21/3/12

Το Κουρδικό και οι κάθε λογής καταστροφείς της Ελλάδος

Η φωτιά που έβαλαν "διαμαρτυρόμενοι", καίει νεοκλασικό στην Αθήνα. Στην Κωνσταντινούπολη και το Κουρδιστάν, οι Κούρδοι συγκρούονται με την τουρκική αστυνομία και κάνουν καταστροφές, επειδή το τουρκικό κράτος τους στερεί το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτοί που καταστρέφουν κάθε τρεις και λίγο την Ελλάδα, γιατί το κάνουν και κυρίως, γιατί κοινοβουλευτικά κόμματα τους καλύπτουν και προσφέρουν άλλοθι στη δράση τους;
Σχόλιο του vorias στην ανάρτηση  Επίθεση τουρκικής αστυνομίας σε διαδηλωτές με πραγματικές σφαίρες Σκηνές εμφυλίου πολέμου στην ανατολική Τουρκία
Ήμουν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη και προσπαθώντας να κινηθώ με το αυτοκίνητό μου προς το αεροδρόμιο έπεσα πάνω σε Κούρδους διαδηλωτές στην παραλιακή λεωφόρο.
Πρέπει να ήταν περίπου 20-25000 και είχαν καταστρέψει όλες τις στάσεις των λεωφορείων, είχαν αναποδογυρίσει όλους τους κάδους απορριμάτων και πετροβολούσαν ότι είχε τουρκική σημαία (σπίτι, μαγαζί, αυτοκίνητο).
 Λίγο αργότερα επιτέθηκαν και έσπασαν τζάμια από αστικά λεωφορεία. Απ' ότι κατάλαβα η αστυνομία (περίπου 1000 αστυνομικοί) διέλυσε την συγκέντρωσή τους βίαια και αυτό τους εξόργισε και πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Οι Κούρδοι λοιπόν αποτελούν ένα σοβαρότατο πρόβλημα για την Τουρκία. Το κράτος δεν μπορεί πλέον να τους ελέγξει. Όταν καταφέρνουν να διοργανώσουν μία τόσο μεγάλη συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη και να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο στην πρόκληση της αστυνομίας σημαίνει ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.
Ένας λαός πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων διεκδικεί την ανεξαρτησία του.
Αντίθετα στην Αθήνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους χωρίς λόγο, γιατί έτσι γουστάρουν.
Κανένας δεν βλέπει σ' αυτήν την χώρα (την Ελλάδα) ότι κάποιες ξένες δυνάμεις επιδιώκουν την αποσταθεροποίησή της;
Ασχολείται κανείς με το θέμα;
Δραμινός

2 σχόλια:

  1. "Ήμουν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη και προσπαθώντας να κινηθώ με το αυτοκίνητό μου προς το αεροδρόμιο έπεσα πάνω σε Κούρδους διαδηλωτές στην παραλιακή λεωφόρο.
    Πρέπει να ήταν περίπου 20-25000 και είχαν καταστρέψει όλες τις στάσεις των λεωφορείων, είχαν αναποδογυρίσει όλους τους κάδους απορριμάτων και πετροβολούσαν ότι είχε τουρκική σημαία (σπίτι, μαγαζί, αυτοκίνητο)."

    Θα μας πεις το μυστικο σου ,πως την γλυτωσες εσυ?Σκεψου να...παγαινες απο Κουρδικο χερι!!!Δεν θα ητανε για κλαμματα αλλα για...γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία νέα εργατική, υπέρ παραγωγική τάξη ανέδειξε η κρίση:
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.