25/2/12

Σύγκρουση στη ψευβουλή για ανέγερση θεολογικής σχολής Έρευνα για την «παραχώρηση» γης στη Μια Μηλιά

Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑτης ψευδοβουλής, κατά την προχθεσινή της συνεδρία, ενέκρινε ομόφωνα πρόταση για διεξαγωγή έρευνας κατά πόσο οι αποφάσεις του «Υπουργικού Συμβουλίου» για παραχώρηση τεμαχίων γης στη Μια Μηλιά, με σκοπό την ανέγερση θεολογικής σχολής και άλλων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων και στην Επτακώμη για ανέγερση εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών, είναι παράτυπες και αντιβαίνουν τους «νόμους» και το «Σύνταγμα».
Η πρόταση για διεξαγωγή έρευνας κατατέθηκε από το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα. Ο αρχηγός του, Οζκάν Γιοργκαντζίογλου, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης ανέφερε ότι στο ψευδοκράτος δεν υπάρχει «νομοθεσία» σχετικά με τα πετρελαιοειδή, κατηγορώντας παράλληλα την «κυβέρνηση» ότι ενεργεί χωρίς να επιδεικνύει το δέοντα σεβασμό στους νόμους και τους κανόνες.

 Ο αρχηγός του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας, Μεχμέτ Τσιακιτζιή, υποστήριξε ότι το κόμμα του έχει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα, υποστηρίζοντας ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής έρευνας αναφορικά με τη νομιμότητα των σχετικών αποφάσεων. Από την πλευρά του ο «πρωθυπουργός» Ιρσέν Κουτσιούκ υπεραμύνθηκε της ορθότητας των αποφάσεων της «Κυβέρνησης», επισημαίνοντας ότι το Κόμμα Εθνικής Ενότητας θα υπερψηφίσει την πρόταση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει κάτι να κρύψει.
http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.