12/2/12

Αποχαιρέτησαν τον Mahir και τον Piling, τους αγωνιστές της ελευθερίας του Κουρδιστάν

Συνεχίζουν να τους σκοτώνουν, με τα υπερσύγχρονα όπλα που συνεχίζουν να τους δίνουν οι ΗΠΑ και οι λοιποί σύμμαχοι, για να τους παραχωρούν το γεωστρατηγικής σημασίας οικόπεδο της Ανατολής, που δεν τους ανήκει.
Όμως αυτοί συνεχίζουν να αγωνίζονται, συνεχίζουν να θυσιάζονται και να πεθαίνουν για την Ελευθερία και ο υπερήφανος κουρδικός λαός τους αποχαιρετά, δίνοντας υπόσχεση ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί και το αίμα τους δεν θα πάει χαμένο.
Υ.γ. Για όσους ψάχνουν να βρουν το δίκιο της Ελλάδας σ' αυτόν τον κόσμο των δανειστών, τους καλούμε να αναλύσουν με ψυχραιμία το εξής: Τα εκατομμύρια των Κούρδων που αγωνίζονται εναντίον του ισλαμικού φασισμού, για τους "συμμάχους" -και για μερικούς εδώ στην Αθήνα- είναι τρομοκράτες. Οι μερικές δεκάδες χιλιάδες εξεγερμένοι και προβοκάτορες της Συρίας, που εξοπλίζονται και υποστηρίζονται παντοιοτρόπως από τις ΗΠΑ-Τουρκία-Ιορδανία-Κατάρ και λοιπά, είναι αγωνιστές!
Αυτή η μάνα, είχε να δει το παιδί της 18 χρόνια. Ήταν στα βουνά, στον αγώνα. Τον είδε στο φέρετρο, τυλιγμένο στη σημαία με τα χρώματα του Κουρδιστάν!
 Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες φωτογραφίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.