυλία τόσο της οικογένειας του όσο και των δικών του ανθρώπων.

    Θα θυμίσω ξανά:

    1)Ποιός είναι ο θεσμικά υπεύθυνος για προκήρυξη Εθνικών εκλογών,ο Παπανδρέου ή ο Παπαδήμος;

    2)Σε περίπτωση παραίτησης της κυβέρνησης Παπαδήμου,ποιός θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

    Ανά πάσα στιγμή,ο Παπανδρέου μπορεί να ξαναπάρει την Πρωθυπουργία της χώρας.

    Φυσικά,αν το κάνει,θα είναι σε μια στιγμή που το δίλημα θα είναι ή ψήφος εμπιστοσύνης ή χρεωκοπία.

    Θα τον ξεπλύνουν μια χαρά τον μάγκα,ξέρει τι κάνει,βρήκε και τα κάνει.

    ΥΓ
    Χθές έγραψα,να μην κατηγορούμε τόσο εύκολα τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε,γιατί η Γερμανία έχει Κράτος και όχι παιδική χαρά. ΕΚΕΙ ο Σόιμπλε θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη αν χαθούν χρήματα φορολογουμένων. Ενώ εδώ,μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε.

    Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο δεν ξέρω αν ο ΓΑΠ μπορεί να ξαναπάρει την εξουσία, εκείνο που σίγουρα ξέρω είναι ότι, τα χαπάκια του και όχι μόνο, τα παίρνει ήδη κανονικά και βέβαια αυτό δεν θα είχε καμία αξία, αν δεν είχε εκλεγεί από ένα εκατομμύριο οπαδούς του ως πρόεδρος τους και από το σαράντα τόσο των ψηφισάντων στις εκλογές για πρωθυπουργός της χώρας μας, τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω εγώ για τους εκλογείς του και στη μία και στην άλλη περίπτωση, πόσοι τόνοι χάπια θα μας χρειάζονταν, αν υπήρχαν χάπια κατά της ηλιθιότητας;
    Σε ότι αφορά τη Μέρκελ, η κυρία αυτή είναι ηγέτης στη χώρα της και δεν μας φταίει σε τίποτε αν εμείς υπήρξαμε απατεώνες και τα κάναμε όπως τα κάναμε, εντάξει δεν είναι ο οραματιστής ηγέτης για την Ευρώπη, αλλά δεν κατέστρεψε αυτή την Ελλάδα.
    Να μας χαιρόμαστε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκάτοικε,δεν είναι απλά βλακεία ή κάτι παρόμοιο. Είναι κομματισμός με μια λέξη.

    Πιστεύουν τόσο πολύ το κόμμα και τον αρχηγό τους,και φυσικά ούτε που περνάει απο το μυαλό μας να υποψιαστούμε έστω,ότι ίσως ο αρχηγός δεν είναι πραγματικά αυτό που λέει.

    Τα κόμματα έχουν καταντήσει αιρέσεις.

    Οτιδήποτε και αν κάνει το κόμμα και ο αρχηγός,πάντα υπάρχει αυτός ο στενός πυρήνας πορωμένων ψηφοφόρων σε συνδυασμό με τα όργανα προπαγάνδας,που θα πιστέψει τα πάντα,ότι τους πούν.

    Δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ λοιπόν και οι ψηφοφόροι του,το ίδιο συμβαίνει και με ΟΛΑ τα άλλα κόμματα,αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.

    Ελάχιστοι είναι οι πολίτες που ασκούν πραγματική κριτική στο κόμμα τους,όλοι έχουν/είχαν πάρει το δίκαιο τους αγκαλιά,και όλοι μαζί ζούσαμε το δικό μας μάτριξ στο δικό μας μικρόκοσμο.

    Όταν κάνουμε τον κόπο να κάτσουμε να σκεφτούμε,πόσα καλά είδε ο τόπος απο το θεσμό των κομμάτων και πόσα κακά,θα ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ως πρώην νεοδημοκράτης δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όργια των κομματόσκυλων της ΝΔ.

    Και δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο λιγότερο κακός.

    Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τους διοικητές νοσοκομείων που διόριζαν; Τα πάρτι στις ΔΕΚΟ; Τους διορισμούς με το τσουβάλι στο δημόσιο; Τις συνεντεύξεις; Και πόσα άλλα....

    Τα χρυσά παιδιά της Ολυμπιακής;

    Αλλά όχι να τα λέμε αυτά απλά λάθη,όπως συνηθίζουν να λένε. Και η τιμωρία ήταν το πλήρωσε εκλογικά,ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.